Pavasara sajūtai nevajag daudz!

Pavasara sajūtai nevajag daudz!

10. Jan 2011, 12:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, mīļās!

 

Beidzot, beidzot skaistais laiks aiz loga vēsta, ka ir iestājies pavasaris! Arī es biezāku mētelīti esmu nomainījusi pret pavasarīgu un krāsas ienāk arī manā garderobē kaut ar pavisam parastu krāsainu šallīti! Pavasaris var atnākt gan iekšēji, gan ārēji, jo pavasaris ir pārmaiņu laiks, kad mostas daba un viss apkārtējais. Un ziniet? Arī es esmu atmodusies no garā ziemas miega un jūtos tiešām laimes pārpilna!

 

Kāpēc es rakstu? Jo gribu pateikties visām Māmiņu Kluba māmiņām par superīgo dāvanu man uz dzimšanas dienu- dāvanu karti uz "Gernetic" salonu (īpaši paldies laikam jāsaka Dainai Šuvcānei,kura ieteica tieši šo salonu). Jā, jā, zinu, ka dzimšanas bija jau februāra sākumā, bet dāvanu karti es izmantoju tikai vakar :) Un labi, ka tā, jo tā ir dubulta, nē, pat trīskārša dāvana- nedaudz novēlota dāvana sev uz dzimšanas dienu, dāvana pavasarī un dāvana uz 2 gadu darba jubileju Māmiņu Klubā (2.aprīlī apritēs jau 2 gadi, kopš strādāju Māmiņu Klubā par redaktori).

{smallpic:1}

Bildē es ar mazo meitiņu pirms 2 gadiem skaistā jo skaistā pavasarī, kad sāku strādāt MK :)

Tā nu vakar āvu kājās pavasara kurpes un devos pie kosmetoloģes Gundegas Zvirbules. Divos vārdos varu teikt- esmu sajūsmā! Bet, ja runā plašāk- tad tas bija tieši tas, kas man tagad bija vajadzīgs! Izbaudīju stundu garu čubināšanos ap manu seju, sejas masāžu, apkakles zonas masāžu un masku, kuras laikā es pat paguvu iemigt... Pirmo reizie (tiešām, biju par to ļoti izbrīnīta), kosmetalogs manus ikdienā saspringušos plecus izmasēja tā,ka es mājās praktiski lidoju :)

 

PALDIES! Jūs esat lieliskas!

 

Nu, ko, jāauj kājas  un jādodas baudīt pavasari?! Priekšā ir 4 lieliskas brīvdienas! Arī es ceru kaut nedaudz atpūsties :)

 

Kristīne, Māmiņu Kluba redaktore

01. Apr 2010, 21:22

aaaaaaaaa................man arī ļoti patīk aiziet pie kosmeteloģes,jo apcubinu visu seju,un tad tiešam jūtos paris dienas parlaimīga😀
nu tad atpūties kartīgi savas garajas brīvdienās😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 01. Apr 2010, 12:07

Nu, nu 😀 Ja dara to,kas patīk un ir forša asistente (sveiciens Elīnai), tad viss ok 😀

01. Apr 2010, 11:44

Prieks par Tevi!!!!
🌷🌷🌷