Patīkams pirmais iespaids par altermed® kosmētiku

Patīkams pirmais iespaids par altermed® kosmētiku

08. Sep 2010, 10:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī māmiņa Grēta Taubere ir izmantojusi lielisko piedāvājumu iegādāties Altermed kosmētikas dāvanu komplektu. Ieklausies, ko māmiņa Grēta saka un kādās dzīves situācijās šos līdzekļus izmanto!

 

Tā kā dāvanu komplektos ietilpst lietas, ko ikdienā abas ar meitu lietojam, nolēmu tos iegādāties. Firmas "Altermed" produktus līdz šim nebiju pirkusi, tāpēc tādu īstu vērtējumu pagaidām baidos sniegt. Tomēr labprāt dalīšos savā pirmajā iespaidā.


Pirmais, ko izmēģināju, bija lūpu balzāms "Panthenol". Tas smaržo vilinoši saldi, bet, uz mēles nonācis, diez ko gards nav, bet, kā smejies, tas jau tāpēc, lai lūpas nenāktu prātā bieži aplaizīt, tādējādi izvairoties no vēl lielākas sasprēgāšanas.:) Bet no medicīniskā viedokļa tas ir efektīgs, jo 2 dienu laikā palīdzēja tikt galā ar ziemas vēju atstātajām pēdām.


Slavenais Bepantēns mums tieši bija beidzies, tādēļ šodien ķēros klāt "otrai dāvanai" - ziedei "Panthenol". Priecē tas, ka šīs tūbiņas saturs ir par 20 g lielāks, tātad derēs ilgākam laikam, kā arī ziedes konsistence ir mazliet šķidrāka par biezo bepantēnu un vieglāk klājas uz ādas. Sastāva ziņā abi līdzekļi ir līdzvērtīgi, par cenu vēl jāpainteresējas. Tomēr jāpalieto ilgstošāk, lai varētu izlemt, vai mainīt ierasto bepantēnu pret šo.


Bērnu sejas krēms ar grabuļveida vāciņu lielu uzticību nevieš, jo, lai gan ir paredzēts tieši ziemas laikam, man liekas pārāk šķidrs un mitrinošs, kaut kā pierasts pie treknākām substancēm, bet laikam jāuzticas izgatavotājiem, ka ledus kristālus uz vaigiem neveidos. Lai nu kā - vāciņš tiešām labs, meitiņai patīk un neapnīk (pagaidām;)).

Dušas želeja un šampūns neatpaliek no citu firmu produkcijas, smaržo neuzbāzīgi un patīkami pēc tikko pagatavotas kumelīšu tējas. Bērnam gan bija liels kreņķis, jo ļoti kārojās tikt pie uzzīmētā lācīša, kas uz caurspīdīgās lapiņas atrodas pudeles viducī, - groza tā un groza šā, bet klāt netiek, ārā arī neizlīst un izkratīt nevar. Bet kopumā jauka un mīļa tā mazo lācīšu simbolika uz bērniem paredzētajiem produktiem.

Ar cieņu,
Emīlijas māmiņa Grēta

 

Iegādājies arī Tu kosmētikas līdzekļus no altermed® un saņem dāvanu!

Ieskaties un uzzini par akciju ŠEIT!

Ielādē dāvanu kuponu, spiežot uz tā!

1
Ieskaties un uzzini par akciju ŠEIT!
10