Pārsteigumi nedēļas viducī!

Pārsteigumi nedēļas viducī!

17. Oct 2011, 13:57 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Līdzīgi kā jūs nebeidzat mani pārsteigt katru nedēļu, arī man šis tas ir padomā šajā ziemīgajai dienai! Vēlos pasniegt pāris dāvanas!

 

Jautāsiet, kādi tad ir pārsteigumi man?! Tas, ka ar katru dienu šeit atklājas un mūsu ikdienā iesaistās arvien jaunas un jaunas māmiņas! Ja arī Tu lasi šo ziņu,bet esi no aktīvi lasošajām, bet pasīvi darbojošajām, iesaisties! Mēs pieņemsim mūsu pulciņā ikvienu :) Smaidu izraisīja nesen pavīdējusī doma, ka mums ir te kā tāds kodols,kurā grūti tikt iekšā! Jā, varbūt kodols ir, bet tas sastāv no aktīvām māmiņām, kuras iesaistās! Starp tām vari būt arī Tu! Tik vien kā uzrakstīt! Tas var būt iepazīšanās rakstiņš, tā var iesaistīšanās diskusijā vai nākšana klajā ar savu ideju! Varbūt Tu vēlies rakstīt blogu Māmiņu Klubā? Gaidīšu ikvienu ierosinājumu uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Šo nedēļu laikā ir noticis tik daudz kas! Gan uzsācies jaunais Dienas redaktores projekts, gan atklāts jaundzimušo klubiņš, gan arī atklāti jauni konkursi, kuros aicinām piedalīties! Jau iepriekš atvainojos, ka rakstiņi neparādās uzreiz, jo jūsu aktivitāte ir patiesi liela :)

 

Bet nu jāķeras pie lietas!

 

Šajā nedēļā Huggies mitrās salvetes dāvinu Dienas diskusiju ierosinātājai Gerdai Liepiņai, kura šo nedēļu laikā vairākas reizes uzsākusi dienas diskusijas!

 

2

 

lllp, kura pastāstīja par dienas traukumu Siguldā, dāvinām dāvaniņu no Johnson's Baby!

 

Nedēļas sasniegums ir māmiņas wife dēliņa iemācīšanās staigāt! Sveicam ar šo jauko notikumu un dāvinām Nestle Alete putriņu!

 

Altermed Baby sejas krēmu mazuļiem dāvājam aibulitei un nikea par dalīšanos pieredzē par dzīvi 2 bērnu māmiņu lomā!

 

 

 

Pēc dāvaniņām varat ierasties Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 15.janvārim darba dienās no plkst.10 līdz 17. Ja ir jebkādi jautājumi par balvu saņemšanu, rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Kristīne, Māmiņu Kluba portāla redaktore

 

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

15. Dec 2010, 15:05

Superīgi! Liels paldies 😀 😀 😀

15. Dec 2010, 13:35

Smaids pret smaidu! Paldies. 😀