Pārsteidz savus vecākus, uzdāvini 2011.gada kalendāru ar mazuļa bildēm!

Pārsteidz savus vecākus, uzdāvini 2011.gada kalendāru ar mazuļa bildēm!

19. Oct 2011, 10:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā fotogrāfijām iedvest jaunu dzīvību un padarīt to par skaistu dāvanu saviem vecākiem Ziemassvētkos? Viss ir ļoti vienkārši!

 

Viss, kas Tev jādara- jāatrod skapī vecie albumi ar bērnu fotogrāfijām. Protams, tās ir izdrukātā formā, daļa ir melnbalta, bet tas nekādā veidā nevar ietekmēt galarezultātu, kas iepriecinās visu ģimeni.

 

Izvēlies 12 fotogrāfijas visiem gada mēnešiem. Protams, fotogrāfijas var būt arī vairāk, viss atkarīgs no Tavas fantāzijas.

1. Noskanē visas fotogrāfijas, kuras vēlies 2011.gada kalendārā.

2. Reģistrējies mājas lapā www.picturehappy.lv. Tev ir jāievada tikai savs vārds, uzvārds, elektroniskā pasta adrese un parole. Darīts! Tad jāapstiprina reģistrācija un jāķeras pie kalendāra izveides. Ja Tu esi jau reģistrējusies, ienāc portālā ar savu lietotājvārdu.

3. Izvēlies opciju "Ielādēt bildes". Ielādē noskanētās bildes sistēmā. Bildes sanāks kvalitatīvas, ja uz ekrāna būs 300dpi. Tad fotogrāfijas sanāks skaidras.

 

 

Kā saprast, cik punktu ir Tavai fotogrāfijai? Vari vadīties pēc megapikseļu skaita. Ja to skaits ir ap 7-10MB, tad viss ir kārtībā.

Ja ar izmēriem viss ir kārtībā, dodamies tālāk!

 

Если с размерами фото все в порядке, начинай творить!

 

4. Izvēlies opciju "Kalendāri". Pēc atvēršanas Tu vari izvēlēties sev vēlamo formātu, kurā ielādēsi bildes. Katram kalendāram līdzās atrodas apraksts, kas palīdzēs vieglāk izvēlēties. Izvēlējies? Tad spied podziņu "Izveidot"!

5. Izvēlies kalendāra paeametrus, papildus opcijas un nosauc savu projektu, pēc kura spied podziņu "Tālāk".  Šajā etapā ir daudz un dažādas iespējas: atzīmēt vārda un dzimšanas dienas kalendārā, izvēlēties citas svinamās dienas, rakstīt komentārus un pat izvēlēries mēness fāzes katrā mēnesī.

 

6. Picture Happy ir izveidojis 7 kalendāru maketus (četrus sienas un trīs galda), Tev atliek tikai izvēlēties, pievienot fotogrāfijas, pielāgot dizainu un vari uzskatīt,ka esi pabeidzis! Izvēlies maketus un dekorus katram mēnesim. Šajā posmā nāksies papūlēties, lai gala rezultāts apmierinātu liktās cerības.


7. Pēc šī soļa Tev būs iespēja apskatīt, kas nu galā ir sanācis. Ja kaut kas nav tā, kā gribētos, vienmēr var paiet solīti atpakaļ un izdarīt tā, lai Tev patiktu. Turklāt vienmēr var sazināties ar Picture Happy konsultantiem, kas sniegs atbildes uz Taviem jautājumiem! Vienkārši raksti uz e-pastu vai piezvani pa tālruni uz ofisu.

 

8. Ja gala variants Tevi apmierina, veic pasūtījumu. Izpildes termiņš ir 7 dienas pēc apmaksas. Tā kā pasteidzies izveidot pārsteiguma dāvanu saviem vecākiem uz Ziemassvētkiem!

 

9. Pasūtījumu var izņemt Picture Happy ofisā vai arī jebkurā veikalā Prisma.

Vairāk informācijas meklē www.picturehappy.lv.

 

Muuna Muuna 17. Dec 2010, 22:40

Es šodien pasūtīju savus kalendārus vecvecākiem. Noskaidroju, ka visi pasūtījumi, kas ienāks līdz19.12. būs gatavi vēlākais 23.12. Var saņemt pats, nemaksājot par piegādi 😀 Jācer, ka bildes būs bijušas pietiekami kvalitatīvas 😀