Par ko šonedēļ runāsim Sieviešu Radio?

Par ko šonedēļ runāsim Sieviešu Radio?

15. Apr 2011, 14:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Katru darbadienu no 15.00 līdz 16.00 neaizmirsti ieslēgt Latvijas Radio 1!
29. 06. Rīt Veselības Klubā viesosies pediatre - ftiziopneimonoloģe Zita Lauska un Bērnu klīniskās Universitātes slimnīcas infektoloģe Ilze Grope, lai ar Aiju Kažoku runātu par situācijām, kad ārstēšana nepadodas antibiotikām, kā arī par  tuberkulozi un pneimokokiem.

 

30.06. Trešdien Sieviešu Klubā runāsim par piedošanu - cik viegli vai grūti tas ir, ko var un ko nevar piedot un kāpēc to vajadzētu vai nevajadzētu darīt. Studijā kopā ar Sanitu Aišpuri - mācītājs Edgars Mažis, aktrise Rēzija Kalniņa un www. dabasvestnieciba.lv vadītāja Diāna Timofejeva.

 

1.07. Kā veidot attiecības ģimenē, kādi ir veiksmīgas kopdzīves noslēpumi? Kā pārvarēt grūtības un nesaskaņas un būt par laimīgu pāri? Par to ceturtdien Ģimenes Klubā Mairita Znotiņa diskutēs ar ģimenes psihoterapeitiem Sandi Ratnieku un Ainu Poišu.

 

2.07. Piektdiena - priekšā brīvdienas, ko garšīgu varētu uztaisīt? Protams, torti! Un nemaz nav jāgaida dzimšanas diena! Tieši tortes - sāļas, saldas, treknas un diētiskas - būs šīs nedēļas Gardēžu Kluba tēma, par kuru Kaspars Zlidnis runās ar uztura speciālisti Inesi Siksni un Kanēļa konditorejas īpašniece Ieva Andersona.

Atceries, katru darbdienu no 15.00 līdz 16.00 LR1! Ja jūti, ka kāda no šīm tēmām ir Tavējā, droši raksti komentārus vai tiešraides laikā zvani uz radio!

1