PAMĀCĪBA: kā kļūt par sava kluba saimnieci Māmiņu Klubā?

PAMĀCĪBA: kā kļūt par sava kluba saimnieci Māmiņu Klubā?

11. Mar 2012, 15:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nodibini Māmiņu Kluba iekšienē savu klubiņu, kļūsti par tā oficiālo saimnieci, rūpējies, lai tajā vismaz mēnesi ir rosība - jauni raksti un citas māmiņas, kas tev seko - un pēc četrām nedēļām saņem Māmiņu Kluba dāvanu čeku 25 latu apmērā, semināru, kursu un citu nodarbību apmeklēšanai. Kas jādara tālāk? Lasi turpinājumā!

 

Kā kļūt par sava klubiņa saimnieci?

 

Jāizvēlas sava specialitāte (Māmiņu Kluba vakanto klubiņu sarakstu skaties zemāk!), jāuzraksta iepazīšanās blogs, kurā tu pamato, kādēļ tieši tu vēlies kļūt par šī klubiņa saimnieci un tavs darbs var sākties!

 

Kādi būs tavi pienākumi?

 

Vismaz divas reizes nedēļā savā klubiņā jāiesūta kāds aktuāls, jauns un interesants blogs un/vai diskusija. Tāpat priecāsimies, ja izlemsi apmeklēt nodarbības Māmiņu Klubā un uzrakstīt atsauksmes par tām. 

 

JA KĀ KLUBIŅA SAIMNIECE BŪSI IZTURĒJUSI 4 NEDĒĻAS, MĀMIŅU KLUBS TEV DĀVINĀS 25 LATU DĀVANU ČEKU SEMINĀRU UN NODARBĪBU APMEKLĒŠANAI MŪSU KLUBA TELPĀS. 

 

Tāpat Māmiņu Klubs patur iespēju pasniegt pārsteiguma balvas par īpaši labu darbu un inovatīvu pieeju saviem darba pienākumiem no  Māmiņu Kluba un citiem atbalstītājiem! 

 

ŠOBRĪD AKTUĀLĀS KLUBU SAIMNIEČU VAKANCES:

 

TOPOŠO MĀMIŅU KLUBS (gaidīsim blogus, pārdomas par gaidību laiku, gatavošanos dzemdībām, rosinošas diskusijas);

 

JAUNDZIMUŠO BĒBĪŠU KLUBS (piesakies, ja Tavs mazulis ir līdz 3 mēnešiem vecs un vēlies padalīties ar ikdienas notikumiem, interesantiem pārdzīvojumiem);

 

MAZO STAIGĀTĀJU KLUBIŅŠ (ja Tavs mazais mācās rāpot vai staigāt, iesaisties Mazo staigātāju klubiņā ar saviem blogiem un ieteikumiem citām māmiņām)!

 

Ja Jūs uzskatāt, ka vajag radīt vēl kādu klubu, tad izsakiet piedāvājumu, pasludiniet savu kandidatūru uz šī Kluba saimnieces „amatu”!

 

Tavs Māmiņu Klubs

01. Jul 2011, 16:03

Es gribētu rakstīt savu blogu topošo māmiņu sadaļā. Man ir konkrēta aktuāla problēma, kam es pievērstu īpašu uzmanību. Kas man jādara, lai sāktu rakstīt?