Paldies, ka jūs esat!

Paldies, ka jūs esat!

13. Feb 2011, 12:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 

Nu, ko- garās brīvdienas pagājušas un kaut kā neierasti, ka nedēļa sākas trešdienā. Bet tas taču ir labi- jau pēc 2,5 dienām atkal būs klāt brīvdienas!

 

Neskatoties uz to, ka brīvdienās arī strādāju, es tiešām ESMU ATPŪTUSIES! Protams, daļa pateicības pienākas arī jums, mīļās :) Kāpēc? Jo jūsu iesūtītie darbiņi bija TIK daudz, ka atlika vien tos pārskatīt un nebija velti jālauza galva par to, ko likt portālā! Tātad- paldies arī Jums!

 

Brīvdienās man ļoooti patīk labi izgulēties, tāpēc īpaši nekur prom no mājām neraujos, bet šī reize bija izņēmums- kā nekā 4 brīvdienas priekšā, kuru ietvaros vēlējāmies nosvinēt arī mūsu kāzu jubileju. Un tā- devāmies uz Ventspili viesos pie vedējiem. Tas tik bija brauciens- sākot no tā, ka mums mašīna bija remontā un līdz Ventspilij braucām ar autobusu un beidzot ar superīgajām izklaidēm kopā ar vedējiem un meitiņu Danielu! Jā, arī ar bērnu var atpūsties pavisam lieliski! Vides maiņa viennozīmīgi palīdz!

 

Ehhh, viens ir skaidrs- pareiza attieksme brīvdienās sola mierīgas un rimtas brīvdienas. Vakar, ejot gulēt, vīram atzinos- "Es Tevi mīlu vēl vairāk kā pirms brīvdienām." Tas tiešām ir iespējams, par to esmu droša pēc TIK superīgām brīvdienām! Vairāk par pavadītajām brīvdienām uzrakstīs un parādīs mans lieliskais vīrs Jānis savā blogā!

 

Paldies jums vēlreiz par aktivitāti vēlos pateikt ar dāvanām..

Šajā nedēļā DVD saņem Andra Strazdiņa jeb mamma. Ienāc!  arī Tu un paskaties, kas tur ir tik interesants!

2

 

Pati, pati aktīvākā iepriekšējā nedēļā bijusi Zaiga Pizika, iesūtot 14 rakstiņus, daloties pārdomās par pavadītajām brīvdienām un citiem jaukiem atklājumiem.

Zaiga ir laimējusi Dallmayr Entcoffeiniert kafiju bez kofeina.

 

Otru kafijas paku mēs vēlētos dāvināt Annai Kovaļčukai, kura bija otrā aktīvākā māmiņa iesūtot rakstiņus Māmiņu Klubā!

{smallpic:1}

 

Bet ar to NEKAS nebeidzas!

Tāpat vēlamies apdāvināt Ievu Cīruli un Aigu Rikmani,kuras iepriekšējā nedēļā aicināja citus uz diskusijām, dalījās savā pieredzē un gardās receptēs! Katra no māmiņām saņem Bubchen mazgāšanās gelu visam ķermenim.

{smallpic:2}

Gēls ar kviešu graudu proteīnu ir īpaši maigs un piemērots jūtīgas ādas attīrīšanai un maigo zīdaiņa matu mazgāšanai ikdienā. Ideāls saudzīgai roku mazgāšanai jūtīgas ādas gadījumā. pH 5,5- ādai neitrāls, ar kviešu graudu proteīnu, ar kumelīti, nesatur ziepes, nesatur alerģiju izraisošas smaržvielas. Bērnu ādas kopšana – uzticības jautājums.

Tāpēc vecmātes, bērnu ārsti un dermatologi iesaka Bübchen produktus.  

 

Bet arī ar to viss vēl nebeidzas :)Vēlamies dāvināt DVD Ilzei Ābelītei- Golubai,Inesei Skujai, Kristīnei Irmai Vanagai un Ingai Hartikai par aktīvu piedalīšanos mājas lapas veidošanā!

2
Nu, ko- laiks ķerties pie jaunu darbiņu darināšanas un rakstīšanas?!

Dāvanas varat izņemt no 7. maija līdz 7.jūnijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

 

 

Kristīne, portāla redaktore

Ja Tev ir ko teikt un parādīt, vienalga, vai tas būtu kas priecīgs vai bēdīgs, sūti visu uz kristine@maminuklubs.lv! vai izmanto labāku iespēju un ielādē visu pati! IENĀC ŠEIT->>

06. May 2010, 12:07

Paldies , apsveicu arī pārējās māmiņas🌷 😉

05. May 2010, 23:37

Mīļi sveicieni aktīvajām māmiņām!!!🌷🌷🌷
Prieks par tik daudz jaukiem darbiņiem...
Brīvdienas pavadīju Igaunijā, superīgi atpūtos,
tagad jāpacenšas ko iesūtīt...")

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. May 2010, 15:03

Jūs šonedēļ arī čakli esat pastrādājušas 😀 Patiešam!

05. May 2010, 14:53

paldies par klafiju😉😉😉ciemiņiem būs ar ko mieloties😃😃
Apsveicu visas parājās māmiņas,šonedēļ tiešām viņu ir ļoti daudz 🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. May 2010, 13:52

Nekas, nekas 😀 Bet es tiešām A-T-P-Ū-T-O-S! Un neba bez jūsu palīdzības 😀