Nāc uz vingrošanu ar mazuli un palīdzi mazulim attīstīties!

Nāc uz vingrošanu ar mazuli un palīdzi mazulim attīstīties!

23. Feb 2011, 20:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubā otrdienas ir sportiskās dienas, kad māmiņas un mazuļi pulcējas uz vingrošanu! Jā, jā- mazuļi ar māmiņām vingro kopā!

PIESAKIES UZ VINGROŠANU AR MAZULI!

Kāpēc nākt uz šāda veida vingrošanām?

Pirmkārt, tiek izvingrināts gan bēbītis, gan arī māmiņa var nodoties sportiskām  aktivitātēm fizioterapeita uzraudzībā. Otrkārt, tā ir lieliska iespēja saņemt konsultāciju vienuviet tieši par Tavu mazuli!Treškārt, māmiņām patīk komunikācija ar citām māmiņām.Un ceturtkārt, šos visus labumus vari baudīt tikai par 5 latiem par reizi!

No kāda vecuma būtu ieteicams vingrināt mazuli?

Vingrināt mazuli varētu jau no 4 nedēļu vecuma, kad mazais ir apradis ar pasauli. Tad māmiņa var vingrināt rociņas, apmīļot, šūpot. Jāpiebilst, ka, ja māmiņa vēlas kvalitatīvi un galvenais pareizi darboties ar mazuli un viņu vingrināt, vismaz viena vizīte pie fizioterapeita būtu nepieciešama, kurš izstāsta, kā un ko darīt. Ja māmiņa uzsāk vingrošanu uz savu galvu,  tad var tikt nodarīts ļaunums, jo ne vienmēr var vadīties pēc sajūtām vingrinot mazuli. Vispirms pie kāda speciālista māmiņai jāiegūst pārliecība, ka viņa to dara pareizi, tāpēc nāc uz nodarbībām!

Cena: vingrošanas nodarbības cena ir 5 lati.

Nodarbības notiks Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) CETURTDIENĀS, 2.stāvā

PIESAKIES UZ VINGROŠANU AR MAZULI!