Mūsu iepazīšanās ar Altermed bija nejauša

Mūsu iepazīšanās ar Altermed bija nejauša

26. May 2011, 12:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs ar Altermed kosmētiku uzsākām ļoti draudzīgas un patīkamas attiecības. Caur Māmiņu Klubu nopirkām šādas lietiņas: Altermed ķermeņa krēmu, Altermed sejas krēmiņu, Altermed ķermeņa eļļu, Altermed šampūnu un dušas želeju 2 in 1, un pēdējā precīte, kas ir pievienojusies mūsu aptieciņā, ir Altermed Panthenol Mast ziede.

 

Tā nu īsumā pastāstīšu kā mums patīk šīs jaukās lietiņas. Altermed ķermeņa krēmu mēs lietojam nu jau otro dienu, un varu teikt, ka tas ir ļoti patīkams krēms ķermenim. Pat Keitai ļoti patīk pašai pēc vannītes sasmērēties, tā smarža ir ļoti patīkama. Mūsu ķermenīši pēc vannītes nav vairs tik sausi. Arī es pati šo krēmu sāku lietot, un varu teikt, tik tiešām labs un maigs.

 

Nākošais, ko lietojam ir: Altermed sejas krēms. Šo krēmu mēs vairāk lietojam šajās karstajās dienās, kad bijām pie jūriņas un arī pēc apmeklējuma vienmēr uzsmērējam, tas mitrina sejas ādu. Mēs arī ziemā šo krēmu lietojam. Esmu ļoti apmierināta ar šo krēmu.

Tad nu nākošo pamēģinājām Altermed ķermeņa eļļu. Ar eļļas palīdzību, ar vieglām roku kustībām, es pamasēju Keitu, tad viņa ir apmierināta un smaida ikreiz, kad paņemu eļļas pudelīti rokās. Arī mēs abi pieaugušie lietojam šo eļļu ķermeņa masāžām, un varu teikt, ka tik tiešām ir labs, āda paliek maiga.

Pēc tam mēs savā bariņā paņēmām Altermed šampūnu un dušas želeju 2in1. Ar šo, man likās, ka  sākumā būs ļoti traki, bet tad, kad atvēru pudelīti, man patika jaukā smarža, kas nelīdzinājās nevienam citam bērnu šampūnam. Kad mazgājām galviņu, tad mums nebija tās asariņas un niķi. Pēc šī šampūna man patika, ka mati palika tik mīksti un maigi, un tad vēl tas, ka viegli ķemmējami.

 

Ar Altermed Panthenol Mast ziedi esmu ļoti apmierināta. Šī jaukā smērīte ir ātri mūs izārstējusi. Mums šad un tad iekaisa dupsītis, bija apsārtis, mēs bijām izmēģinājuši visādas lietas, līdz beidzot iepazinos ar Altermed Panthenol Mast ziedi. Godīgi varu teikt, ka mums apsārtums pārgāja divu dienu laikā. Kā arī mēs savas brūcītes ārstējam ar šo ziedi, teikšu esmu ļoti apmierināta. Šai ziedei mūsu mājas aptieciņā vienmēr būs vieta.

 

Lai uzzinātu vairāk par produktu un ieliktu produkta grozā, spied uz bildītes!

Maigs, putojošs šampūns. Saudzīgi mazgā bērna matus un jutīgo ādu. Padara matiņus maigus un mīkstus. Kumelīšu ekstrakts un D- pantenodls novērš ādas sausumu un kairinājumu.

Tilpums: 200ml



Mitrinošs, mēreni putojošs vannošanas līdzeklis, kas saudzīgi attīra bērna ādu. Pateicoties īpašajam sastāvam, kurā nav ziepju, pat lietojot katru dienu tas nekairina un nesausina ādu. D- pantenols veicina ādas atjaunošanos. Var lietot arī kā dušas želeju.

Tilpums: 200 ml



Saudzējošs, maigi putojošs līdzeklis ar kumelīšu ekstraktu. Maigās mazgājošās un aktīvās vielas attīra un mitrina ādu, aizsargājot un nomierinot to. Ar pretiekaisuma iedarbību.

Tilpums: 250ml


 

 

Mitrinošs sejas krēms, kas palīdz aizsargāt bērna jutīgo sejas ādu pret apkārtējās vides iedarbību. Satur aprikožu eļļu, D - pantenolu, allantoīnu un E vitamīnu. Šīs aktīvās vielas baro ādu un uztur tās dabisko mitruma līdzsvaru. Lieto katru dienu un vakaru.

Tilpums: 30g



Maiga eļļa bērniem ar aprikožu eļļas piedevu visa ķermeņa kopšanai. Aprikožu eļļa uztur ādas elastīgumu un aizkavē tās sausēšanu. Īpaši piemērota sausas ādas kopšanai. Saudzīgi ierīvējiet eļļu ādā pēc katras vannošanas.


Altermed baby ķermeņa krēms bērniem, 120 ml.

Mitrinošs ķermeņa krēms jutīgas bērna ādas kopšanai. D-pantenols atjauno ādu un uztur tās dabisko mitruma līdzsvaru. Pateicoties allantoīnam un E vitamīnam, āda ir maiga un mīksta.

Krēms viegli iesūcas ādā un nepadara to taukainu.

 

IENĀC MĀMIŅU KLUBA INTERNETA VEIKALĀ!