Mūsu burvīgais sestdienas rīts-  maziņš ceļojums ...

Mūsu burvīgais sestdienas rīts- maziņš ceļojums ...

04. Mar 2011, 10:37 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Šorīt nolēmu apvienot lietderīgo ar patīkamo. Pamodāmies kā parasti 9 no rīta un devāmies izbraucienā ar riteni. Šoreiz bez vīra, jo šajā sestdienā viņam darbiņš. Cik Rodrigo bija priecīgs, iemēģinot savu jauno riteņa sēdeklīti:)

Maršutu sākām no Agroķīmīķu ielas, jo pie Rodrigo Krustēva garāžā stāv ritenis, mums dzīvoklī nav kur nolit. Tāpēc ar mašīnu aizbraucām līdz ritenim un tālāk ceļojums veda mūs pa pilsētu uz Uzvaras parku pāri Lielupes tiltam un atpakaļ uz Satiksmes ielu pie mums uz mājām . Jo Rodrigo vajadzēja pagulēt diendusu kopumā nobraucām 2,5h pirmai reizei ir labi. Bišķi arī nosvīdu!:D

 

Es pat neatceros , kad pēdējo reizi esmu braukusi iepriekš ar riteni - iespējams 4 gadus atpakaļ:( Tad nu no sākuma bija bailīgi braukt, bet vēlāk jau drošāk jutos. Braucām arī gar šoseju , kur pļāva zālīti . Tik skaista smarža! Fantastiska sajūta sen tik labi un patīkami neesmu sportojusi.

 

Uzvaras parkā laidu mazo paskraidīt, lai kājiņas iztaipa. Tad nu mazajam interesēja ļoti ritenis -pedāļi un gribēja pavizināties pat uz lielā sēdekļa!

Tā nu mums rīts iesākās tagad guļam diendusu, bet vēl jau diena nav beigusies :) Viss tikai priekšā!

 

***

Pastāsti, kā Tava ģimene pavada brīvdienas, iesūtot ziņu šeit!

23. May 2010, 23:10

Kristia- pirkām Jelgavā sporta veikalā pa 30LVL 😀