Mobigators + „Mans Bērns.lv” = bērni ir pasargāti un vecāki mierīgi

04. Feb 2011, 12:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens Jums, mīļās māmiņas!

 

Šodien mēs gribam Jums sīkāk pastāstīt par bērnu attieksmi pret ierīci Mobigators, par to, kā viņi lūkojas uz to ar savām acīm. Vēlamies arī paskaidrot, kāda ir pakalpojuma „Mans bērns.lv” nozīme vecāku ikdienas dzīvē.

 

Bērnam, it īpaši 3 līdz 10 gadu vecumā, Mobigators – tā ir jauna, pievilcīga un vienaudžu lokā stilīga lietiņa, kuru ir ērti nēsāt līdzās un var izmantot kā miniatūru mobilo telefonu: tas neaizņems daudz vietas jakas vai džinsu kabatā, mugursomā vai uz speciālas aukliņas.

 

Bērns uztver Mobigatoru kā draugu, sabiedroto vai personīgo miesassargu. Vai arī kā neuzveicamo spēļu „aģentu 007”, lepni to demonstrējot saviem vienaudžiem, draugiem un paziņām.

 

Savukārt vecākiem Mobigators – tā ir ārkārtīgi funkcionāla ierīce, kas palīdz nosargāt savu atvasi ik mirkli, it kā Jūs vienmēr stāvētu viņam blakus. Bet, izjūtot uztraukumu, Jūs vienmēr varēsiet sekot līdzi viņa gaitām, neskatoties uz attālumu, kas jūs šķir, un neuzmācoties ar liekiem zvaniem un jautājumu: „Nu, kur tu esi?”.

 

Mobigators ir sava veida vienojoša saikne bērnu un vecāku attiecībās, jo bērns zina, ka var piezvanīt mammai vai tētim, piespiežot tikai vienu taustiņu, bet ārkārtas situācijā – piespiest sarkano taustiņu Mobigatora priekšējā panelī, un vecāki nekavējoties viņam atzvanīs un zinās, kur steigsies palīgā.

 

Mobigatora misija ir atbrīvot vecākus no lieka stresa un nevajadzīga uztraukuma un, pats galvenais, sniegt drošības sajūtu par Jūsu bērniem.

 

Mans bērns.lv

 

1