Mitrās salvetes man,maniem darbiem un nedarbiem

Mitrās salvetes man,maniem darbiem un nedarbiem

19. Feb 2012, 09:36 saulux10 saulux10

Sveiki :)

Mani sauc Nikola un šo svētdien man ir mēneša jubileja,nu jau astotā,cik gan es ātri augu un līdz ar augšanu nāk visdažādākās vajadzības,darbi un nedarbi.Ar mitrajām salvetēm pirmo reizi iepazinos,tad kad man bija 2 mēnesīši,bet no viņām manam dupsītim un ādiņai bija alerģija,bet tad uzzinājām par Huggies mitrajām salvetēm un liels prieks bija par to ka no šīm salvetēm nebija alerģija un dupsītis varēja uzdzīvot,tā pat kā uzdzīvoju es,tad nu tas ir pirmais iemesls kādēļ vēlētos šīs mitrās salvetītes:)

Tad nu vēlētos šīs mitrās salvetes,jo tās man noder ne tikai dupsīša kopšanai,bet arī citās,visdažādākās nodarbēs,tad nu ieskatāties:

*Lai notīrītu mākslas darbiņus no manas sejiņas:)

*Lai notīrītu manas rociņas un sejiņu lielajos mammas palīgdarbos,šeit es "ķidāju" ķirbi,bet pēc lielā darba,mamma pagatavoja man gardum gardu ķirbīti,kuru ēdot es dikti nošmulējos,arī šeit noder mitro salvešu pielietošana.

*Tad, kad taisam pārsteigumus tētim,sanāk pārsteigums ne tikai uz papīra,bet arī uz sejas, rokām,paklāja un drēbēm,tad ir labi,ka pie rokas ir mitrās salvetes,kas palīdzēs mums satīrīt lielo šmuci.

 

*Mitrās salvetes noder arī,lai mammīte noslaucītu manas mantiņas no puteklīšiem un dažādiem netīrumiem,bet vislielākais prieks ir par to kad dodoties ārpus mājas varam neuztraukties,ja tuvumā nav toalete,jo mitrās salvetes sniedz mums savu palīdzību ikvienā darbā un nedarbā.

*Lai satīrītu lielās šmuces no galda,kur es dažkārt izgāžu savu ņamīti:)

Sagaidīšu savus astoņus mēnesīšus saulaini,kur arī neiztikt bez gardā svētku ēdiena-tad nu atkal būšu mazā šmule,talkā jāpieaicina mitrās salvetes ;)

Augot lielākai,aug mani darbi un nedarbi,radziņi un nadziņi,tad nu liels palīgs mājā un ārpus mājas ir un būs- Huggies mitrās salvetes;)

 

Pacelsim piena glāzes-Lai dzīvo mitrās salvetes ;)

 

Saulainā Nikola ;)

Nedēļas testa produkts: Huggies mitrās salvetes


HUGGIES piedāvā trīs veidu mitrās salvetes, izvēlies sev vistīkamākās!

2

Pure

HUGGIES® Pure mitrās salvetes nodrošina maigu mazuļa ādas attīrīšanu. Kokvilnai līdzīgais materiāls tīra jaundzimušā ādu gluži kā ūdens! Īpaši piemērotas jaundzimušajiem. Nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.

1

 

Natural care

 

Bagātinātas ar Aloe Vera un vitamīnu E - vielām, kas īpaši labi aizsargā un rūpējas par bērna jutīgo ādu.

HUGGIES® Aloe mitrajām salvetēm ir viegli reljefēta struktūra, kas nodrošina maigu un efektīvu ādas attīrīšanu. Salvetēm piemītošais vieglais aromāts padarīs mazuļa ādu svaigi smaržojošu!

3

 

Soft Skin

Bagātinātas ar šea sviestu - vienu no dabas slavenākajiem mitrinātājiem -, HUGGIES® Soft Skin mitrās salvetes rūpējas par bērniņa ādu, sniedzot tai mīkstu un maigu kopšanu. Āda pēc kopšanas paliek ļoti mīksta un dabiski smaržojoša.
saulux10 saulux10 15. Apr 2011, 22:35

jap,pirmās māllēpes pirmajā Nikolas vainadziņā 😉

taschinka taschinka 15. Apr 2011, 18:37

Mazā,skaistule ar brūnām ačtelēm 👍 🌷 ☺

saulux10 saulux10 15. Apr 2011, 18:33

tas nav pieneņu vainadziņš,bet gan māllēpju vainadziņš,vakar tika darināts sasienot ar diegu 😉

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 15. Apr 2011, 14:20

SUPER PIETEIKUMS 👍
Un tā palīdze ar krāsām 😃