Mēs par Huggies Natural Fit!

Mēs par Huggies Natural Fit!

28. Feb 2011, 15:01 Muuna Muuna

Kad Ralfiņš piedzima, pirmās autiņbiksītes viņam bija Huggies Newborn pirmais numurs.

 

Apmeklējot Māmiņu Kluba topošo vecāku skolu bijām tikuši pie starta komplekta un konstatējām, ka Huggies Newborn ir mīkstas un ērtas jaudzimušam bēbītim. Vienīgā lieta, kur varēja piesieties bija klipšu aizdares materiāls, kas šķita mazliet par asu.

 

Paralēli izmēģinājām arī Pampers Premium Care. Patika abas, tomēr kopsummā lielās padarīšanas vislabāk aizturēja Huggies. Tikai pēc mēneša pārgājām uz autiņbiksīšu otrajiem numuriem un tas bija vairāk tāds kā eksperimentu mēnesis, jo izmēģinājām dažādas autiņbikses – gan Huggies Premium, gan Pampers Active Baby, gan Libero. Toreiz palikām pie Huggies un Pampers Active Baby. Un arī mana pieredze ir tāda, ka Huggies lielās šmuces aiztur labāk par Pampers. Toties Pampers ir maigākas, mīkstākas un ir sajūta, ka arī bērnam patīkamākas. Tikai nesaprotu, kam tā zaļā josla vajadzīga. Pilnīgi lieka. Alerģiju gan mums no autiņbiksītēm nemēdz būt, jo es ļoti pieskatu, lai bēbis nedzīvojas ar pilnām biksēm.

 

Šobrīd, kad Ralfiņam ir 5 mēneši, esam sapratuši, kādas autiņbiksītes mums patīk vislabāk. Tās ir Huggies Natural Fit. Lietojam trešo numuru. Esmu sajūsmā par tām. Nevienas citas autiņbikses uzvilkt nav vienkāršāk par šīm, jo tām ir lieli un ērti klipši un līpošā daļa. Pat tad, ja bēbis aktīvi kustina kājiņas un „traucē” autiņbiksīšu maiņai, Huggies Natural Fit var aiztaisīt ļoti vienkārši un ātri. Nav nekādas noņemšanās gar šauriem un plāniem klipšiem.

Autiņbiksītes ir gan maigas, gan perfekti pilda savu funkciju. Ne reizi nav bijuši negadījumi ne lielās, ne mazās darīšanās. Turklāt mazais ir sauss un dupsis ir sārts un smuks.

 

Vēl paralēli mēs lietojam Libero Baby Soft, kas arī manā skatījumā ir gan pietiekami maigas, gan labi uzsūcošas, gan ērtas mazulim, gan arī cenas ziņā lētākas par Huggies Natural Fit. Šīs divas ir manas favorītes ar Huggies Natural Fit priekšgalā.

 

Pampers Active Baby pērkam, ja gadās kāda īpaši izdevīga akcija veikalos, bet manā skatījumā tās labi der tikai mazām darīšanām, jo vienmēr un bez izņēmuma ar tām esam nomūrējušies līdz pakausim, ja mazajam gadījusies milzu cīņa ar „lielo lāci”. Kā zināms, ar krūti barotiem bērniem „lielie lāči” var būt pat reizi vairākās dienās, bet, kad tie ir klāt, tad ir ko turēt... :) Pampers šādus „lielos lāčus” nekad nav izturējušas, līdz ar to tās nekad nebūs vienīgās autiņbiksītes manās mājās, bet var tikt lietotas tikai paralēli ar citām. Izbraucot ārpus mājas, ar tām noteikti nejūtos droša.

 

***

Pastāsti arī Tu savu stāstu par Huggies autiņbiksītēm, iesūtot ziņu šeit!

19. May 2010, 06:26

Mēs vēl neesam iemēģinājuši Huggies Natural Fit, bet premium gan bija pirmās, ko pirkām, lietojām visu laiku, arī tagad lietojam. Šat tad (arī taga) lietojam Pampers Active Baby, jo ir bija izdevīga akcija, un, tā kā mums tētis ir ļoti liels "naudiņas skaitītājs" 😀, tad nopirka šoreiz Pampers. Bija brīži, kad mazajam uzradās alerģija uz to "zaļo joslu", bet tagad viss ir kārtībā. Cenšos maksimāli Domenikam atpūtināt pa dienu dupsi, laižam "pa pliko". Tā kā mazajam jau 9 mēneši, tad nesanāk bieži "šmucītes pa pliko". Visu laiku gribās nopirkt Little Walkers, to noteikti arī darīsim, šobrīd mazais pa nakti guļ tikai pamperī, jo ir ļoti karsti. Domāju, ka Little Walkers varētu derēt, ja mazo laiž darboties tikai vienās autiņbiksītēs.