Mēnesis klubiņu aktivitātēs ir pagājis!

Mēnesis klubiņu aktivitātēs ir pagājis!

10. May 2012, 09:32 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu ko – vēl viens mēnesis, kopš mums aktivizējušies klubi, ir pagājis!

 

Ir tik tiešām patīkami redzēt, ka ir mammas, kam tiešām ir interesanti iesaistīties portāla aktīvajā dzīvē, un tikpat patīkami ir redzēt, ka arī citām viņu darbs nav vienaldzīgs, raksti tiek rakstīti, raksti tiek komentēti, viss notiek! Protams, vienmēr var vēlēties lielāku aktivitāti, bet nu, kā jau vasarā, negribas taču pusi dienas pie datora pavadīt, tad nu ir saprotams, ka baudāt sauli un atpūtu kopā ar ģimeni!

 

Bet nu, ķersimies pie atskaites! Hmm, kas tad katrā klubā pa šo mēnesi ir noticis?

 

Topošo Māmiņu Klubs – mēs jau visas zinām, ka tur valdīja pamatīga aktivitāte ROLLY vadībā. Kopumā šajā sadaļā mēneša laikā ieripojuši 35 raksti, bet no Rolly vien pa mēnesi esam saņēmuši 29 rakstus!

 

Jāpiebilst – tā kā Rolly vairs nav Topošo Māmiņu kategorijā, un ir apņēmusies saimniekot jaunā klubiņā, kas saucas Jauno Māmiņu Klubs, tad Topošo Māmiņu Kluba saimnieces vieta bija vakanta, un tā kā esam saņēmuši pieteikumu no ANIYA, apstiprinām Aniya kā jauno Topošo Māmiņu Kluba vadītāju! Aniya, gaidām no Tevis rakstiņus! Lai Tev interesanta un radoša darbošanās!

 

Bērnu Ballīšu klubiņš – šomēnes mūs iepriecinājis ar 3 rakstiņiem, un vienam no tiem autore bijusi pati kluba saimniecīte JOLIS.

 

Ceļojumu Klubiņš – tas allaž pārsteidz ar mūsu pašu Latvijā atrodamām, interesantām, apceļošanas vērtām vietām, vai ne? Šomēnes tas mūs pārsteidzis ar 11 rakstiem! Pati saimniece MAMMA27 vien ir padalījusies ar 5 rakstiem!

 

Jaundzimušo bēbīšu klubs – nu tur tiešām ULULA ir aktivizējusies ne pa jokam! Tas tiešām priecē! 25 raksti kluba kontā! Ulula vien iesūtījusi veselus 19 rakstus! Malacis!

 

Mazo Staigātāju klubiņā šomēnes norisinājās vairāki konkursiņi, tad nu, attiecīgi bija lielāks rakstu pieplūdums šajā sadaļā. Veseli 26 raksti šajā klubiņā ieripojuši pa mēnesi, tiesa tie lielākoties bija saistīti ar dalību konkursā!

 

Muzikālajā klubā šajā mēnesī diemžēl aktivitāšu nav bijis! :(

 

Pirmsskolnieku klubiņš Rolly vadībā mūs iepriecinājis kopumā ar 25 rakstiem, un 19 rakstiem no tiem autore ir pati Rolly! Malacis, Rolly!

 

Recepšu klubiņš tā saimnieces Minniites vadībā saņem laiku pa laikam dažādas receptes, kas ir apskatāmas sadaļā Gardas Receptes, bet paša klubiņa kontā ieripojuši 5 tematiskie rakstiņi, un 2 no tiem autore ir pati Minniite!

 

Rokdarbnieču klubiņš var lepoties vien ar 2 rakstiņiem šajā mēnesī un nevienam no tiem autore nav klubiņa saimniece. :(

 

Skolēnu klubiņš šomēnes iepriecinājis mūs ar 10 rakstiņiem, un veseliem 7 no tiem autore ir pati klubiņa saimniece Mumburkis! Malacis, Mumburkis!

 

Veselības klubiņš var lepoties vien ar 2 rakstiņiem, un nevienam no tiem autore nav klubiņa saimniece. :(

 

Meitenes, saņematies!

 

Varbūt, ka Jums ir kaut kādi ierosinājumi klubu dzīves uzlabošanā? Citādāk redzu, ka ir klubiņi, kas jau no sākta gala darbojas ar tiešām minimālu aktivitāti, un pēdējā mēneša laikā aktivitāte nav cēlusies :(.

 

Droši, ja ir kādi jautājumi, ierosinājumi, rakstiet tos uz kristine@maminuklubs.lv

 

Pašai arī ir šis tas padomā, kas mainīs visu sistēmu kopumā, bet par to citā reizītē ;)

 

Gaidīšu ziņu!

 

Bet par allaž aktīvajām man patiešām patiess prieks! Tā turēt, meitenes! Pats galvenais, ka ne vien Jums ir interesanti portālā darboties, bet arī man un citām mammām ir interesanti Jūsu darbību vērot, un, savā ziņā, tajā piedalīties! :)

 

Tātad šajā mēnesī 25 latu vērtībā nodarbības godam nopelnījušas: (lūgums iztērēt tās 3 mēnešu laikā)

-          ulula

-          rolly

-          mumburkis

Kristīne

 

IESŪTI ZIŅU ŠEIT UN KĻŪSTI PAR MĀMIŅU KLUBA BLOGOTĀJU!

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 16:30

Jā,es piekrītu,ka šis ir viens no iemesliem kāpēc jauniņās nepiedalās un ātri vien pazūd.
Domaju,ka pret jauniņiem,kas iesūta vienu savu pirmo rakstu jabūt atsaucīgākiem ar saviem komentariem,tas jau vairākkārt ir runāts.

princesemince princesemince 19. Jul 2011, 13:31

es vienkārši jau vairākkārt esmu piefiksējusi, ka Tu tā kā taisnojies, tādēļ šādi rakstīju 😀

princesemince princesemince 19. Jul 2011, 11:57

Rolly, tie taču ir komplimenti 😉
es arī, piemēram, bieži gribētu rakstīt, idejas ir, bet nav laika piesēsties un tā ilgstošāk parakstīt, lai arī rakstu ātrāk kā domāju 😃 man patiess prieks, ka jums ģimenē sanāk tik forši saorganizēt visus darbus, ka visi apmierināti un realizē savas mazās izklaides 😉 ir ko pamācīties 🌷

mamma27 mamma27 19. Jul 2011, 09:43

🌷 sveiciens visām😀 Rolly tiešām apbrīnoju, pa kuru lauku to visu var paspēt. Malacis.
Es pa laukiem ar šo to sastrādāju, tagad tik jāatrod laiks un jāiesūta-gan rokdarbus,gan receptes. Tik ceļot sanāk tikai sestdienās ,svētdienās un to diemžēl ir tikai četras mēnesī😀 Varēja būt biežāk un tad varētu vairāk iepriecināt ar rakstiem.😃

veesma veesma 19. Jul 2011, 09:33

Sveicu visas aktīvistes.
Veselības klubiņš būs, tikai man patreiz galīgi neatliek laika kaut ko uzrakstīt, ieeju MK tikai apskatīt, kas jauns. Gatavojos māsa kāzām, būšu vedējmāta, ļoti daudz darbiņa, kāzas jūlija beigās.

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 08:43

🌷 🌷 🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 19. Jul 2011, 06:58

malači 😀