Meklējam filmētiesgribētājus decembra raidījumiem!

Meklējam filmētiesgribētājus decembra raidījumiem!

21. Aug 2010, 14:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Decembrī daudz runāsim par bērnu veselību. Ja arī Tu vēlies piedalīties sižeta filmēšanā, piesakies uz filmēšanos!

 

Vēlies vakcinēties pret sezonālo gripu? Piesakies uz filmēšanos!

 

Šķiet, visi šobrīd ir pārņemti ar jaunās gripas plosīšanos, taču mēs esam piemirsuši, ka sezonālā gripa – tā, kas mums jau gadiem pazīstama, nekur nav pazudusi. Meklējam ģimeni, kura ir nolēmusi savu bērnu vakcinēt pret sezonālo gripu – sižeta veidošanas ietvaros, piedāvājam to izdarīt bez maksas! Ziņu savā e-pasta kastītē kristine.virsnite@maminuklubs.lv gaidīšu līdz 1.decembra pulksten 15:00! Lūdzu, neaizmirstiet norādīt arī savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties!

 

Kā cīnīties ar iesnām?

 

Tā kā šis laiks ir tāds, kurā mazuļi saķer iesnas pavisam viegli un ātri, meklējam ģimeni, kurā 3-4 mēnešus vecam mazulim ir iesnas, brauksim ciemos kopā ar pediatru, filmēsim un uzzināsim, kā cīnīties ar nejaukajām iesnām! Gaidīšu jūsu ziņu – kristine.virsnite@maminuklubs.lv! Lūdzu, neaizmirstiet norādīt arī savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties!

03. Dec 2009, 18:58

iesnu jautājums arī mūsu gimenē ir aktuāls. Ir tik daudz jautājumu par šo tēmu. Lai gan mans mazulis ir mazliet vecāks par 3 mēnešiem, nedomāju, ka iesnu jautājums līdz ar to ir atsķirīgs. Tiešām būtu interesanti dzirdēt pediatra viedokli šajā jautājumā. Interesē arī kā pasargāt mazuli nākotnē no vidusauss iekaisuma, ja tas jau vienreiz nepilnos 5 mēnešos vieglā formā ir izslimots?!