Maznodrošinātie ikdienā nepieciešamās preces varēs iegādāties lētāk!

Maznodrošinātie ikdienā nepieciešamās preces varēs iegādāties lētāk!

27. May 2010, 09:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veikalu tīkls "Elvi" maznodrošinātajiem piešķirs īpašu atlaižu karti, kas dos iespēju 30 dažādus produktus savas pašvaldības "Elvi" veikalos nopirkt par zemākām cenām nekā parasti.

 

Atlaižu kartes varēs saņemt maznodrošinātās, trūcīgās ģimenes, daudzbērnu ģimenes, bezdarbnieki ar ļoti smagu finansiālo situāciju, vienatnē dzīvojoši pensionāri un invalīdi, bet par kartes piešķiršanu katrai personai individuāli izvērtēs novada sociālais darbinieks.

 

Kā aģentūrai LETA skaidroja Grigāne, atlaižu karšu daudzums būs atkarīgs no katras konkrētās pašvaldības, jo novadu sociālie darbinieki varēs izlemt, cik kartes varētu būt nepieciešamas un, balstoties uz viņu sniegtajiem datiem, "Elvi" atlaižu kartes piešķirs, bet nepieciešamības gadījumā pašvaldības varēs pasūtīt papildu kartes.

 

Produktu grozā esot dažāda sortimenta preces - sākot no piena un maizes, un beidzot ar ziepēm un šampūniem. Akcijā pieejamais preču daudzums nav ierobežots, lai katra ģimene varētu iegādāties tik daudz produktu, cik tiem nepieciešams.

 

Pagaidām gan visos "Elvi" veikalos atlaižu kartes nedarbosies. Par to, kurā veikalā preces maznodrošinātie varēs iegādāties lētāk, vēstīs īpaša uzlīme uz veikala durvīm.

 

Šāda akcija jau sākta Siguldas, Jelgavas, Ādažu, Balvu, Ķekavas, Kuldīgas un Lielvārdes pašvaldībās, no šodienas tā sākusies arī Cēsu novadā un tuvākajā laikā programma sāks darboties arī citviet Latvijā.

 

Grigāne norāda, ka, ņemot vērā, ka tirgus ir mainīgs, atlaižu produktu groza saturs tiks regulāri pārskatīts, un, ja nepieciešams, arī mainīts, lai tas būtu patiešām noderīgs pircējiem un piedāvātā cena - zema.

 

Par to, ka produkts ietilpst sociālajā programmā, veikalā vēstīs īpaša zaļa cenu zīme, kas uzlika pie attiecīgā produkta. Katrs kartes īpašnieks līdz ar karti saņems arī informāciju par programmu un produktu sarakstu ar cenām, savukārt informāciju par groza izmaiņām varēs iegūt uz vietas veikalā.

 

Paredzēts, ka šī sociālā programma darbosies līdz 2011.gada 1.janvārim.

 

LETA

12. Oct 2009, 23:00

doma tiešam apsveicama! es vēl joprojām cīnos, lai dabūtu šo statusu, kurš man pienākas jau pusgadu. domāju, ka drīzāk pūcei aste sāks ziedēt, nekā mēs ar mazo dabūsim kādu atbalstu no valsts....
/draugos.lv ir tāds labs, iederīgs smaidiņš- "puke"/

12. Oct 2009, 21:23

Jauki, ka "Elvi" ir izdomājis tādu akciju. Prieks dzirdēt, ka kāds tomēr vēl rupējas par maznodrošinātājiem!

12. Oct 2009, 19:39

šajos grutajos laikos tiesi tas kas derēs šīm ģimenēm, vismaz.kāds atbalstiņš😀

12. Oct 2009, 18:14

tiešām laba iespēja trūcīgajām ģimenēm,iepirkties ar atlaidi.

Muuna Muuna 12. Oct 2009, 16:17

Prieks lasīt šādas ziņas 😀

12. Oct 2009, 16:15

Gribētu jautāt, ja esmu no Līgatnes, tad es varetu lētak iepirkties jebkurā Cēsu rajona Elvī???????😀😀😉