Mātes dienā plaša izklaides programma!

Mātes dienā plaša izklaides programma!

17. Feb 2011, 09:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rīgā svētdien notiek dažādi pasākumi, kas ir veltīti Mātes dienai. Ieskaties un apmeklē vismaz kādu no tiem!

 

9.maijā Vērmanes dārzā plkst.11.30 pulcēsies mazo vokālistu konkursa "Cālis 2010" laureāti. Lai mazo dziedātāju priekšnesumi uz lielās skatuves būtu krāšņāki un skanīgāki, dziesmu pavadījumus Madara Kalniņa vadībā atskaņos instrumentālā grupa četru profesionālu mākslinieku sastāvā.

 

Savukārt Svētā Pētera baznīcā plkst.13 ar koncertu "Cik pasaule šī skaista" uzstāsies Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu koris, Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels, Juglas mūzikas skolas kamerorķestris, diriģenti Romāns Vanags, Tālivaldis Gulbis un Hermanis Eglītis.

 

Mazajā ģildē plkst.13 būs iespēja noklausīties jauniešu kora "Sonore", vīru kora "Frachori" un Norvēģijas jauktā kora "Glomma" koncertu "Mirdzi kā zvaigzne" ar Latvijas Nacionālās operas solista Guntara Ruņģa piedalīšanos.

 

VEF Kultūras pils aicinās visas māmiņas, vecmāmiņas un ģimenes uz diviem Mātes dienai veltītiem koncertiem. Priekšpusdienā plkst.12 notiks koncertuzvedums "Tiem, ko mīlēsim arvien" ar aktiera Jāņa Paukštello, mūziķa Gaita Lazdāna, Artūra Palkēviča, Kristīnes Grundmanes un Anastasijas Poļipinas piedalīšanos, bet pēcpusdienā plkst.15 notiks bērnu kolektīvu koncerts, kurā uzstāsies bērnu deju kolektīvi "Mazsietiņš" un "Zelta sietiņš", kā arī vokālais ansamblis "Momo".

 

Savukārt kultūras un atpūtas centrā "Imanta" Mātes dienā plkst.14 notiks koncerts "Mīļdziesmiņas", kurā satiksies Austra Pumpure un Austrasbērni - Silvija Silava, Arnis Miltiņš, Agita Kaužēna un citi. Šajā koncertā siltā un sirsnīgā gaisotnē tiks prezentēts Austrasbērnu dziesmu krājums "Mīļdziesmiņas" ar oriģinālām un mīļām bērnu dziesmiņām.

 

***

Pastāsti par pasākumiem, kurus apmeklēji Mātes dienā, iesūtot ziņu šeit!