Manas mazās modeles...

Manas mazās modeles...

28. Feb 2012, 21:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepazīsimies, tās ir manas mazās modeles Zane un Kate.


Kā jau visām meitenēm arī viņām ļoti patīk pucēties, protams visideālākais variants ir tad, kad mamma atļauj izmantot savu kosmētikas maku un savas augstpapēžu kurpes...

 Meiteņu top krāsa ir ROZĀ... ielūkojoties mazo māsu garderobē, pārsvarā dominē rozā krāsas..sākot no kleitām, biksēm ...un beidzot ar apaviem.

Protams, ja ir izvēle, kuru apģērbu pirkt, tad viennozīmīgi rozā krāsas apģērbs būs topa augšgalā .

Meitenēm pārsvarā patīk apģērbs kuru pašas var bez problēmām uzvilkt, bet vispār dzīvo pēc devīzes-JO MAZĀK, JO LABĀK...sevišķi vasaras mēnešos, kad ir iespēja dzīvoties tikai peldkostīmos, vai vēl labāk, bez tā.

Man šķiet, ka lielā mērā,mūsu bērnu stila izjūta ir atkarīga no apkārtējiem ar ko mazie kontaktē..Jau no mazām dienām, mēs cenšamies mazās apģērbt saskaņojot krāsas apģērbā, kā arī mācam izjust pareizi krāsu salikumus krāsojot dažādus zīmējumus.

Tagad, kad meitenes jau ir patstāvīgas, varu droši teikt, ka viņām ir sava stila izjūta.Tas ir novērojams viņu darbībā - kad pašas ģērbjas, piemeklējot attiecīgās matu sprādzes vai gumijas, attiecīgās zeķubikses un apavus.

Neraugoties uz to, ka meitenes gandrīz visu laiku pavada kopā un mazākajai Katei stila izjūta lielā mērā tiek pārmantota no Zanes, tomēr jāsaka,ka viņai pastāv savas tendences apģērba izvēlē un ne vienmēr tās sakrīt ar Zanes gaumi.Par to man ir liels prieks...

Kādu dienu meitenes izdomāja, ka bērnu istabu arī vajadzētu tikai rozā toņos...

 

nu gan, mamma saprata, ir pēdējais laiks nomainīt rozā krāsu uz citām..tā kā veikalā ir samērā grūti atrast ko oriģinālu, kā arī bērni šajā vecumā ļoti strauji aug, tad nācās ķerties pie darba...

 

Galvenais lai būtu ērti, skaisti un vienā eksemplārā.

 

Iepazīsimies...modeles Zane un Kate...dizainere mamma Kristīne


Tā kā meitenes bija sākušas iet bērnudārzā un tuvojās 18. novembra pasākums, apģērbā vajadzēja parādīties kaut kam nopietnākam..tā tapa vieni no pirmajiem sarafāniņiem..

..savukārt uz Jaungada svinībām gribējās kaut ko gaišu un solīdu...

Veidojot konkrēto modeli, viss tiek saskaņots ar modelēm, gan krāsas, gan garums, gan raksts un zīmējums.Tiklīdz ir kāda nobīde no saskaņotā, tad tiek paziņots, ka tā nu gan nebija runāts un mamma šai gadījumā pati varēs nēsāt šo kleitu.Tā kā darbu tapšanā piedalās gandrīz visa ģimene, kā arī visi ar lielu nepacietību gaida gala rezultātu.

protams, pēc ilgām diskusijām, top arī kleita ar rozā krāsas līdzdalību....

tuvojoties Lieldienām, gribējās kaut ko spilgtu un krāsainu

turpretī Ziemassvētku noskaņai tika veidoti tērpi mierīgākos toņos un šī gada aktuālākajās krāsās.

arī mazais brālis tika pie savas pirmās jakas, jo viņam taču arī ir jāiekļaujas māsu kompānijā.......

tā, lūk, mūsu ģimenes bērni tiek pie oriģināliem tērpiem.

 

Galvenais ir vajadzīga pacietība, labs fantāzijas lidojums un iedvesma...Protams kad mammai un tētim arī jātur līdzi...bet tā jau nav problēma, jo mums taču ir sava tērpu dizainere.

 

KĀDS IR TAVA BĒRNA STILS? PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ DĀVANU KARTI 25 LATU VĒRTĪBĀ NO POLARN O. PYRET!