Mana diena kopā ar Māmiņu Klubu!

Mana diena kopā ar Māmiņu Klubu!

12. Mar 2011, 11:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākšu ar to, ka nu jau teju 6 gadus Māmiņu Klubs ir visa mana dzīve...patiešām. Citreiz tam pat tiek daudz vairāk laika, nekā maniem diviem burvīgajiem superīgajiem dēliem:)

 

Tāpēc man tiešām ir gods šeit šodien stāvēt visu jūsu priekšā, jo vienīgais, ko es tā pa īstam gribu pateikt - paldies jums! Paldies, ka kopā mēs visi varam izveidot tik lielisku lietu kā Māmiņu klubs! 

 

Bet nu labi...sāksim!

 

Man ir 31 gads un es jūtos ļoti laimīga! Šī laime nav vienas dienas vai veiksmes nopelns. Ir bijuši daudz melnu brīžu, gan objektīvu apkārtējo apstākļu rezultātā, gan dvēselē un tāpēc ļoti novērtēju to, ka es varu atklāti pateikt, jā, esmu laimīga! Tas taču ir tik trausls mirklis! Bet es gribu, lai tas ir dzīves sajūtas pamatā...un ir!

{smallpic:1}

Manas laime, protams, ir ģimene - abi dēli un vīra kungs, kuru es mīlu vairāk par visu pasaulē. Bija laiki, kad šķita, visa mana mīlestība aiziet bērnu virzienā, bet tad es atkal atceros, ka tie bērni jau nāca pēc tam...kā ļoti lielas un karstas mīlestības rezultāts, tāpēc man jādod atpakaļ tas pats lielākais gods tomēr pirmajā vietā mīlēt vīru:) Un izrādās, tāpat esot pareizi:)

{pic:5}

Tētis ir daudz labāks auklētājs nekā mamma!

 

Par bērniem runājot, tie man ir ļoti trakulīgi, "izlaisti", ātri kā vējš un māju var apgriezt kājām gaisā burtiski pa dažām minūtēm, tāpēc esmu pieradusi pie mērena bardaka nemitīgi! Krišjānim ir 7 gadi, Jurītim - tūlīt 2 un viņi ir banda! Mēs ar vīru katru reizi ar izbrīnu viņus vērojam - nu kur tik "normāliem" vecākiem tāaadi bērni! Neskatoties ne uz ko, viņi ir ļoti feini - mīlīgi, gudri, un vislielākais prieks man ir par to, ka es redzu - viņi patiešām ir laimīgi!!! Atceroties savu bērnību - jā, varu teikt, tur bija laimīgas dienas, bet ne tāda konstanta laime. Mani vecāki šķīrās un ģimene izjuka, kad biju pusaudze, bet tas sabrukums jau bija sācies daudz agrāk, kad biju vēl mazā meitene, un es nebiju tā ļoooti laimīga...bet mani bērni ir. Un tas laikam man ir pats svarīgākais, neatkārtot savu vecāku kļūdas un radīt patiešām stipru un laimīgu ģimeni. Esmu ceļa sākumā.

{smallpic:6}

Neskatoties uz nemitīgo ārdīšanos pa māju, brālīši ļoti labi satiek! Krišjānis auklē dažas dienas veco Jurīti!

 

Manas intereses lielā mērā nosaka darbs, kuru ikdienā daru. Esmu Māmiņu kluba projektu producente un ikdienā pārraugu visu raidījumu gaitu - tie ir 3 TV raidījumi un arī ikdienas radio raidījumi, tāpat arī portāli un nu jau arī Sieviešu Klubs! Ja pirms 6 gadiem man kāds būtu teicis, ka tik daudz strādāšu un ka man būs šādi darba pienākumi, nekad neticētu, ka to varēšu paveikt, bet taisnība tiešām ir tajā - jo vairāk dari, jo vairāk māki un vari. Man patīk un aizrauj tieši radīšanas process. Tas, ka varu kaut ko izdomāt un pēc brīža jau redzēt savu ideju iemiesotu dzīvē. Tā nav vēlēšanās, kas piepildījusies uz burvju mājiena - es zinu, cik nerva šūnu, negulētu nakšu un darba ir katrā realizētā idejā, bet tas ir to vērts. Tieši darbs man deva milzīgu drošības sajūtu un pārliecību par sevi - vienalga kas notiks, es mācēšu izdzīvot, jo māku darīt dažādas lietas, neapstājoties pie vienas profesijas vai darbības.

 

Darbs ir mana mīlestība un arī traucēklis

 

Domāju, ka bērniem ne pārāk patīk strādājoša mamma. Mēs daudz esam runājuši, kāpēc vecāki strādā tik daudz un ceru, ka viņi saprot:) 

 

Vispār diezgan interesanti man pašai būtu uzzināt, kā Māmiņu Klubs attīstīsies, jo tas sākās no mazumiņa. No maza sabiedriska projekta un izauga tāds palielāks:)! Tas ir pārkāpis pāri robežām un spītīgi iekaro arī citu zemju māmiņu sirdis! Kā lai to izskaidro? Katrā ziņā ne jau es esmu tā, kas to dara, bet visi vecāki, kas šajā lietā iesaistījušies un tā tam arī jābūt - mammas ir pār visu valdnieces!

{smallpic:2}

Māmiņas raksta apsveikumus Lietuvā!

 

{smallpic:3}

Krievu Mamin Klubam 1 gadiņš!

 

{smallpic:4}

Sieviešu Kluba pasākumā. Piektdienas vakari pieder tikai mums!


Es vispār uzskatu, ka māmiņas ir vissvarīgākās pasaulē! Iedomājieties, jūs esat tikko devušas dzīvību jaunam cilvēkam pasaulē. Tikai no jums ir atkarīgs, kāda būs pasaule nākotnē, jo mēs taču zinām, ka lielāko daļu no tā, kāds izveidosies cilvēks, personība, nosaka pirmie dzīves gadi - tad tiek ielikti pamati! Un māmiņa ir tā, kas to izdara. Tāpēc nav izprotama valdības arogantā attieksme pret mums...!! Bet tas jau ir cits stāsts, ko man jāpostē "Ratiņu revolūcijas" sadaļā šajā portālā.

 

Atcerēsimies, cik daudz tieši no mums - mammām, viss ir atkarīgs, tāpēc novēlu mums būt stiprām, mīlošām, neatkarīgām un pārliecinātām par sevi!

 

Sandija

***

Izmanto iespēju arī Tu un piesakies SAVAI DIENAI Māmiņu Klubā, iesūtot īsu pieteikumu, pāris fotogrāfijas šeit!

 

PAŠREIZ PIETEIKUŠIES

 

 

30.maijs - Ilze Brāzma (skukjeens)

31.maijs - Aiga Rikmane (seskuciene)

1.jūnijs -  Dainis (viriskis)

2.jūnijs - Ieva Cīrule (cirulishi3)

3.jūnijs - ....

4.jūnijs - ....

5.jūnijs - ....

6.jūnijs - .....

 

Iesūti savu pieteikumu caur podziņu "Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru!"

Pastāsti savu stāstu, pievieno dažas bildes, norādi dienu, kurā vari atbildēt uz jautājumiem, un tālruņa numuru, lai nepieciešamības gadījumā varētu ar Tevi sazināties!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

muuna

Kas ir laba sieva un laba māte?

nezinu, man liekas,ka esmu laba mamma, jo ļoti mīlu savus bērnus, bet protams, man ir daudz trūkumu, kas reāli traucē bērniem attīstīties..kā jau visiem. Mēs neviens neesam perfekti vecāki un arī nevajag būt. Reiz psihoterapeite Anita Plūme mums Māmiņu klubā teica , ka laba mamma ir mazliet slinka mamma. Nu es piederu pie tām paslinkām, neperfektām mammām - mīlu, bet dodu vaļu bērniem😀
Laba sieva? Tāda, kas ir labākais draugs savam vīrietim. Ticu, ka divi cilvēki var uzticēties un ka attiecībām ir reāli garīgs pamats dvēseliskā līmenī.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

anchuxx: kāda ir mana sapņu valsts?

Mēs ik pa brīdim domājam, ka labāk tomēr būtu citur - jo ar to darbu, ko darām šeit, citā valstī ar vairāk iedzīvotājiem sen būtu stāvus bagāti😃 bet ja nopietni, man ļoti patīk Latvija, jo ticu, ka mums katram tomēr ir savs zināms liktenis un savs uzdevums. Neizslēdzu iespēju, ka kādreiz padzīvošu arī kādā citā valstī, ja tā būs lemts darba sakarā, bet speciāki emigrēt laikam nē. Mani te ļoti daudz kas saista - vecāki, zeme, mans darbs.
Bet man ;sausmīgi patīk ceļot! Tagad taisos uz Indiju😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

zanciited

Kāda ir mana mīļākā grāmata? "loti grūti pateikt, jo katrā dzīves periodā uzsēžos uz savu rakstnieku. Ja man pavisam agrīnos jaunības gados ļoti patika krievu literat;ura, tad tagad daiļliteratūru lasu pārsvarā angļu val, jo tur var ātrāk izlasīt jaunos autorus, kuru darbi vēl nav un ilgi nebūs pārtulkoti latviski.
Man ir Amazon Kindle - elektroniskā grāmata un lasu tiešām ļoti daudz😀

Atslodzei man patīk Nicci French kaislīgie detektīvromāni,kas ir ļoti sievišķīgi un psiholoģiski. Ļoti patika grāmata "Raganu sezona" (ir arī latv), vispār tiešām grūti kaut ko vienu izcelt, jo lasu mix noi visa kā.

Muuna Muuna 29. May 2010, 22:25

Sandij, kas Tavuprāt ir laba sieva, laba māte un laba sieviete savam vīrietim? 😉

29. May 2010, 21:27

Kāda ir Tava sapņu valsts? Vai plāno visu mūžu nodzīvot Latvijā vai sirds tomēr "velk" uz citu zemi?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

rolly*Kas ir viena no būtiskākajām īpašībām, kas palīdz
Tev ikdienā sasniegt labus rezultātus, gan mājās, gan
darbā?

Man liekas, ka tā ir saskarsmes māka - es labi protu kontaktēties ar cilvēkiem. Tas palīdz kaut ko iesākt. Īpašības? Spītība😃

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

rolly*Kā Tu domā - par ko ar Tevi lepojas Tavs vīrs, Tavi
bērni? 😀

Mans lielais bērns man reiz teica "Mammīt, Tu esi smukākā meitene pilsētā!" - tas man ir lielākais kompliments😃
Vīrs noteikti lepojas, viņš neskopojas ar uzslavas vārdiem un man tas ļooooti patīk - tieši no viņa sagaidīt atzinību!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

rolly*Kādas ir trakākās lietas, ko esi izdarījusi?

Man liekas, ka vistrakāk ir tad, kad esmu metusies darīt kaut ko, ko absolūti nemāku! Un tā man sanāk gandrīz katru gadu - esmu spiesta sākt veidot kaut ko , par ko man nav priekšstata, kā tas darāms! Ne mazākā!
Bet par laimi (tpu tpu tpu) - līdz šim ir izdevies😀 Tāpēc es saku, ka iemācīties var tikai darot, nevis apgūstot teorētisku kursu skolā. Pēc tam nav slikti to teoriju paklausīties, bet jau ar prakstisku pieredzi pagātnē.
Traka bija mana jaunība...😀 Visādi ir gājis, biju ne visai paklausīga meitene. Daudzas lietas ir sastrādātas emociju uzplūdā vai klausot sirdij (piemēram, tā mani pārvilināja mans tagadējais vīrs).

Man nepatīk ekstrēmas lietas - lēkšana ar gumiju, nevaru iedomāties, ka es to daru!!!
Bet tagad plānoju braucienu uz Indiju - tas varētu būt gana extrēmi, īpaši tad, ja braucam individuālā ceļojumā, bez tūrisma grupas.
Man vispār patīk riskēt, man patīk tāds adrenalīns , taču ir bijuši brīži, kad tas ir par daudz.. pārāk liels risks mani arī beidz nost

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

rolly *Kas ir Tas, par ko, atskatoties pagātnē, Tu varētu teikt
- "Velns, toreiz to es neizdarīju, bet nekas - es
izdarīšu!"?

Man tās ir mākslas studijas. Cik sevi atceros, vienmēr esmu zīmējusi..kleitas! Ļoti gribēju kļūt par mākslinieci - tērpu modelētāju, bet finanšu trūkuma dēļ nevarēju turpināt mākslas studijas. Tad es to noraku un pārvilku sirdī svītru pāri - ka nav, ta nav!
Taču vēljoprojām aizverot acis es redzu kleitas un daudz un smukas!!!
Un tad es iedomājos - bet kas man traucē tagad realizēt to, ka es iemācos tās uzšūt vai modelēt? Un man nekas cits neatliek, kā rudenī vērt vaļā Sieviešu Klubā šūšanas un modelēšanas kursus😃 Es vēl nezinu, kas no tā sanāks. Varbūt ka vēl kādas meitenes gribēs to pamācīties, tad mēs varētu piesaistīt labus speciālistus, kas mūs apmāca😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

turpinu par kulinariju

Man katru dienu sanāk atklāt kaut ko jaunu, jo cenšos ieviest pavisam citu ēšanas un diētas režīmu, cenšos ēst veselīgi un tā kā esmu gardēde ar noslieci uz apa'ļumiem, tad man ir stingri jāpiedomā, ko bāzt mutē! Bet kā man patīk ēst! Tieši visādus garšīgumus😃 Un ja vēl pati uztaisu, tad vispār..mmm!

Pēdējā laika atklājums ir tilapijas fileja un visdažādākās kombinācijas ar zaļajiem salātiem.

Tā kā man jāskaita tās kalorijas, tad esmu atvēlējusi vienai ēdienreizei 200 kal. Piemēram, tikko uzmeistaroju i diētiskus, i garšīgus salātus - ņēmu 100 grami marin;etas mīdijas + 1 gruķi, sagrieztu ripiņās, + 50 grami konservētas kukurūzas un nedaudz pārlēju ar Spilvas rozā piparu mērcīti. Kopumā man sanāca paliela bļodiņa ar veselīgiem salātiem, kas saturēja tikai 150 kalorijas.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

muuna

Paldies arī tev😀! Tu esi viena varena paraugmamma😀 Man vismaz tāds priekšstats noteikti radies, jo iesaisties tik daudzās MK aktivitātēs😃😀

Par kulināriju runājot , man ir paveicies ar mammu, jo viņa ir šefpavāre un mēs kopā esam gatavojušas ēdienus jau no pašas manas mazotnes. Viņa man ļāva taisīt rosolus, kūkas

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

zanciited

Kā es sāku aizrauties ar taro?
Man bija pazīstama viena ārkārtīgi gudra un feina dāma, kuru satiktu pilnīgi citā sakarā - viņa ir uzņēmēja un savos 50 + izskatās satriecoši labi! Interesantu un dzīvu cilvēku var redzēt pa gabalu, tāpēc vārds pa vārdam...viņa atklāja, ka liek Taro kārtis un es lūdzu, lai izliek arī kaut ko man! Tas bija apstulbinoši precīzi!

Ar laiku sāku pati interesēties un esmu atklājusi sev jaunu pasauli, kas ir ļoti sievišķīga. Tas ir darbs ar savu iekšējo intuīciju un balsi - Tu pēkšņi ieraugi, ka vienai un tai pašai lietai var būt vairākas dimensijas.
Piemēram, uzdodam jautājumu Taro "Kā man veiksies jaunajā darba vietā?" - izliekot Taro izklājumu, var ieraudzīt, ka tur būs gan labas peļņas iespējas, gan arī milzīgi pārdzīvojumi, kas var novest pie kraha..bet tas nekas, jo nākotne rādās gaišās krāsās..
Taro caur simbolu valodu iztulko dzīvi un tas tiešām ir interesanti! Bet pārāk ar to aizrauties arī nevajag. Nevajag ticēt kārtīm vairāk nekā sev pašai, tāpēc tas man ir tāda hobija līmenī

Muuna Muuna 29. May 2010, 13:44

Vispirms gribu teikt paldies, ka esi un, ka mums ir tik foršs Māmiņu klubs 😉
Bet par jautājumu - ar sajūsmu skatos Tavus kulinārijas atklājumus Sieviešu klubā. Arī man ļoti patīk gatavot un izmēģināt kādas netradicionālas garšas. Esmu nomēģinājusi ar Mango etiķi, ko reiz kāda receptē slavēji. Tiešām garšīgs un pateicotes Tev, tagad zinu, kas tas ir 😀 Varbūt Tev ir vēl kāds atklājums, ko ieteiktu, mums pamēģināt? 😀
P.S. Kā Tev veicas ar jauno ēšanas režīmu? 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

aibulite
Cik liela nozīme biznesā ir veiksmei?

Man liekas, ka tādas veiksmes kā tādas nav. Ir tikai spēja uztvert īsto ideju un spēka to realizēt. Lai kaut kas sanāktu tā, ko citi vērtētu "eu, tas gan baigi veiksmīgais projekts!", tad principā jārēķinās, ka tajā ir ieguldīts ļoti daudz radošas enerģijas, kas manuprāt, galvenokārt piesaista cilvēkus šo projektu atbalstīt vai tajā iesaistīties.
Tā kā esmu PAR īstajām enerģijām, par darītāja degsmi izdarīt šo lietu vislabāk un vēl vairāk.
Man piemēram, nekad nav bijis mērķis nopelnīt daudz naudas (tāpēc man arī tās nav tik DAUDZ), bet drīzāk kaut ko izveidot- un tā arī ir sanācis.
Veiksme? Hmmmm...varbūt nejauši satikti "īstie" cilvēki, sadarbības partneri...bet varbūt tā nav nejaušība? Varbūt ka tas ir liktenis😀?
Kas zina!
Taātad- veiksmei neticu, ticu dedzīgam radošam darbam

29. May 2010, 13:08

Pēc Tavām domām, cik liela nozīme privāta biznesa attīstībā ir veiksmei? Vai arī - veiksme ir proporcionāla ieguldītajam darbam?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

*Kā Tu domā - kas ir Tava misija (1.kā cilvēka, 2.kā
mātes, 3.kā sievietes)?

Mana misija kā cilvēkam - piepildīt šo telpu ar kaut ko vērtīgu un evolūcijai noderīgu

Kā mātes - sniegt bučas, bučiņas, siltumu un gudrību

Kā sievietes - būt sievietei šī vārda vispilnākā nozīmē - protams, lai palīdzētu vīrietim justies labi un darīt tās Lielās lietas, ko viņš iecerējis! Arī sniegt atbalstu citiem un neaizmirst par milzīgo sievišķo spēku, kas tur šo pasauli kopā

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

kas ir Tava motivācija, kas dod Tev sparu iet uz priekšu
ar paceltu galvu?

Man gribas piepildītu, skaistu dzīvi - manu vēlmju saraksts ir diezgan garš😃 Pirmkārt, es pati gribu būt tāda, lai varu sevi un savu dzīvi savākt grožos, un tas manuprāt ir pats grūtākais. Ir ļoti daudzas lietas un īpašības sevī jāslīpē un jāmaina. Arī egoisms (esmu vienīgais bērns ģimenē, līdz ar visām sekām). Otrkārt, ir jāizglītojas un jāmācās nemitīgi tas, ko daru. Esmu perfekcioniste un man nepatīk ne savas, ne citu kļūdas, bet tāda ir dzīve un nekad nekas nevar būt perfekti. Arī tas man ir jāsaprot.
Jāmācās mīlēt cilvēkus...visus. Jāmācās viņus pieņemt, izprast cilvēku dabu, piedot, jo aizvainojums saēd ...
Es melotu, ja teiktu,ka visu daru tikai savas ģimenes dēļ. Daudzas lietas, ko daru, palīdz man realizēt pašai sevi. Ļoti daudz ko cenšos sevī mainīt, lai spētu būt laba partnere laulībā. Mans vīrs ir mans paraugs un es nevaru iepalikt...😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Kāpēc man tāds niks šeit - andzela?😀

Nezinu, tas ir sens niks, ko lietoju internetā, un tā nu tas te ir palicis😀 Bet sieviesuklubs.lv esmu sandija. Es vispār neatzīstu anonimitāti internetā - jo tā ir tāda pati vide, sabiedrība, kā viss pārējais.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

barbalina

Paldies! MK pirmām kārtām jau veidojat jūs pašas, un tad tikai pieslēdzas MK komanda - apmēram 24 cilvēki esam kopā😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

rebekija - ko es darīju pirms MK?

Sāku strādāt 17 gadu vecumā un man ir bijušas vairākas darba vietas. 17 gados sāku strādāt par sanitāri kādā medicīnas klīnikā😀 Man patika! Tad sekoja studiju gadi, bija visādi prezentāciju darbiņi (kur preces jāreklamē veikalos) - tas man deva drosmi iet klāt pavisma svešiem cilvēkiem un uzsākt sarunu. Es ātri vien atbrīvojos no kautrības un ļoti atbalstu, ja jaunas meitenes sāk strādāt reklāmas jomā, jo tur var ļoti daudz ko iemācīties.
Tad jau 19 gadu vecumā es uzsāku strādāt par biroja administratori un iemācījos visādas papīru lietas un sekretāres pienākumus, kas man ar'ī deva labu pamatu kaut kam nopietnākam.
Pēc tam jau sāku strādāt vienā lielā PR aģentūrā un tur es iemācījos ĻOTI daudz! Man bija jādara viss - sākot no kafijas vārīšanas un telefonzvaniem, līdz ballīšu organizēšanai un preses konferenču rīkošanai.
Bet visai ātri mans tagadejais vīrs mani pierunāja uzsākt savu biznesu un to patiesībā es sāku jau 22 gadu vecumā. Mēs bijām absolūti zaļi! Taču pamazām pamazām uzņēmums auga un tagad tam būs gandrīz 9 gadi (ak šausmas!). Visādi ir gājis, bet tik daudz kā strādājot pašai savā uzņēmumā es nestādos priekšā kur vēl var iemācīties.
Un te es esmu spiesta arī darīt VISU

1 2