„Māmiņu klubs” viesojas Bauskā un Pilsrundālē

„Māmiņu klubs” viesojas Bauskā un Pilsrundālē

04. Dec 2009, 09:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

12.jūnijā raidījums „Māmiņu klubs” viesojās pie Pilsrundāles māmiņām un viņu mazuļiem, kā arī apmeklēja Bauskas slimnīcas dzemdību nodaļu.

Tikšanās laikā ar Pilsrundāles māmiņām vairāk kā divu stundu garumā krūts barošanas un zīdaiņu attīstības speciāliste Diāna Zande atbildēja uz dažādiem jautājumiem par ēdināšanu, gulēšanu, savstarpējām bērnu attiecībām, izlutināšanu. Sarunas notika brīvā gaisotnē, kas iedrošināja māmiņas un arī tētus, kas bija atnākuši, izmantot iespēju, iegūt atbildes uz saviem jautājumiem . Tikšanās laika neizpalika arī dāvanas no Huggies un Māmiņu kluba – autiņbiksītes un informatīvi materiāli DVD formā par zīdaiņu kopšanu un vakcināciju.

Lai māmiņas varētu kaut nedaudz atpūsties un pilnībā iesaistīties sarunās, bija sarūpēts bērnu aktivitātes stūrītis, kurā lielākā daļa mazuļu labi izklaidējās.

Māmiņu kluba komanda tika uzņemta sirsnīgi un tikām apdāvināti arī ar smaržīgām Rundāles pils dārza rozēm, vienīgi varēja vēlēties lielāku vecāku atsaucību.

Šī nav pēdējā reize, kad „Māmiņu klubs” dodas ciemos pie vecākiem! Arī turpmāk mēs rīkosim izbraukumus arī citās pilsētās. Ja arī Tavā pilsētā ir aktīva bēbīšu skoliņa vai Māmiņu klubiņš, droši raksti redakcija@maminuklubs.lv  un, iespējams, pavisam drīz tiksimies klātienē jaukā, informatīvā pasākumā ar Diānu Zandi!

Mājupceļā uz Rīgu iegriezāmies arī Bauskas slimnīcas dzemdību nodaļā, kas pārsteidza ar gaišajām telpām, mājīgumu, koka mēbelēm un labo nodrošinājumu ar dažādu aparatūru. Pa dienu piedzimst trīs, biežāk divi vai viens bērniņš, tāpēc nav steigas, katrai sievietei var veltīt uzmanību, kas nereti jaunajai māmiņai ir ļoti svarīgi – gūt atbildes uz visiem jautājumiem, justies aprūpētai un īpašai.

Sižetu par Bauskas slimnīcas dzemdību nodaļu skaties rudenī  “Māmiņu kluba” raidījumā

Māmiņu klubs saka lielu „Paldies!” par jauko uzņemšanu gan Pilsrundālē, gan Bauskā!