Māmiņu Klubs meklē Twittermammas! Organizējam komandu!

Māmiņu Klubs meklē Twittermammas! Organizējam komandu!

05. Jun 2012, 18:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei, aktīvās Twitterī vai tās, kuras vēlas palīdzēt Māmiņu Klubam popularizēt noderīgus bērnkopības un bērnu drošības jautājumus sociālajos tīklos!

Māmiņu Klubs  komplektē Twittermammu komandu, kas vēlētos regulāri palīdzēt un re-twītot Māmiņu kluba ziņas vai pašas aktīvi iesaistītos interesanta un noderīga māmiņu/bērnu satura meklēšanā, veidošanā un reportēšanā!

Tas prasa tikai dažas minūtes laika dienā, bet Tu jau būsi izdarījusi labu darbu,varbūt kādam atgādinājusi par tik svarīgiem bērnu drošības un veselības jautājumiem! Varbūt pamanījusi kaut ko interesantu un paziņojusi mums!

1.solis -  Veidojam Māmiņu Kluba Twittermammu komandu!

Pievienojies Maminuklubs Twitter sekotāju pulkā, atrodot pēc atslēgasvārda "Maminuklubs" Twiiter.com (Tev sākumā jāpiereģistrējas, ja tas vēl nav izdarīts)

2.solis - Pārpublicē un re-twīto Māmiņu Kluba ziņas

Ja dienā esi izlasījusi interesantu un noderīgu info Maminuklubs.lv, dalies ar to Twitterī

{pic:1}

Tas ir vienkārši! Nospied tikai zaļo augšējo podziņu pie raksta virsraksta "Share" un Tev parādīsies sociālo tīklu izvēle. Izvēlies Twitter!

Ja esi ieraudzījusi interesantu info sekojot Maminuklubs Twitterī, re-twīto to tālāk. 

3.solis - Veido savas ziņas par māmiņām un bērniem, lietojot hashtag @maminuklubs. Twittermammu komanda palīdzēs tās izplatīt tālāk!

Twittermammām Māmiņu Klubs sola regulārus konkursus un balviņas par aktīvo līdzdalību informācijas popularizēšanā. 
Kāpēc mums svarīgi apvienoties komandā? Jo dažkārt svarīgu info vai sociālās mātes un bērna veselības, drošības un jauno ģimeņu kampaņas ir efektīvi izplatīt tieši sociālajos tīklos!

Tāpēc 4.solis būs še - uzraksti komentāros vai piedalies  un jau 6.jūnijā arī būs pirmais uzdevums un konkurss, kurā dienas beigās jau varēsi laimēt Huggies Step In jaunās autiņbiksītes-biksītes kustīgiem un aktīviem mazuļiem aktīvām māmiņām! 

{pic:2}

Lūdzu, ieraksti pie šā raksta komentārā, ka vēlies piedalīties Twittermammu komandā un savu Twiiter vārdu. Ja tāds vēl nav, piereģistrējies un sāc sekot Māmiņu Klubam arī Twitterī!

Twittermammu superkomandai ar laiku rīkosim arī atsevišķus izglītojošus bez maksas pasākumus Māmiņu Kluba Vecāku skolā, tā lūk!

Par pirmo konkursu interesējies Māmiņu Kluba Twitter kontā , konkurss norisināsies trešdien sākot no plkst: 9:00 - 21:00. Uzvarētāja, kas laimēs Huggies Step In, tiks paziņota vakarā.