Māmiņu Klubs izdod pirmo DVD tieši bērndārzniekiem!

Māmiņu Klubs izdod pirmo DVD tieši bērndārzniekiem!

23. Dec 2009, 22:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar pirmo DVD “Spēles ar papīru bērna attīstībai” Māmiņu Klubs atklāj īpašo Pirmsskolas sēriju, kas turpmāk priecēs un izglītos mazos bērndārzniekus!

Kā izveidot pašiem savu papīrciemu? Kā kopīgi veidot figūras no papīra un apgūt origami mākslu? Kā veikt radošus rokdarbiņus, vienlaikus attīstot bērna domāšanu, iztēli un pirkstiņu veiklību?

http://veikals.maminuklubs.lv/lat/product/?p=6

 

Jaunais Māmiņu kluba Pirmsskolas disks nāk talkā un piedāvā aizraujošu nodarbi gariem rudens vakariem.

Jauno DVD “Spēles ar papīru” vecāki ar mazo var vērot kopā, vienlaikus veicot tos radošos papīra darbiņus, ko rāda filmā. Turklāt, diskam ir pievienoti arī papīra aplikācijas komplekti, kas ļaus skatīties filmu un uzreiz arī izveidot pašiem savas  papīra figūras.

Pērc jauno Māmiņu Kluba Pirmsskolas disku “Spēles ar papīru” šeit, par īpašu cenu un saņem DVD ar papīru locīšanas komplektu pa pastu (akcijas cena tikai 4,99 LVL!):

http://veikals.maminuklubs.lv/lat/product/?p=6

DVD “Spēles ar papīru” iekļautas video pamācības, kā izveidot pašiem savu papīrciemu, kas sastāv no 10 papīra figūrām (kuģīti, laiviņu, zaķīti, knābi, kārbiņu u.c.).

Papīra locīšanas programma ir populāra pirmsskolas izglītības sastāvdaļa, kas māca mazajiem attīstīt pirkstiņus, vienlaikus veicinot arī domāšanas un iztēles attīstību un sagatavojot bērnu skolai. Mazais ar šo programmu apgūst telpiskas figūras, turklāt iemācās pats tās izveidot!

Ar šo DVD Māmiņu Klubs atklāj jaunu izglītojošu un interaktīvu DVD filmu sēriju pirmsskolas vecuma bērniem.

“Spēles ar papīru bērna attīstībai” kopā ar papīra aplikācijas komplektu būs laba dāvana ikvienam bērndārzniekam, uzsākot šoruden dārziņa gaitas! Materiāls noderēs arī pedagogiem un metodiķiem darbā ar pirmsskolas bērniem.

 

http://veikals.maminuklubs.lv/