Māmiņu klubs 24.augustā

Māmiņu klubs 24.augustā

27. Oct 2009, 19:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz ar ilgi gaidītā mazuļa piedzimšanu, ģimenē un pāra attiecībās notiek lielas pārmaiņas. Sievietei un vīrietim ir maz laika, ko veltīt partnerim, jaunā māmiņa visbiežāk savas dienas pavada mājās kopā ar bēbīti, gatavojot ēst un veicot mājas soli, bet jaunais tētis strādā un, kā mums sievietēm nereti šķiet, nepietiekami iesaistās mājas darbos un bērna audzināšanā. Kas par to sakāms psihoterapeitam Arnoldam Cerbulim un Māmiņu Kluba Superbēbītes Danielas vecākiem?

Māmiņu Klubs ir saņēmis daudz vēstuļu no māmiņām, kurām ir dažādas neskaidrības bērnudārzu sakarā. Kam dārziņa rindā ir priekšroka – bērniem, kuri pieteikti uz konkrēto gadu, vai tiem, kuri iepriekšējā gadā palikuši “aiz strīpas”? Vai ir reāli samainīties ar bērnudārza vietām? Kam īsti paredzēta fonda nauda? Māmiņu Klubs dodas noskaidrot šos un vēl citus jautājumus.

Gaidot bērniņa piedzimšanu, jaunajai ģimenītei jārēķinās arī ar papildus izdevumiem. Mazulim ir vajadzīga gultiņa, rati, drēbītes, kopšanas līdzekļi un citas lietas. Māmiņu Klubs kopā ar bērnu attīstības speciālisti un piecu bērnu māmiņu Diānu Zandi rēķina, cik ģimenei izmaksā jaundzimušais.

Ikviena sieviete pēc dzemdībām vēlas pēc iespējas ātrāk atgūt fizisko formu. Taču, lai saņemtos vingrot mājās, ir vajadzīgs ļoti liels gribasspēks, bet, lai dotos uz sporta klubu, jāmeklē kāds, kam atstāt bēbīti. Tāpēc arvien iecienītākas jauno māmiņu vidū kļūst nodarbības, uz kurām var doties kopā ar mazajiem.

No 1.jūnija līdz vasaras beigām raidījums jauniem vecākiem par un ap mazuļiem „Māmiņu Klubs” TV3 svētdienās 9:00!