Māmiņu Kluba pirmais DVD - piesakies!

Māmiņu Kluba pirmais DVD - piesakies!

21. Oct 2009, 13:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavisam 2008.gada laikā pie māmiņām nonāks 6 Māmiņu Kluba Videožurnāla DVD numuri. Katrā no tiem pa 5 video filmas attiecīgam bērna vecumam.

Pirmā Videožurnāla DVD saturā ir iekļauti 5 video (tātad pasūtot pirmo numuru, Tu saņemsi 1 disku ar 5 filmām!):

1.filma -  Dzemdību pozas un elpošanas vingrinājumi - videokurss topošajiem vecākiem, kur populārā fizioterapeite Klaudija Hēla rāda praktiskus padomus, kā sagatavoties dzemdībām. Klaudijas vecāku sagatavošanas kursi ir ļoti pieprasīti, bet tagad ar Māmiņu Kluba DVD palīdzību  -pieejami ikvienam!

2.filma - Mazuļa hendlings.1.daļa - arī Klaudijas Hēlas rokudarbs, videokurss, kā pareizi ikdienā apieties ar bēbīti, lai veidotu simetrisku attīstību. Neaizstājams palīgs jaunajiem vecākiem, kas nezina, kā pareizi turēt, velt, apgērbt un darboties ar bērniņu, vienlaikus veicinot viņa attīstību!

3.filma - Krūts zīdīšanas ABC - sirsnīgu un kompetentu vecmāšu padomi par krūts zīdīšanu, ko Tu nevarēsi izlasīt nevienā bukletā un grāmatā, jo ar video palīdzību parādīsim knifus, kā pareizi bērniņu pielikt pie krūts, iemācīsim visdažādākās un māmiņai ērtākās zīdīšanas pozas, uzzināsim interesantas lietas par piena bankas veidošanu un citas noderīgas lietas. Katrā ziņā barojošās māmiņas ar šo DVD varēs justies drošībā, ka zīdīšanas padomi vienmēr būs pa rokai.

4.filma - jaunums Latvijā - bērnu emocionālā attīstība. Vecākiem, kam nav vienaldzīga sava bērna personības attīstība. Kā psihologi saka, attiecības ar bērnu jāveido jau no pirmajām dzīves dienām. Šajā filmā parādīsim, kā to darīt pirmajos dzīves mēnešos. Šī filma būs sērijās, un kalpos par labas bērnu audzināšanas paraugstundām.

5.filma  -Attīstošas rotaļas ar divgadnieku jeb bērnu intelektuālā attīstība. Filma balstīta uz Aktīvās lasīšanas programmu, kas ir jaunums māmiņām, bet atzīta programma bērnu pedagogiem. Kā bērnu sagatavot lasīšanai? Kā rotaļājoties, iemācīt jaunas lietas? Kādas rotaļlietas izvēlēties, lai veicinātu bērna attīstību?

Pirmajā DVD būs arī noderīgs info par bērnu preču un pakalpojumu jaunumiem un turklāt, diskam klāt nāks arī drukāts žurnāliņš ar speciālistu padomiem un kontaktiem!

Māmiņu Kluba Videožurnāls ir nopērkams šeit http://veikals.maminuklubs.lv un pagaidām maksā tikai 5,99 LVL (ieskaitot pasta izdevumus).

Janvārī DVD būs pieejams arī veikalos, par dārgāku cenu, un  ierobežotā tirāžā, tāpēc pasteidzies un abonē jau tagad!

Kontakti interesentiem: Māmiņu Kluba redakcija, tālr: 29395519!

 

 

 

25. Dec 2007, 13:57

es, Julija Danileviča sanemu rekinu par DVD, un es jau samaksaju. Bet maksataja vards bija Natalija Danileviča. Gribu tikai lai jus zinātu ka es jau apmaksāju caur internetbanku.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 20. Dec 2007, 10:17

Nākamgad būs iespējams norēķināties ar kredītkarti par DVD un arī pasūtīt uz ārzemēm! Par to informēsim mājas lapā!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 20. Dec 2007, 10:17

Karina, ludzu informe par adreses maiņu, uzrakstot savu vārdu, uzvārdu un veco adresi, ka ari jauno adresi, uz kuru mainīt, uz redakcija@maminuklubs.lv! Noteikti izmainīsim!

19. Dec 2007, 20:36

labdien! esu pasutijusi dvd un rekinu jau ari apmaksaju bet man mainas adrese uz kuru veicu pasutijumu vai ir iespeja pamainit piegades adresi?

18. Dec 2007, 22:50

Esmu pieteikusies un jau samaksajusi par so zurnalu, tacu butu lieliski, ja butu iespeja par so DVD zurnalu samaksat ari ar karti (kreditkarti vai debetkarti). Vel lieliskak, ja butu iespeja so DVD pasutit un nogadat maminjam, kuras dzivo arpus Latvijas, piemaksajot papildu pasta izdevumus.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 17. Dec 2007, 18:55

Sarmīte, ja esat samaksājusi, tad viss ir kārtībā!
Ja vēlaties būt līdz galam pārliecinata, tad lūdzu atsūtiet savu vārdu un uzvārdu uz redakcija@maminuklubs.lv un tekstu, ka vēlaties parbaudīt, vai viss ar pasūtījumu ir ok!

17. Dec 2007, 17:54

samaksāju par DVD 1 nr no internetbankas, pārskatīšanās dēļ sajaucu rekina Nr un MK vietā uzrakstīju MR, bet pārējais ir pareizi, kā es varu reķinu atsaukt, vai arī šis reķins skaitīsies un es saņemšu savu DVD?

13. Dec 2007, 12:49

Ta ir lieliska iespeja jaunajam mamminam ka man uzzinat daudzko jaunu par berniniem.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 12. Dec 2007, 08:32

Daga, ludzu uzrakstiet meilu ar savu vardu un uzvardu uz Maminu Kluba redakcijas e-pastu: redakcija@maminuklubs.lv

11. Dec 2007, 19:31

Esmu pietikusies, tikai uz manu e-pastu nav atnācis rēķins, lai varu samaksāt?

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 11. Dec 2007, 16:29

Māmiņu Kluba Videožurnālā iekļautie video būs noskatāmi tikai DVD formātā un mājas lapā izvietoti netiks, aizsargājot autortiesības!

11. Dec 2007, 13:17

Vai varēs šo DVD ierakstu noskatīties arī jūsu veidotajā mājas lapā

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 10. Dec 2007, 18:09

Māmiņu Kluba Videožurnāls būs nopērkams arī veikalos Lāčuks un Gimenes Aptiekās visā Latvijā, tikai cena būs dārgāka nekā pasūtot internetā.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 10. Dec 2007, 18:08

DVD visi abonenti saņems 2008.gada janvārī savās pastkastītēs!

10. Dec 2007, 15:16

Man šī ideja par DVD žurnāliņu šķiet lieliska! Esmu jau abonējusi 1. nr., arī jau samaksāts ir. Tāpēc gribētu zināt, kad un kā es šo DVD saņemšu!? Vai man jāiet būs uz pastu vai atnesīs un iemetīs pastkastītē?!