Māmiņu kluba otrais Videožurnāls - piesakies!

Māmiņu kluba otrais Videožurnāls - piesakies!

20. Feb 2008, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Otrā Videožurnāla DVD arī šoreiz varēsi noskatīties 5 videofilmiņas ar interesantu un daudzpusīgu saturu:

1.filma – Latvijas dzemdību nodaļu videoapskats – videoekskursija 17 dzemdību iestādēs, ar jaunāko informāciju par dzemdību iespējām, palātām, līgumiem un izmaksām. Esi dzirdējusi atsauksmes par dažādām dzemdību nodaļām, bet gribi arī redzēt, kā tur izskatās? Šī filmiņa ļaus ieskatīties 17 dzemdību iestādēs un izraudzīties sev piemērotāko!

2.filma – Bērns mācās sēdēt, rāpot, staigāt – fizioterapeite Vita Lakša kliedēs visbiežāk izplatītos vecāku stereotipus par bērnu fizisko sagatavotību sēdēšanai, rāpošanai un pirmajiem soļiem. Noskatoties filmiņu, uzzināsi, kad mazulis ir gatavs sēdēt, rāpot un staigāt, kā izsekot līdzi, lai bērniņš to darītu pareizi un kā vecāki mazo var iedrošināt jauno prasmju apguvē!

3.filma – Mazuļa ēdināšana no 4 līdz 12 mēnešiem - filma sniegs atbildes uz visizplatītākajiem jautājumiem par bērna ēdināšanu pirmajā dzīves gadā un sniegs rekomendācijas pilnvērtīgas un sabalansētas bērna ēdienkartes veidošanā. Noskatoties šo filmu, uzzināsi receptes un iemācīsies pagatavot savam mazulim veselīgus ēdienus!

4.filma – Vingrošana kopā ar bērnu – filma noderēs ikvienai māmiņai, kura  ikdienu pavada  mājās ar mazuli, bet lielajā aizņemtībā nevar atlicināt laiku un līdzekļus sporta klubu apmeklēšanai.  Fitnesa treneres Lauras Ozolas un viņas mazās meitiņas vingrošanas paraugdemonstrējumi kļūs par  ceļvedi jaunajām māmiņām lieliskas fiziskās formas atgūšanai un saglabāšanai!

5.filma – Bērna intelektuālā attīstība no 1 līdz 2 gadiem – filma ar praktiskiem padomiem, kā spēlēties ar mazuli šajā vecumā. Pirktās rotaļlietas jau apnikušas un virsū sāk mākties garlaicība? Filmiņa  noderēs vecākiem, auklēm un ikvienam, kas kopā ar mazuli pavada dienu un vēlas to veidot interesantu un jautru, izmantojot lietas, kas atrodamas ikvienā mājā!

Arī ar otro disku komplektā būs drukāts žurnāliņš ar padomiem un noderīgiem kontaktiem.
Māmiņu Kluba Videožurnāls ir nopērkams šeit http://veikals.maminuklubs.lv/lat/product/?p=2  un maksā tikai 5,99 LVL (ieskaitot pasta izdevumus).

Martā DVD būs pieejams arī veikalos, par dārgāku cenu, tāpēc pasteidzies un pasūti jau tagad!

Kontakti interesentiem: Māmiņu Kluba redakcija, tālr: 29395519!

23. Feb 2008, 12:26

a Ilze varbūt varēja izlasīt rakstu, pirms zem tā uzdot jautājumu un līst komentāros?

21. Feb 2008, 16:51

ka var dabut to zunalu