Māmiņu Kluba mazuļi testē Huggies Natural Fit

Māmiņu Kluba mazuļi testē Huggies Natural Fit

20. Oct 2008, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Māmiņu Klubs kopā ar autiņbiksītēm Huggies Natural Fit rīkoja autiņbiksīšu testēšanu, lai iepazīstinātu māmiņas ar jauno produktu, kā arī uzzinātu atsauksmes par tām. 

Svarīgākās īpašības autiņbiksīšu izvēlē

Māmiņas, izvēloties autiņbiksītes savam mazulim, visaugstāk vērtē uzsūktspēju un mitruma necaurlaidību, ērtumu, jostiņas elastību, klipšu ērtumu, autiņbiksīšu formu un dizainu.

 

13 no 18 māmiņām un viņu mazuļiem ļoti patika jaunās autiņbiksītes, savukārt 5 māmiņas vērtēja vairāk atzinīgi nekā negatīvi.

  

Māmiņu pirmais iespaids par jaunajām Huggies Natural Fit:

 

 

• „Jautras, bērnam patīkamas krāsas un attēli, vieglas, mīkstas, smaržīgas, platas sānu savienojumu vietas. Aptaustot, tiešām “dabīga” sajūta. Autiņbiksītes ir nevis slidenas vai cietas, bet tādas kā plūksnainas, kokvilnīgas.”

 

• “Pirmais, ko pamanīju, bija jaunā forma – lejasdaļa starp kājiņām ir šaurāka. Arī materiāls noteikti ir mīkstāks, tātad bērniņa dupsim patīkamāks. Liela priekšrocība ir arī elastīgie klipši, kas rāpojot sniedz papildu ērtumu mazulim.”

• “Atverot paku, nodomāju – esmu paņēmusi autiņbiksītes vienu izmēru par mazu-, taču izrādās, šāds priekšstats radās jaunās formas un elastīgās jostiņas dēļ. Jo mazākas autiņbiksītes, jo ērtāk mazulim!”

 

 

 

Testā pamanītās autiņbiksīšu priekšrocības un trūkumi

Lietojot ilgāku laiku Huggies Natural Fit autiņbiksītes, māmiņas novērtēja Huggies Natural Fit autiņbiksīšu priekšrocības: uzsūktspēju, jauno formu, ērtumu, uzlaboto materiālu, kas līdzinās kokvilnai, kā arī atzina, ka šīs autiņbiksītes labāk pielāgojas ķermeņa formai.

 

Lai vērtējums būtu objektīvs, lūdzām minēt arī negatīvās īpašības:  gadījās, ka stūri klipšu vietā noberza kājiņas, neregulāri mainot autiņbiksītes, var palikt mitras drēbes, pa retam gadījās noplūdes.

 

  

Huggies Natural Fit salīdzinājums ar citām autiņbiksītēm

Ja māmiņa savam mazulim lieto dažādas autiņbiksītes ilgāku laiku, ir iespēja tās salīdzināt un izdarīt secinājumus par to, kuras patīk labāk.

 

• “Huggies Natural Fit viennozīmīgi ir labākas nekā autiņbiksītes, ko lietoju līdz šim. Huggies Premium nereti sagāja kunkuļos un mazajai vairs nebija ērti. Patika, ka ir ne tikai elastīgā jostiņa, bet arī elastīgas sānu malas, kas ļauj ērti kustēties. Pēc nakts miega, kad puncītis ir mazāks, autiņbiksītes joprojām labi pieguļ.”

 

Huggies Natural Fit noteikti ir labākās autiņbiksītes, kādas esam lietojuši. Tās ir augstākas par Pampers autiņbiksītēm, līdz ar to labāk turas ap vēderiņu, nevis šļūc zem tā. Šīm autiņbiksītēm ir platākas sānu malas, līdz ar to tās negriežas mazajam sānos. Uzsūktspēja ir lieliska! Mazā gulēja pa 12 stundām naktī, no rīta biksītes bija pilnīgi apaļas, bet nekur nelaida garām. Pampers Active Baby es novēroju, ka autiņbiksītēm sūcas cauri, vai iet garām pa sāniem un dupsis bija mitrs. Huggies Natural Fit ir neuzkrītošs, svaigs aromāts, bet Pampers autiņbiksītēm ir īpatnēja un nepatīkama smarža pat nelietotām.”

 

  

Tas, vai māmiņas turpinās lietot arī ikdienā jaunās Huggies Natural Fit autiņbiksītes savam mazulim, atkarīgs no vairākiem faktoriem, piemēram, alerģiskas reakcijas uz mazuļa dupša vai noplūdēm.

Nevienam mazulim, kurš piedalījās testā, nebija alerģiskas reakcijas pret Natural Fit autiņbiksītēm.

Arī jautājumā par noplūdēm 16 no 18 māmiņām atbildēja noliedzoši. Jāsaka, ka visbiežāk noplūžu iemesls ir nepareiza autiņbiksīšu izmēra izvēle, jo rezultātā autiņbiksītes nepieguļ tik labi. Ja autiņbiksītes ir izvēlētas pareizi, mazulis bez autiņbiksīšu maiņas var gulēt visu nakti, jo arī testā tika pierādīta augstā uzsūktspēja.

Novērtējot Natural Fit autiņbiksīšu īpašības par uzsūktspēju, materiālu kvalitāti, autiņbiksīšu formu, dizainu, lielākā daļa respondentu – 16 māmiņas atzina tās par ļoti labām. Atlikušās divas māmiņas atzīmēja variantu „Nav sūdzību”.

 

  

Apmierinātība ar jaunajām autiņbiksītēm

Māmiņas un mazuļi, kas piedalījās testā, iesaka arī Tavam mazulim jaunās autiņbiksītes!

 

• „Iesaku, jo nav neviena iemesla uz doto brīdi, lai ikviena mamma tās neiegādātos savam mazulim un nepārvērstu to par rotaļu- zīmējumu un dzīvnieciņu apgūšanu. Galu galā arī mammai tā ir atpūta, kad mazulim ir sauss dibentiņš, tas nav apsārtis. Viņš ir mierīgs un rāmi čuč, kad viņam nav vairākas reizes naktī jāmostas ar slapjiem autiņiem vai autiņbiksītēm, jo ir notiksusi noplūde un mazā muguriņa jūtas vēsi.”
Dace Dace 20. Oct 2008, 13:20

Labrpāt lietotu mazajam (1g.) šīs autiņ biksītes, ja viņas būtu uzvelkasmas kā biksītes, nevis ar klipšiem,jo tāda tipa autiņbiksītes ir grūti uzvilkt par cik mazais no guļus pozas griežas uz puņča un rāpo prom 😀

06. Jun 2009, 17:12

mēs protams vairs nenēsajam autiņbiksītes(2.8 dadiņi),bet līdz gadam tikai huggies ir vislābakās.

21. Oct 2008, 18:53

neesmu paskatijusies, man vienas mazas pie majas ir!!

21. Oct 2008, 16:58

es viņas pērku drogās tur ir.

20. Oct 2008, 17:54

Es jau lietoju un man ļoti patīk, bet žēl ka maz kur var viņas nopirkt. mums pie mājas ir maxima, bet tajā nav. jābrauc uz tuvāko čibu, čabu ☹

20. Oct 2008, 13:20

Labrpāt lietotu mazajam (1g.) šīs autiņ biksītes, ja viņas būtu uzvelkasmas kā biksītes, nevis ar klipšiem,jo tāda tipa autiņbiksītes ir grūti uzvilkt par cik mazais no guļus pozas griežas uz puņča un rāpo prom 😀

20. Oct 2008, 12:08

Dina, atbildes par enurezi jeb slapinasanu gulta atradisiet jaunaja Maminu kluba DVD Videozurnala.Iesakam doties pie arsta uz konsultaciju,kas nozimes turpmaku arstesanu,jo izskata,ka ar pasu spekiem gala netiksiet!

20. Oct 2008, 11:35

Labdien!Sakiet lūdzu ar ko man sākt-manam dēlam jau 9 gadi un diezgan bieži mums naktīs ir slapja gulta?Pie ko mums jagriežas pēc palīdzības,jo abi esam nelaimīgi...