Māmiņu Kluba māmiņas bērnībā..

Māmiņu Kluba māmiņas bērnībā..

02. Apr 2012, 06:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakardienas jautājums bija šāds:

Vai bērnu dienās mēdzi izjokot pieaugušos 1.aprīlī?

vai tomēr citus neizjokoji šajā dienā?

Labs joks:

 

zubavnieks - "Es vienu reizi izstrādāju baigo joku. Sēdēju vienā solā ar savu labāko draudzeni un apmainīju mūsu somu saturu. Viņa pārnākot mājās ieraudzīja,ka somā ir visas manas grāmatas un burtnīcas, bija dusmīga. :) " 
rolly - "es arī izjokoju - gan omu (ar visādiem zvaniem pa telefonu no Ministrijas, no telefonu operatoriem un pat no kredītiestādes), gan vietējai pašvaldībai mēdzu piezvanīt un pajokoties, izlikoties par vecu, neapmierinātu pensionāri 1.aprīlī, kam apnicis maksāt nodokļus, gan arī skolotājus patika izjokot - visādos veidos - sākot ar dzīvas peles noslēpšanu atvilknē, beidzot ar klases žurnāla samainīšanu, pelnu maisiņu piesiešanu un vēl visu ko. Tad vēl izjokojām vietējos cilvēkus, kuri mums nepatika, jo vienmēr bija ar dzīvi un bērnu izdarībām neapmierināti. Izjokoju arī klasesbiedrus, piemēram, klasesbiedrenei reiz aizšuvu virsjakas piedurkni pa kluso (dežūrēju virtuvē) un iebēru tajā griķus, tiklīdz šī vilka jaku, tā pateicoties švakajam šuvumam griķi izbira, un viņai bija jātīra garderobe. :) "

 

Dueļa rezultātu skaitliski šoreiz nerādīsim, jo zinām - vakar baudījāt smieklus, jokus, kā arī svinējāt Pūpolsvētdienu, tāpēc aktivitāte duelī bija samērā maza. BET galvenais - uzvarētājs ir tik un tā zināms, uzvar JOKOTĀJAS!

P.S. Jautājumu Dueli iespējams uzsākt jebkurai no Jums! Iesūti jautājumu caur podziņu"Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru" ar norādi "MK Duelim"!