Māmiņu Kluba DVD Videožurnāls nr.5

Māmiņu Kluba DVD Videožurnāls nr.5

26. Dec 2009, 18:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Videožurnāla nr.5 skaties 4 jaunas filmas un mācies kopā ar mums!

 

 

1.filma “Bēbīšu skola mājās” - varbūt arī tev iepatiksies ideja par bēbīšu skoliņu pašas mājās kopā ar draudzenēm un viņu mazuļiem! Kopā ar speciālistu pārrunāsim un noskaidrosim, kā, darbojoties ar bēbīti, varam veicināt viņa attīstību.

 

 

2.filma “Gatavošanās bērnudārzam” – kaut kā jauna apgūšana mazajam cilvēkam vienmēr ir īpaša, un to neiztrūkstoši pavada bagātīgs emociju kokteilis. Noskatoties filmu uzzināsi, kā mazuli sagatavot bērnudārza gaitām psiholoģiski, kā arī, kas viņam jāprot dodoties uz pirmsskolas izglītības iestādi.

 

 

3. filma “Ceļā uz vieglākām dzemdībām” - Kad līdz mazuļa piedzimšanai palicis pavisam īss brīdis, jaunie vecāki arvien biežāk sastopas ar jautājumiem, kā īsti tas būs un ko darīt, lai pirmo satikšanos ar bērniņu padarītu pēc iespējas jaukāku un patīkamāku jums visiem trim. Šī filma tev sniegs ieskatu veiksmīgā dzemdību scenārijā un palīdzēs labāk sagatavoties lielajam notikumam.

 

 

4.filma “Mans bērns slapina gultā. Kā ar to tikt galā?” - Enurēze jeb slapināšana gultā ir pardzīvojums gan bērnam, gan vecākiem, taču ar to kopīgiem spēkiem varam tikt galā. Padomus, kā to veiskmīgāk izdarīt, vecākiem sniegs gan ārsts, gan psihologs.

 

PĒRC DVD NR.5 ŠEIT!