Māmiņu dienas raidījums ir klāt!

Māmiņu dienas raidījums ir klāt!

05. Mar 2012, 15:43 saulux10 saulux10

Labrīt, labrīt šajā saulainajā dieniņā :)


Izmantojot izdevību, sveicu visas topošās un esošās Māmiņas Māmiņu Dienā ar saulainiem sveicieniem un vissaulainākām domām.

Kamēr māmiņa uzņem pozitīvisma devu visai dienai, tikmēr mana mīlulīte saldi čuč uz izbauda savu saldo miedziņu:)

 

Bet nu ķeramies klāt,šoreiz MK raidījumā redzējām 3 tēmas:

*Māmiņu pavasara skaistuma kūre

*Knīpas un Knauķi sveic dārgās māmiņas

*Superbēbis

 

Bet nu par visu pēc kārtas,Pirmajā raidījumā tēmā apskatījām Māmiņu pavasara skaistuma kūres ikdienu,šoreiz sīkāk iespēja bija ieskatīties Rodrigo Māmiņas Ievas  dzīvē un ko vairāk uzzinājām par ūdens aerobiku.

 

Māmiņas Ievas hobijs ir orhideju audzēšana,tās viņai ir daudz un tie tiek dāvināti katros svētkos,kuri iepriecina māmiņas sirdi.Arī šoreiz Māmiņu dienā Ieva no sava Dēliņa un vīra saņēma skaistu orhideju par kuru ļoti priecājās un jutās laimīga.

 

Māmiņa Ieva salīdzināja Orhidejas kopšanu ar mūsu ķermeņa kopšanu un uzturēšanu formā,izrādās ka to kopšana ir vienāda,jo ne tikai mūsu ķermenim ir nepieciešama rūpīga kopšana un uzmanība,bet arī Skaistajiem ziediem- orhidejām.

 

Māmiņas šajā skaistuma kūrē ieguvušas plašas zināšanas par veselīgu dzivesveidu,tostarp kopīga ūdensaerobikas apmeklēšana.

 

Izrādās kad visus vingrinājumus kurus izpildām sporta zālē,trenežieru zālē vai kur citur ,varam izmantot ūdensaerobikas nodarbībā,tajā paša laikā pildot vingrinājumus nejūtot savu svaru.

 

Gunta Meldere(ūdens aerobikas vadītāja) atzīst,ka ir jāpatīk to ko tu dari,jo tikai tad būs lielisks rezultāts. Uzsākot nodarbības,pirmajā reizē ieteicams netrakot,bet gan palēnām palielināt vingrošanas slodzi ar katru reizi vairāk un vairāk.

 

Uzzinājām ka pildot vingrinājumus uzlabojas sirdsdarbība,veicot šos vingrinājumus āda elpo,tāpat šīs nodarbības tonizē ādu un palielina ādas elastību.

 

***Mums bija lieliska iespēja ieskatīties ,kas notiek ūdens aerobikas nodarbībā un tas kā meitenes jūtas,kas ir liels plus šādam raidījumam,otrkārt pēc mana skatījuma tā pat ir laba reklāma šāda veida nodarbībām.

 

Otrajā raidījuma tēmā apskatījām un ļāvāmies ienest savās mājās bagātīgas emocijas māmiņu dienā,ko sniedza popgrupas Knīpas un Knauķi mazie dziedātāji.

 

Tie ienesa katrās mājās jauku dziesmiņu un mīļus vārdus ko sniedza savām visdārgākajām un mīļākajām māmiņām,it īpaši man patika novēlējums no kāda puisīša kurš skanēja šādi:"Māmiņ es tevi mīlu kā līdz mēnesim un atpakaļ" nu vai nav skaisti,it īpaši tas kā tas skan no bērna mutītes.

 

Edīte Putniņa(grupas vadītāja) aicināja vecākus nebaidīties un dziedāt savam bērniņam arī tad kad šķiet,man taču nav skaista balss,vai es nemāku dziedāt,bērniņš tāpat to nesaprot un svarīga jau ir saikne starp bērniņu un māmiņu,nevis tas kā tev sanāk.Dziedāšana ir emocionāls kontakts starp bērniņu un māmiņu.

 

***Skatoties šo tēmu,manā acu priekšā vizualizējās tas kā es sveicu un esmu sveikusi savu māmiņu kad biju tādā vecumā kā šie mazie bērni,tas kā dziedāju dziesmiņas un skaitīju pantiņus,tas bija liels aizkustinājums manai dārgajai māmiņai,ir tik jauki ka ir šādi raidījumi,kas liek atcerēties par to kā bija man,ko es darīju,vēl interesantāk būs un aizkustinošāk, kad mana meitiņa paaugsies un sniegs man šādus vēlējumus.

 

*Pēc šis tēmas sekoja neliels izklāsts,kas notiek Sieviešu kluba rīkotajā kustību terapijas nodarbībā kopā ar fizioterapeiti Kristīni Baranovu.Šajā nodarbībā māca pareizi izjust savu ķermeni un ieklausīties tajā,lai mums būtu laba stāja un atgūtu pašapziņu ja tā zudusi.

 

Bet nu beidzamajā trešajā raidījuma tēmā ieskatījāmies, kā Māmiņu dienu svin Superbēbītes Kates māmiņa Alise.

 

Arī Alises vīrs ar meitiņu Māmiņu dienā uzdāvināja puķupodiņu ar sakistiem ziediem un bučām.

 

Bija jauki atskatīties uz dzemdību fragmentu,kad Kate ieradās šajā pasaulē,tas man sniedza laimes asaras acīs,jo kas var būt brīnišķīgāks par mazuļa ierašanos pasaulē un tad kad tu kļūsti par Māmiņu.

 

Alises vīrs raksturo Alisi māmiņas statusā tā ka,viņa ir kļuvusi nopietnāka,biežāk taisa vakariņas,bet Alise pati piebilst ka kašķīgāka,jo visu dienu sēžot mājās tā sanāk.

 

Tāpat Alise atzīst kad ir bijušas reizes,tās gan ir tikai divas, kad gribas iespiest seju spilvenā un skaļi kliegt,jo meitiņa raudot un nezinot kas viņai kait.

 

***Visā kopumā šī tēma manā sirdī ienesa visspilgtākās emocijas,jo tas bija dzemdību fragments,kas padarīja šo raidījuma tēma tik spilgtu,tāpat arī fragmentiņi,kā Kate ir augusi pa šiem septiņiem mēnesīšiem.

 

Šis raidījums kopumā ir sanācis uz urrrāāā un Māmiņu dienas raidījums ir sanācis godam,man patika ;)

 

Uz tikšanos nākam svētdien:)

 

Baiba :)

SKATIES MĀTES DIENAS RAIDĪJUMU ŠEIT!