Māmiņas novērtē Huggies Little Walkers autiņbiksīšu priekšrocības!

17. Aug 2010, 14:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Redzot, cik ļoti vecāki novērtē Huggies Little Walkers autiņbiksīšu priekšrocības, piedāvājam atkal un atkal notestēt autiņbiksītes. Šoreiz atsauksmēs par Huggies dalās māmiņa Sandra Voitkāne un māmiņa Rebeka Šulca.

 

{pic:1}

 

Adrianas māmiņa Sandra:

 

Mēs vēlējāmies testēt Huggies autiņbiksītes Little Walkers.
Mūsdienās ir tik daudz autiņbiksīšu veidi dažādās variācijās, ka vienmēr gribas izmēģināt ko jaunu, lai saprastu, kas ir pats labākais tieši manam mazulim.

 

Testējām autiņbiksītes vairāk kā nedēļu un pa šo laiku nebija nekādu problēmu.
Mazajai Adrianai ir ļoti aktīvs un kustīgs dzīvesveids  - viņa katru dienu lec, skrien un rāpjas - izpēta pasauli un tieši tāpēc viņai Little Walkerīši palīdzēja, jo šīm biksītēm ir elastīgas sānu maliņas, kas atļauj kustēties ērti un nenoberž kājiņas.
{pic:2}

 

Arī noplūdes nebija ne pa dienu aktīvi kustoties, ne naktī.


Mazajai patika zīmējumi, kas ir uz autiņbiksītēm. Toties man patika, ka materiāls ir maigs un mīksts, kā īstām bikšelēm. Toties tētis novērtēja to, ka biksītes ērti uzvilkt un novilkt, kā šortiņus, pat pats pieteicās nomainīt autiņbiksītes.

 

{smallpic:3}

Ar Huggies Little Walkers var kāpt arī uz krēsla!


Visumā esam apmierināti ar šīm autiņbiksītēm, vienīgais Little Walkerīšiem varēja kādu atlaidi uztaisīt lielveikalos, tad būtu vispār super!!


Paldies Māmiņu klubam par iespēju notestēt!

 

 

{smallpic:4}

 

Māmiņa Rebeka un dēliņš Jēkabs:

 

Šīs pagaidām ir labākās autiņbiksītes, kādas esam lietojuši. Lai gan parasti izvēlamies akcijas preci, iegādājoties autiņbiksītes, svarīgākās īpašības, iegādājoties autiņbiksītes, ir uzsūktspēja, ērtums un mīkstums.

 

Šīs biksītes patīk tāpēc, ka tās ir uzvelkamas kā biksītes, kas savukārt atvieglo ikdienas aprūpi, jo Jēkabs ir kļuvis ļoti aktīvs. Patīk arī tas, ka Huggies ir bez smaržvielām.

 

Izskatās, ka ar šīm autiņbiksītēm ir ērtāk izgulēt nakti sausam, jo nakts laikā nav gadījušās noplūdes, lai gan čurājis ir gana un autiņbiksītes no rīta ir pilnas.

{pic:5}

HUGGIES® Little Walkers® ir pavisam atšķirīgas autiņbiksītes – biksītes, paredzētas tieši mazajiem staigātājiem un viņu pirmajiem solīšiem!

  • Tām ir superelastīga jostiņa, kas ļauj bērniņam brīvi kustēties!
  • Biksītēm ir plānāka un šaurāka forma – lai mazajam būtu viegli tajās pārvietoties!
  • Vairākkārt līpošas, mīkstas sānu maliņas vieglākai autiņbiksīšu maiņai!
  • Augsta uzsūktspēja garākām pastaigām un saldam miedziņam!
  • Draudzīgie Vinnija Pūka un viņa Draugu zīmējumi jautriem brīžiem!

 

HUGGIES® Little Walkers® ir ideālas autiņbiksītes gan garām pastaigām, gan nakts guļai. Tās ilgstoši spēj uzsūkt mitrumu, turklāt netraucē kustībām. Novērtē, cik viegli tās ir nomainīt kustīgajam mazulim!

28. Nov 2009, 19:17

😀😀😀

28. Nov 2009, 08:59

Es Martai tikai šitās pērku!Ērtas!