Linolas līdzekļi apstiprina savu daudzveidību!

Linolas līdzekļi apstiprina savu daudzveidību!

07. Oct 2011, 14:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es gribu palielīties. Man bija iespēja pamēģināt jaunos līdzekļus sausas un jutīgas ādas kopšanai. Tie ir Dr.Wolff produkcija - Linola. Es pamēģināju dušas gelu un losjonu ķermeņa kopšanai.


Uzreiz gribu atzīmēt, ka Linolas sērijā ir vairāki produkti un divi no tiem skaitās ārstnieciski. Tātad Linola Fett (krēms) un Linola Fett Ollbad (vannas piedevas) tiek lietota cilvēkiem, kuriem ir ādas problēmas- psoriāze, atopiskā ekzēma, neirodermatīts utt. Pats fakts, ka šajā klāstā ietilpst ārstnieciska kosmētika, vieš uzticību un cieņu produkcijai.

 

Tātad šajā sērijā Linola vēl ir 3 līdzekļi- dušas gēls, šampūns un losjons.

 

Kas pirmais nāk prātā, kad pirmo reizi iepazinos ar šiem diviem līdzekļiem? Hmmm. Uzreiz atceros vienas māmiņas atsauksmi, kura rakstīja, ka gēls un losjons nesmaržo. Muļķības. Vai nu māmiņa nesajuta vai arī viņai bija iesnas.

 

Dušas želejas smarža nav pārāk uzbāzīga, tāpēc varbūt uzreiz ne tik pamanāma. Tomēr smarža ir patīkama. Bet losjons...mmmm, to nevar aprakstīt- tas ir jāizmēģina! Patīkams, neuzbāzīgs aromāts. Man šī smarža kaut kādā veidā atgādināja bērnību un to, kā smaržo manas meitiņas āda pēc vannošanās. Osti un skrien skudriņas pār ķermeni, cik patīkami.

 

Man patika tas, ka dušas želeja ir paredzēta arī bērna maigajai ādai un pats galvenais- šis līdzeklis nekož acīs! Tātad universāls līdzeklis, ko var lietot visa ģimene.

 

Vēl kas liecina par to, ka šis līdzeklis ir patiešām universāls- to var lietot visam ķermenim,ieskaitot seju! Ja pēc parasto līdzekļu lietošanas ādu "savelk", tad pēc šīs želejas lietošanas šādu sajūtu nav!

 

 

Dušas želeja patiešām padara ādu maigāju. Tā ir taisnība, ka pēc vannas patiesi var neieziesties ar krēmu- patīkama sajūta ir saglabājusies tāpat!

 

Ķermeņa losjons tāpat pārsteidza mani ar savu universālumu. To tāpat kā želeju var izmantot gan ķermeņa, gan sejas ādas kopšanai. Iepriecināja arī tas, ka to bez bažām var lietot arī mazuļiem. Tieši tāpēc arī losjonu var lietot visa ģimne.

 

Kas attiecas uz ādas uzlabojumiem! Jā, viennozīmīgi patika! Āda tiek mitrināta un šāda sajūta patiesi saglabājas visas dienas garumā un arī vakarā pēc dušas ādu nevelk. Parasti es vienmēr ar krēmu ieziedos no rīta un vakarā pēc dušas āda bija sausa, bet ne šajā gadījumā, lietojot Linola produkciju. Ražotāji patiesi nav pārspīlējuši, sakot, ka āda paliek maiga 24 stundu garumā.

 

Esmu priecīga, ka man bija iespēja izmēģināt šo produkciju. Manos plānos ir iegādāties arī Linola Fett Olbad vannām, lai arī šis produkts, želeja un losjons, ieņemtu vietu manā vannas istabā.

Ksenija

 

Maigs, mitrinošs un atjaunojošs mazgāšanās līdzeklis normālai un jutīgai ādai. Ar linolskābi bagāts mikroemulsijas gels maigi mitrina un pasargā ādas aizsargslāni, normalizē ādas lipīdu (tauku) slāni, pielāgots ādas dabīgajam pH 5.5 līmenim. Mitrinošā iedarbība saglabājas līdz pat 24h. Nekairina acis.

 

Losjons satur dadža eļļu, kurā ir ievērojama linolskābes koncentrācija, kas normalizē tauku un mitruma saturu ādā, aizkavē ādas izžūšanu!

Muuna Muuna 09. Dec 2010, 11:53

es šādus līdzekļus parasti lietoju tā teikt kursa veidā. Ja ir sausa āda, lietoju līdz problēma izzūd un tad ik pa laikam profilaktiski, lai izvairītos no atkārtošanās - gan sev, gan bērnam. Es to saredzu apmērām tādā veidā kā lietojot arī, piem., parastu kopjošu krēmu bērnam pēc vannas. Ja to darīsim regulāri pēc katras vannošanas, tad āda pieradīs saņemt papildu mitrinātājus, bet kursu veidā nekādām tādām problēmām nevajadzētu rasties. Pati uz sevi varu teikt - ja aizraujas kaut ar vienkāršu roku krēmu lietošanu pēc katras roku mazgāšanas, āda pierad un "prasa" krēmu katru reizi, kas izpaužas kā diskomforta un sausu roku sajūta, bet ik pa laikam to lietojot, tādu problēmu nav. Šajā gadījumā arī līdzīgi. Manuprāt, nepārtraukta lietošana nav nepieciešama, bet profilaktiski, īpaši tagad, ziemas periodā, pie centrālām apkurēm, būs tieši laikā. Un, protams, tad, ja jau ir problēmas ar sausu ādu, tas ir labs risinājums 😀

princesemince princesemince 08. Dec 2010, 13:22

muuna, tieši to gribēju zināt, uzdodot jautājumu, un Tu beidzot saprotami atbildēji. diezgan daudz aptiekā nopērkamie līdzekļi ir ārstnieciski, ādu kopjoši, bet ikdienā lietot neiesaka, jo tie satur kādas ārstnieciskās sastāvdaļas. ikdienai, savukārt, domāti citi. tādēļ arī visu laiku, apsverot domu par šo produktu iegādi, interesējos, vai tos var ilgstoši lietot, nenodarot ādai kaitējumu, piemēram, pieraduma veidā, kad āda pati vairs necentīsies aizsargāties, vai arī no ilgstošas lietošanas var rasties pretējs efekts - nevis mīkstināta āda, bet rodas jauni bojājumi (pēc teiciena - kas par daudz, tas par skādi).

Muuna Muuna 07. Dec 2010, 16:54

princesemince
es gan sapratu-
ar šiem līdzekļiem ir tāpat, kā lietot piem., aptiekā iegādājamus kosmētikas līdzekļus, sejas krēmus. Tie gan risina problēmas, gan nodrošina atbilstošu ādas kopšanu ikdienā. Ja ir problēmas, iedarbojas dziedinoši un ādu nomierinoši, ja problēmu nav, tad aiztaupīs, piem,. sausas ādas problēmas tagad ziemā, valkājot džemperus un atrodoties telpās ar centrālo apkuri - tātad profilaktiski.

princesemince princesemince 07. Dec 2010, 10:12

brr... baigā vārdu spēle - neko nesapratu 😃
tad var lietot ikdienā, ja vajag, bet, ja tomēr problēmu nav, neskatoties uz to, ka ir ārstniecisks, kaitējumu nenodarīs? tāds tas kopsavilkums?

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 07. Dec 2010, 10:03

Linola produktiem pēc to darbības intensitātes, aktīvo vielu sastāva tiek piemērots statuss "kosmētika" vai "bezrecepšu medikaments". Linola Olbad ir bezrecepšu medikaments, jo tā sastāvā esošās vielas atbilst psoriāzes, dermatīta un citu ādas (tieši sausas un jūtīgas ādas) bojājumu dziedēšanai. Bet ja jums ziemā āda kļūst ļoti sausa un jūtat, ka ar ierasto ķermeņa krēmu nepietiek, tad tai nepieciešami spēcīgāki kopšanas līdzekļi.

Lietojot Linola Olbad ikdienā tas ādai nodrošinās maigu kopšanu un ādu nesausēs, pat ja jums nav nepieciešama īpaša dziedināšana. Ja jums ir ādas saslimšana, tad tikai ārstniecības procesus nodrošinās konkrēti medikamenti, bet Linola nodrošinās maigu ikdienas kopšanu. Lietojot Linola produktus ikdienā, ja ādai nav sausuma pazīmju, tie nenodarīs nekādu kaitējumu, jo ir īpaši maigi, savukārt jutīgu ādu, pat ja tā nav īpaši sausa - maigi kops.

Ja produkti ir bezrecepšu, tie nav tik intensīvi, lai nodarītu jebkādu kaitējumu, āda pati ņems to, kas tai vajadzīgs. Bet līdz ko ir kāda problēma, tā šis bezrecepšu medikaments dos papildus trūkstošo ādai.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

meitenes, mēs skaidrojam😀 Tikko būs, nopublicēsim!

princesemince princesemince 06. Dec 2010, 10:45

ceru, ka man kāds šoreiz sniegs atbildi uz jautājumu - tā kā produkti ir ārstnieciski, tad jau ikdienas lietošanai, ja nav problēmu, īsti paredzēti nav? vai arī ir atsevišķi ārstnieciskie un atsevišķi ikdienas lietošanai?