Alternative content

Lietojot Silence Sleep Cycles, esmu izgulējusies!

24. Nov 2010, 19:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Linda piekrita izmēģināt Silence Sleep Cycles kapsulas, lai uzlabotu savu miega ciklu. Ieskaties, kāds bija viņas stāsts pirms šo kapsulu lietošanas un kādas izmaiņas viņa ievēroja. Noskaties arī video!

 

Miegs mums ikvienam taču ir tik svarīgs, vai ne? Miegā pavadām trešdaļu dzīves un septīto daļu dzīvojam miega sapņos, arī tie, kuri uzskata, ka nesapņo. Ir traki, kad pamosties pirms modinātāja stundu iepriekš vai arī pamosties un saproti, nu ir sajūta, ka neesi izgulējies un lai atsvaidzinātos, nekas neatliek, kā atkal skriet augstā dušā. Ņemot vērā, ka mans dienas, miega un viss pārējais režīms izjuka līdz ar sesijas laiku, tad es varu teikt, kas tas bija diezgan traks.

 

Ja nāktos noraksturot, tad es un liela daļa teiktu-viņa vēl nav atdevusi galus?:) Bet nu jā.. Ja cilvēkam normāli būtu jāguļ, nu teiksim, 6- 8 stundas, kas man arī būtu pieņemami hihi, tad mans režīms bija izveidojies tā.:4ros naktī-vai agrā rītā, kā nu kurš to nosauc- man skan modinātājs, acis vaļā, ceļos, pa miegam ieraugu grāmatu uz galda, mācos, jo sesija min uz papēža, dzeru kafiju, esmu pamodusies!

 

Tiekot līdz 12. jautājumam esmu dikti mundra un ir sajūta, re-es vienīgā šajā mājā esmu tik dzīvīga un jautra, zinu tik daudz un esmu gatava sesijai un eksāmeniem, kamēr pārējie šajā mājā saldi guļ. Uzlieku star fm un vēl nodungoju dziesmu un turpinu atkal lasīt. Ap 5.10 manī ir tik daudz enerģijas, ka ar to varētu padalīties ar ikvienu māmiņu kluba māmiņu un visiem citiem, kas ir...nudien-pietiktu mundruma un enerģijas visiem! Un jā, tad jau lēnā garā skatos uz sevi spogulī un krāsoju skropstas, sakot sev-re,  bet labi-diena būs garāka!!

 

8toņos esmu darbā un jūtu, ka atkal degunu piesaista kolēģes kafija, tāpēc uz mana galda pēc pāris minūtēm arī tāda smaržo, jūtiet?? Darbojos, esmu procesā, miegs vēl nenāk, mani tas priecē... iebaudu šokolādi un ap 10.00 man jābūt universitātē uz nodarbību, kura ir obligāti jāapmeklē, jo nav  lekcija, kuru var šā tā izlaist. Nodarbības ir obligātas, parādus negribas un arī drīz eksāmens. Tā, skrienu uz nodarbību. Ak, vienā brīdī jūtu, ka miegs piebeidz vienu aci, bet blakussēdētāja saka, ei, re, tūlīt sāksim analizēt pamatmaiņas noteikšanu ar netiešo metodi un Tu pamodīsies! Un jā, miegs bija kaut kur prom un tā viena acs atkal bija pamodusies!

 

......pl.13.20. skrienu iekost pusdienas, tad atpakaļ uz darbu.... dienas beigas 17.20, bet pasēdēšana ar kolēģiem zem nosaukuma „vārda diena” beidzas ap 20.40..kamēr es mājās jau ir 22.00 pāri un man vēl ir jāmācās, jāpaložņā internetā, siltā vanna....ak!! pl rāda 1.00-ātri gultā!!!! Tā nu es hop-zem siltas sedziņas un zuuzuuu..... modinātājs skan..pl 4.00 viss diezgan tāpat.........

 

Sesija nolikta veiksmīgi, režīms nu var būt cits- bet!! Lai arī tagad varu celties 7.00, mostos 4.00 aaaa!! Ir jau forši tie agrie rīti-neapmierinātību man nesagādā, bet naktīs nenāk miegs un pa dienu es varētu saldi čučēt jebkur...un ierodoties mājās man atkal nāk miegs...es taču negribu kļūt kašķīga, īgna un vai tagad aitiņas būtu jāsāk skaitīt?!

 

Noteikti piesakos miega ciklu regulējošajam preparātam SILENCE SLEEP CYCLES, jo nevēlos, lai būtu kā daudziem šis teiciens „Pagulēšu mazāk, lai varētu paspēt vēl šo un to, izgulēšos brīvdienās!" Es vēlos, lai es katru rītu būtu mundra un man viss būtu cikliski! Es zinu, ka tas man palīdzēs un esmu apņēmības pilna, lai mana diena būtu pilnvērtīga un arī es būtu izgulējusies un kafija nebūtu mans uzturēšanas avots. 

 

Silence Sleep Cycles lietošana

 

Pieteikums tika aizsūtīts un es saņēmu apstiprinājumu no Māmiņu kluba! Jā, otrā dienā biju pēc preparāta- SILENCE SLEEP CYCLES uztura bagātinātāja. Pēc tā cītīgas izpētes un anotācijas izlasīšanas es vakarā to arī izdzēru-tieši kā norādīts ar glāzi ūdens!

 

 

Esmu iepriekš lietojusi dažādus preparātus-gan svara samazinošus, gan imunitāti stiprinošus, bet attiecīgi miega ritma atjaunošanai gan neko nebiju mēģinājusi un laikam jau nebija līdz šim nepieciešamība! Vienreiz nosmējos: saldākam miedziņam vīna/viskija glāze, salds miegs un universitātē daiļrunība:)

 

Protams, pirms ķeraties mūsdienās populāro uztura bagātinātāju izstrādājumu lietošanai, noteikti palasiet, kāpēc nepieciešams un kas vispār ir šis uztura bagātinātājs! Kā jau zināms, uztura bagātinātāji ir pārtikas produkti parastā uztura papildināšanai. Tas, ko mēs lietojam uzturā, būtiski ietekmē mūsu organismu, nodrošina tā funkcijas. Ja gribam, lai organisms ir vesels, uzturam jāsatur noteikts daudzums dažādu vielu.

 

Taču ne vienmēr ir laiks un iespējas ēst pareizi, gulēt pareizi un vispār mēs taču nepiedomājam ik minūti vai mēs vispār dzīvojam tik pareizi?:)

 

Un lūk, kad kapsulas jau bija man kuņģītī, protams, ka gaidīju uzreiz-nu ko? Mūžīgais miegs?:) Princese stikla kalnā?:) Uzsmaidīju pati sev un secināju-nebūs taču Māmiņuklubs man iesmērējis dimedrolu :)

 

Un, protams, ka viss bija kā saka ok! Palīdu zem sedziņas un žuužuu. Pilnīgi droši varu teikt, ka ir tā, kā cilvēks noskaņojas! Lai arī 2vas kapsulas bija izdzertas, nedomāju, ka uzreiz viņas man radīja tik saldu miegu un krāsainus sapņus, bet nu-viņi bija! Lietojot zāles, uztura bagātinātājus un jebko, ko varam apēst utt, svarīga cilvēka attieksme un noskaņojums!

 

Guļu labi, pamostamies mundra un gatavi jaunai darba dienai!

 

Blakusparādības nejūtu-pieņemu, ka kādam tie varētu būt murgaini sapņi vai nieru disfunkcija uzdzerot pārāk daudz ūdens. Kas vēl? Ja reiz rakstīts, ka tas uz augu bāzes veidots uztura bagātinātājs, pieņemu, ka alerģiskas reakcijas un tā pārdozēšana nav letāls iznākums, lai gan vienmēr jāievēro, „ko bāz mutē un kapēc :DD”

 

 

Lai arī kastīte un iepakojums acis piesaistošs-noteikti glabājiet skapī, lai nav bērniem spēļmantiņa! Mans miegs tagad ir ciklisks un salds.. Kā ir ar Jums?:) 

vikkuks vikkuks 25. Feb 2010, 14:15

hmmm.... es laikam nepirksu un nelietosu zales. pietiek tapat savu organismu piesarnot ar kimiju, ko kopa apeed ar parasto partiku. Labak kopa ar bernu pusdienlaika pasnaudisu pusstundu un busu izgulejusies ari bez sim zalem.

25. Feb 2010, 13:09

laikam arī būs jānopērk 😀
savādāk ar savu miegu netieku galā, iemigšana prasa vismaz pus h, dažreiz vairāk 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Šī ir foršākā "reklāma" , kādu pēdējā laikā esmu redzējusi😀 Paldies par Tavu radošumu! Var redzēt, ka Tu tiešām mīli un rūpējies par sevi!