Lielā Māmiņu Kluba  pastaiga Jelgavas pils parkā

Lielā Māmiņu Kluba pastaiga Jelgavas pils parkā

25. Jan 2011, 18:12 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sviecieni no Jelgavas māmiņām ar ģimenēm!!!

 

Šis rīts sākās ar saulīti un ļoti cerīgu laiku! Cīruļu ģimene posās uz satikšanos ar māmiņām  Jelgavas pils parkā. Vēl desmitos no rīta iegāju MK portālā, lai pārbaudītu savu privāto paskastīti. Gribēju zināt vai vēl kāda mamma nav atteikusies nākt deļ solītajiem sliktajiem laika apstākļiem. Biju nedaudz neziņā, kā būs? Vai izdosies ko saorganizēt, jo tiešām gribējās redzēt vai Jelgavas mammas ir atsaucīgas!

 

Ierodoties pie pils neviena nebija. Es ar savu ģimeni un manas draudzenes Diānas Mavrodi ģimeni bijām vienīgie un pulkstenis rādija jau 11:50!!! Biju nedaudz satraukusies, bet tad lēnā garā sāka parādīties mammas ar ratiem:) Tad es sapratu, ka lielais vējš Jelgavas mammas nav nobiedējis!!! Biju ļoti priecīga!! Visām mammām iedevu uzlīmes, ko iepriekš biju sarūpējusi. Piedāvāju arī balonus, jo biju tos iegādājusies ar rezervi! Kopā sabrauca 23 rati ar mazuļiem. Ja es nekļūdos bija  13 puikas un 13 meitenes velnišķīgs skaitlis  No tiem viens mazais stumjamais trīsritenis. Tad vēl 7 bērni kājām gājēji vecummā no 2-8 gadiem. 25 mammas kopā ar mazuļiem  no kurām, piemēram, Diāna Mavrodi bija kopā ar savu vīru Jāni. Es Ieva arī biju ar savu vīru Ģirtu. Arī Aiga Rikmane bija kopā ar savu dzīvesbiedru tik vārdu nezinu .Tad arī no krievu MK portāla mamma Ninele Domkova ar vīru Aleksandru. Arī Ilze Katajeva ar vīru Juri. Kopā bija 11 tēti !!!

 

Pats jaunākais dalībnieks bija māmiņas Margaritas Jirgensones un tēta Mārtiņa dēliņš Adrians (1. mēn) Vecāki bija bagāti , jo līdzi bija arī brālītis Anrijs 1 gads un 11 mēn. Ja nekļūdos zemāk redzemajā otrajā bildē ir viņu kopējā bilde.

 

 

 

Otra jaunakā dalībniece ir  Aigas Rikmanes ar vīru meitiņa Amanda (3.mēn) Zemāk redzama bildīte.

 

 

Vēlāk, kad sanācām vienkopus, visas mammas devāmies pa tiltu pastaigā pāri Lielupei, lai nofotogrāfētos kopbildei!

 

 

Mūsu vidū bija arī dvīņu pāris gan meietenes, gan puiku! Zemāk redzamajā bildē dvīņu meitenītes ar māmiņu

 

 

Laiks mūs nelutināja nemaz bija liels un stindzinoš vējš, deļ tā atlikām pastaigu uz bērnu spēļu laukumu. Nolēmām, ka dosimies ekskursijā pa Jelgavas pili, kur ir mazāks vējš:) Tad arī uztaisijām kopbildi ar fonā redzamo Jelgavas pili šāda tā izskatās .

 

 

Vēlāk turpinājām ceļu uz Jelgavas pils iekšpagalmu, kur parunājāmies ar māmiņām un tuvāk iepazināmies cik nu tas bija iespējams, jo laiks bija tomēr ierobežots deļ nesmukā laika.

 

 

Esmu priecīga, ka Jelgavas mammas tomēr bija izturīgas un atbalstija manu domu savākties vienkopus, lai iepazītos. Liels paldies visām mammām, kas atnāca un arī mammām kuras gribēja tikt , bet nesanāca!

 

 

 

Pastaigas gaitā dzima doma satikties vēl un Jelgavas mammas bija priecīgas, ka šāda pastaiga tika organizēta, un labprāt atkārtotu vēl. Ir pat doma satikties nākošajā nedēļā un kopīgi satīrīt mūsu pilsētu Jelgavu Lielajā talkā:)!

 

 

Uz drīzu satikšanos Jelgavā!

 

 

Ar cieņu Ieva Cīrule

 

 

Vienam tētim īpaši liels paldies , jo sarunāja ekskursiju pa Jelgavas pili !!! Zemāk redzemajā bildē jaukais tētis starp māmiņām!

 

 

Uzraksti, kā Tev gāja Māmiņu Kluba Lielajā pastaigā un vinnē Huggies Little Walkers! Iesūti stāstu un bildes šeit=>

6

19. Apr 2010, 11:53

Protams , ka var tik es tad vakarā nosūtīšu😀 Atrodi mani draugos Ieva klāt ir norāde , ka vakar tikāmies parkā un bilde tāda pati profilā, kā MK

19. Apr 2010, 11:26

Un noteikti nākošo pasākumu jātaisa darba dienā un citā laikā vairāk uz pēcpusdienu!

19. Apr 2010, 11:04

Jā pasākums izdevās , būs citreiz jāsaplāno ko darīt ja ārā ir slikts laiks?