Kurš laimējis ielūgumu uz "Dzeguzītes" sestdienas koncertu?

Kurš laimējis ielūgumu uz "Dzeguzītes" sestdienas koncertu?

30. Oct 2010, 11:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skatāmies, ka jaunā sistēma, kā iesūtīt rakstiņus, stāstus, receptes un rokdarbus, jums patīk, bet vēl nav īsti "iegājusies"! Nekas! Turpinām iepazīt jauno, ērto veidu un noskaidrojam, kurš laimējis ielūgumu uz "Dzeguzīte" koncertu!

 

Šo dienu laikā caur jauno IESŪTI ZIŅU sistēmu tika iesūtīti 14 rakstiņi. Maz? Var jau būt ziemā mazāk gribas kustēties un mazāk domāt! Bet mēs vēlamies iedrošināt rakstīt un stāstīt par JEBKO, ko jūs darāt un ko domājat! Tam nav jābūt nez kādam atklājumam, tas var būt vienkāršs praktisks padoms par to, kā mājās labāk likvidēt kādus traipus; tas var būt aizkustinošs stāsts, kā Tevi bildināja; tas var būt vienkāršs stāsts par Tava bērna pirmo vārdiņu... Tātad redzi, tas var būt JEB KAS, jo mājas lapas saturu mēs veidojam KOPĀ! Jūs pastāstāt, kas jūs uztrauc un mēs savukārt respektējot to, padziļināti skatām šo tēmu vai apspriežam māmiņu lokā!

 

Bet nu pie patīkamā- mēs apdāvinām 4 (!!!) māmiņas, kuras šo dienu laikā iesūtījušas rakstiņus:

-Elerin (Elīna Ceriņa)

- Rebekija (Rebeka Šulca)

- kriskruz (Kristīne Krūza)

- miezite (Tatjana Miezīte)

 

Katra no viņām saņem ielūgumu 2 personām uz 6.februāra koncertu Kongresu namā. Bērnus līdz 3 gadu vecumam var turēt klēpī un atsevišķa biļete nav nepieciešama.

 

Biļetes varat izņemt līdz 5.februāra plkst.17:30 Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)! Ja ir jautājumi, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Ja paspēj, vari iegriezties pie mums arī ceturtdienas vakarā līdz 18:30!

Ja arī Tu gribi saņemt dāvanas no Māmiņu Kluba un citiem atbalstītājiem, iesūti ziņu JAUNAJĀ MĀMIŅU KLUBA SISTĒMĀ!

04. Feb 2010, 18:57

apsveicu meitenes 🌷 🌷