Krākšanas līdzekļa Silence® tests: ceturtā diena! VIDEO!

18. Jul 2010, 20:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā naktī krākšana bija uz 6 ballēm no 10 iespējamām. Klusāka krākšana nav kļuvusi un šajā naktī vīrs krāca 4 stundas pa nakti un visu šo laiku māmiņa Irina nevarēja iemigt. Jā, un arī mazulis pamodās plkst.3 naktī un dzīvojās līdz pus četriem.

1. diena

2.diena

3.diena

Mana nervu sistēma neizturēja tik lielu krākšanu, ka es pus četros, kad bērns aizmiga, aizkūpināju cigareti un iedzēru zāles. Es biju dusmīga, nervoza un man sāpēja galva.

 

Ja krākšana būs atpakaļ, tad es šo līdzekli iepūtīšu arī abās nāsīs, jo esmu pamanījusi, ka krākšana nāk no deguna.

{pic:1}

Vispār šonakt man neizdevās normāli izgulēties. Mazulis piecēlās jau ap deviņiem.

Šīs nakts sekas- sāpoša galva, lauzoša mugura un nevaru konecentrēt uzmanību.

 

No rīta vēlreiz pārlasīju Silence instrukciju un pamanīju, ka līdzeklis neārstē no krākšana, bet padara skaņu mazāk dzirdamu. Mūsu gadījumā - no 30 līdz 60% klusāk, bet tas jau ir rezultāts.

Es jau iedomājos, ka varbūt kopā ar līdzekli Silence var iegādāties plāksterus pret krākšanu, bet kamēr vīrs ārstējas no krākšanas, es sajukšu prātā un ārstēties nāksies man.

 

Vīra krākšanu klausos jau 5,5 gadus un tās naktis, kad varu normāli izgulēties, varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Nu jā- vēl tad, kad viņš viens devies pie saviem vecākiem.

 

Tomēr pēc smagas darba dienas gribas iegulties mīkstā spilvenā un saldi gulēt..

Irina Volkova

 

10. Nov 2009, 14:53

aiii, cik žēl, ka neizārstējāt tomēr....manējais nekrāc, es gan šad tad, ja deguns ciet - manējais tad grūsta mani un esmu dusmiiga nenormaali....😀😀😀

10. Nov 2009, 00:28

un kā tos pretkrākšanas plāksterus lietotu? aizlīmētu degunu? 😃