Kļūsti arī Tu par lielā prieka mazo burvi

Kļūsti arī Tu par lielā prieka mazo burvi

13. Oct 2011, 12:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētku laiks ir tāds ļoti īpašs . Kaut kādā brīnumainā kārtā mūsu sirdis šajā laikā atmaigst.


 Īsti nezinu kāpēc. Varbūt to paveic eglīšu svecīšu siltas liesmiņas, vai tas baltums aiz mūsu logiem, vai tie ir skanīgie baznicas zvani. Vēlaizvien nesaprotu ,kas tad ir šī brīnumainā recepte. Bet ikvienam gribās kļūt labākam, sirsnīgākam un aizejošā gada pēdējā mēnesī izdarīt ko ļoti labu.

 

Ir pēdējais mirklis, kad domāt par dāvanām, bet noteikti ik katrs ir dzirdējis par bērniņiem, kuru lielākās dāvanas būtu kļūt veselam , dzīvot, elpot, staigāt. Viņi gaida savus eņģeļus , kas atnesīs ilgi kāroto un loloto brīnumu. Bet cik ciniski un nežēlīgi, bet arī šīs brīnumu dāvanas maksā naudu. Ļoti lielu naudu. 

 

Tad , kad Jūs meklēsiet tās īpašās Ziemassvētku dāvanas, lai iepriecinātu savus mīļos, es varu pačukstēt- ir tāda vieta , kur dāvanas ir pavisam īpašas. Tur dāvana , ko kāds nopērk nes četrkāršu prieku. Viens prieks ir dāvanas saņēmējam- ik katrs taču priecājās saņemt dāvanu no sirds. Otrs prieks ir šo lietu darinātājiem. Tās ir mammas , kas audzinot mājās bērniņus un ir dota iespēju nopelnīt. Tās ir mammas , kas ir palikušas vienas ar saviem bērniem un pašām jādomā ko galdā likt. Tās ir mammas, kam mājās ir rūpju berni. Tie ir jaunieši ar īpašām vajadzība, invalīdi....... 

 

Trešais prieks būs bērniņi, kas gaida lielo un dārgo brīnumu. Un ik katras lietiņas peļņa pietuvina šos bērnus un  viņu vecākus sapnim. Bet ceturtais prieks bus tam, kas ar savu pirkumu būs radījis trīs lielus priekus un nopircis superīgu zaķi, mīligu lāci, mollīgo begimotu, kičīgo širci, brošiņu, piespraudi, krellites, krūzītes.... 

 

 

Varbūt ir vērts kādu no dāvanām nopirkt t/c Alfā esošajā Ziedot lv. kioskā (pavisam netālu no info centra). un kaut uz mazu mirkli kļūt par labo prieka burvi.