Ķeriet garšīgus mirkļus!

Ķeriet garšīgus mirkļus!

18. Apr 2012, 09:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Jūs taču esat iegaumējušas, vai ne - ja reiz trešdiena, tad apdāvināšanās! Un atkal ir tik daudz pozitīva ar mums visām noticis! Atkal tik daudz stāstu iesūtīts un lasīts. Saprotams, visus nepagūstam iekomentēt, bet atcerieties,  - katram, kas iesūta savu stāstiņu ir svarīgi redzēt jūsu viedokli par lasīto!

Komentārs tomēr ir kā atbalsts "sūrā darbiņa darītājam", kurš ir centies izlikt savas domas, savu sāpi, piedzīvojumu, vai varbūt pat pārdzīvojumu uz "ekrāna lapas". Tāpēc, aicinot būt ne vien aktīvām rakstītājām, bet arī aktīvām komentētājām, sāksim apdāvināšanos!

Jauka rotaļa bērniem ir ne tikai veids, kā iepriecināt bērnus un būt ar viņiem fiziski kopā, bet tas ir arī lielisks veids, kā bērniem palīdzēt augt un attīstīties, lieliski to zina arī Iegrave.

Iegrave, paldies par to, ka esi tik aktīva un radoša māmiņa!

Pie tevis lai ceļo šoreiz kāds gardums - marcipāns! 

Pure Chocolate  jaunais  produkts  „Marcipāns”, kas tikai  aprīļa  sakumā  parādās  tirdzniecībā, varēs tikt nogaršots izstādes Ražots Baltijā laikā.

Bet grāmatiņa "Krāsu spēle" šoreiz tiek 4 māmiņām! Kuras tās ir?

Aizcietējumi grūtniecības laikā ir tas, ar ko nākas saskarties patiešām daudzām topošajām māmiņām. Un ir jauki, ja kāds tādā delikātā lietā sniedz palīdzīgu roku kaut vai ar padomu. Šoreiz padoms bija nepieciešams Minniitei, kas ne tikai aktīvi iesaistās portāla dzīvē, komentējot rakstus, bet arī pati šo to atsūta!

Apsveicam arī ar bērniņa pirmajām kustībām!

Minnīte, tev kā dāvaniņu sūtām grāmatiņu "Krāsu spēles. Daba" !

Baltā svētdiena jeb ģimenes svētki ir svētki, kas godam tika svinēti Maijbites ģimenē! Par interesantām tradīcijām allaž aicinātas pastāstīt est jūs visas!

Maijbite, lai sulīgi zaļumi ne tikai uz loga, bet pavasaris allaž arī sirdī!

Ceram, ka vēl košākus iespaidus radīt varēsiet kopā ar grāmatiņu "Krāsu spēles.Daba"!

Bērnu dārza uzsākšana vienmēr ir tāds patiesi nopietns solis ikvienā ģimenē. Svarīgs tas ir ne tikai bērniņam, bet arī vecākiem, īpaši mammai. Un šoreiz tieši Paasmas meitiņa Maija uzsāk bērnu dārza gaitas, ar ko arī apsveicam!

Paasma, lai meitiņai jauki, jauni iespaidi bērnu dārzā!

Uz jaunu iespaidu radīšanu noteikti rosinās arī grāmatiņa "Krāsu spēles.Putni,zvēri, kukaiņi"!

Pirmais velosipēds, pirmā reize, kad bērns patstāvīgi iemācās braukt... Vai neizklausās satraucoši? Kāpēc gan šo brīdi nepadarīt interesantāku ar patiešām interesantu braucamo? Meitas pirmais velosipēds - balansieris! - tieši tā mūs ar Elzas velosipēdu iepazīstināja Luidzi!

Luidzi, lai jums jautra kopā būšana!

Lai balansieris labi ripo! Jautrākai kopā būšanai sūtām jums grāmatiņu "Krāsu spēles, .Putni,zvēri, kukaiņi"

Grāmatiņa "Daba" un "Putni, zvēri, kukaiņi"

Īsi tekstiņi latviešu un krievu valodā - lasīšanai un rakstīšanai. Izkrāsojamie attēli. Grāmatas beigās - latviešu un krievu alfabēti.

Ikdienā ir jāprot iepriecināt arī savu mīļo cilvēciņu vēderus, nu, piemēram, uztaisot viņiem nekaunīgi garšīgu cepumu kūku , ar kuru šoreiz mūs visas iekārdināja Rolly!

Rolly, dots pret dotu!

Gardākai ikdienai tev sūtām šokolādi medū!

Pirmo reizi Latvijā, apvienojot medus saldumu ar tumšās šokolādes rūgtumu, ir radīts vēl nebijis baudījums Jūsu garšas kārpiņām. Tā ir lieliska izvēle brīžiem, kad gribas sevi vai bērnus palutināt ar ko saldu, mutē kūstošu, veselīgu un uzmundrinošu – unikālu produktu, ko piedāvā mūsu pašu – Latvijas – uzņēmējs. Viegli smērējams, tas kļūs par lielisku aizstājēju ierastajam šokolādes krēmam, bet, pievienots kosmētiskajiem līdzekļiem, ļaus palutināt ādu ar ko nebijušu.


Tāpat dāvinām mamma27 par aktīvu līdzdarbošanos portālā un dienasgrāmatas rakstīšanu par dzemdību sagatavošanas kursu apmeklēšanu! Dāvinām Tev un Adrianam ielūgumu uz Leļļu teātra izrādi 22.aprīlī Pīļu namiņa noslēpums. Gaidīsim Tevi pēc ielūguma līdz 20.aprīlim plkst.17:00!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 18.aprīļa līdz 18.maijam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.

 

Nu ko, dāvaniņas izdalītas, jāatvadās, bet pirms tam vēl gribu atgādināt - esiet tādas, kādas jūs esiet - vienmēr jūs pašas!

Paldies par jaukiem, iedvesmojošiem brīžiem!

Kristīne

Paldies par dāvanām izstādei Ražots Baltijā 2012! Uz tikšanos izstādē jau no rītdienas!


Izstāžu kompānijas SIA Kelle Expo rīkotā daudznozaru izstāde Ražots Baltijā 2012 šogad notiks 19.-22. aprīlī Rīgā, Skonto Hallē, E. Melngaiļa ielā 1a. Izstāde savus apmeklētājus gaidīs 19.-21. aprīlī no desmitiem rītā līdz septiņiem vakarā, savukārt 22. aprīlī no desmitiem rītā līdz sešiem vakarā.

www.madeinbaltics.lv