Katru otrdienu  Rīga Radio 94.5 FM Māmiņu Kluba radio!

Katru otrdienu Rīga Radio 94.5 FM Māmiņu Kluba radio!

03. Jul 2012, 23:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kamēr Māmiņu Kluba televīzijas raidījuma filmēšanas komanda devusies vasaras atpūtā un TV būs redzami labākie pagājušās sezonas raidījumu atkārtojumi, Māmiņu Klubs sāks skanēt radio viļņos!

Turpmāk katru otrdienu no pulksten 13:00 līdz 14:00 tiksimies sarunās par bērniem, ģimenēm un par mums - māmiņām. Raidījuma viesi būs labākie savas jomas speciālisti bērnu un māmiņu jautājumos un sabiedrībā pazīstamas māmiņas, kuras stāstīs par savu bērnu audzināšanas pieredzi.

Arī ikviena no jums var kļūt par radio raidījuma viešņu, raidījuma laikā zvanot pa tālruni 1808 vai sūtot vēstuli ar savu pieredzi un jautājumiem raidījuma viesiem uz e-pasta adresi: radio@rigaradio.lv, arī twitter konts @RigaRadio būs vienmēr atvērts jūsu aktivitātēm.

3.jūlija sarunas temats bija VASARĀ DZIMUŠI BĒRNI! Kopā ar Māmiņu Kluba vecmāti Inesi Kampusu un dziedātāju Lieni Šomasi atklāja, kādi ir vasarā dzimuši bērni – interesanti fakti par siltajos gada mēnešos pasaulē nākušiem mazuļiem, vai patiesi Līgo naktī mēs esam daudz naskāki un papardes zieda meklēšanu, kā plānot bērniņa ienākšanu ģimenē sev vēlamā laikā un vēl daudz aizraujoša.

Māmiņu Kluba radio raidījumu vadīs Kristīne Virsnīte – Māmiņu Kluba TV raidījuma redaktore, interneta tiešraižu vadītāja, 3,5 gadus vecās Amēlijas māmiņa.

Māmiņām Rīgā radio raidījums klausāms Rīga Radio 94.5 FM, savukārt māmiņām visā Latvijā Rīga Radio jāmeklē internetā www.rigaradio.lv.

Noskaņojiet savus radio aparātus Rīga Radio 94.5 FM frekvencē vai pieslēdzieties internetā www.rigaradio.lv!

*telefona numurs1808 nav pieejams Bites klientiem.