Kādus tīrīšanas līdzekļus Tu izmanto mājas soļa veikšanai?

Kādus tīrīšanas līdzekļus Tu izmanto mājas soļa veikšanai?

14. Mar 2010, 14:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Ilze Bērziņa ierosinājusi jaunu tēmu diskusijai par mājas soļa veikšanai nepieciešamajiem tīrīšanas līdzekļiem, ja mājās ir mazs bērns.

 

Ilze raksta:

 

Katra esam māte un visbiežāk mammām ir jāveic mājas solis un cenšamies visas to darīt nekaitīgāk mazuļiem, bet kādus līdzekļus mēs katra lietojam un cik daudz? Padalieties ar savām idejām.

 

Man mazā meitiņa staigā ar pliku dupsi un gadās arī uz tepiķa pačurāt. Varbūt kāda māmiņa ir liels spečuks par kādiem labiem smaržīgiem nekaitīgiem līdzekļiem!

 

Ja arī Tev ir padomā kāda tēma diskusijai, tad sūti to uz kristine@maminuklubs.lv!

28. Sep 2009, 22:22

Ēs lasiju ka daudzas maminas savas mājas uzkopšanai izmanot Amway produkciju.Es ari to lietoju un ne tikai L.O.C bet ari citus šīs firmas produktus pulverus, ziepes un ari kosmetiku sev. Si ir dabiga sadzives kimija tapec nav jabrinas ka kaut ko tira sliktak neka ar feiri vai tadam lietam. Un šiem produktiem nav tik daudz smarzvielu to praktiski nevar just ir ari lidzekli podiem kas loti labi dezinfice un viss sanak letak, kaut pec cenas liekas ka dargi, bet ta nav jo visu vajaga loti maz. Esmu šīs firmas konsultants perku sev un piedavaju citiem. 😀
queridea@inbox.lv

24. Aug 2009, 11:41

Mums bērns bieži sačurā grīdu, t.sk. paklāju, saslauku tikai ar salveti, nekādi pleķi nepaliek un smaka nav. Vispār grīdām nekādus līdzekļus mazgājot nelietoju, izsūcu ar putekļusūcēju, izmazgāju. Dīvāns mums ādas, tapēc tīrīt nav problēmu (vienīgi ja sazīmē ar pildspalvu, tad gan jāberž ar kādu līdzekli ). Kopš mājās ir mazais, piedomāju kādu sadzīvēs ķīmiju lietoju. Un lietojam maksimāli maz - trauku mazg. līdzeklis PUR (der arī vannas, duškabīnes, poda, dīvāna mazgāšanai), bērnu ziepes Bobas, ja kaut ko ar rokām vajag izmazgāt, veļu mazgāju ar šķidro Kastani. Vairāk arī neko neizmantojam ikdienā.