Kādu piena maisījumu dzer Tavs mazulis?

Kādu piena maisījumu dzer Tavs mazulis?

30. Sep 2010, 22:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmajos dzīves gados pilnvērtīgam uzturam bērna attīstībā un veselībā ir liela nozīme, jo tas ietekmē ne tikai mazuļa tagadni, bet arī atstāj iespaidu uz viņa veselību nākotnē.

 

Bērniem, vecākiem par vienu gadu, piena nozīme ikdienas diētā ir joprojām ļoti liela, jo nodrošina olbaltumu, kalciju, fosforu un B 2 vitamīnu. Taču govs pienā ir pārmērīgi liels olbaltumvielu  un minerālvielu daudzums, savukārt tas nespēj nodrošināt bērnam tik nepieciešamās nepiesātinātās taukskābes, cinku, selēnu, dzelzi, jodu, A,C un D vitamīnus.

Tāpēc arī otrajā un trešajā dzīves gadā bērniem  būtu ieteicams dot speciālos pienus (piena maisījumus) atbilstoši šim vecumam. It īpaši to vajadzētu ieteikt vecākiem, kuru bērniem ir šīm vecumam raksturīgie ēstgribas traucējumi.

 

Piedalies diskusijā un pastāsti:

 

- Kādu piena maisījumu dzer Tavs bērns?

- No kāda vecuma viņš to dzer?

- Vai Tu piekop jaukto barošanu, barojot mazuli gan ar krūti, gan ar piena maisījumu?

- Kā Tavam mazulim garšo piena aizstājējs? Vai esat jau atraduši iecienītāko piena maisījumu?

 

 

10. Jan 2010, 10:19

es savam puisitm no dzimsanas doduTutelli-nav nekadu problemu!es ka pati nebaroju(nevelejos+veselibas problemas) man ieteica arsts Aptimil-loti smagi vilos! berninam bija ciets vederins,mocijas ar vedera graizitem!tad man mana masa ieteica Tutelli,vina savu delinu ari baroja ar Tutelli un ari nekada vaina! Similac advance ari nekada vaina!mazajam pa reizei iedodu,jo loti garso! 😀

09. Jan 2010, 00:01

Mēs lietojām Pregomin.

08. Jan 2010, 16:39

Puika maisījumu sāka ēst jau no pirmajām dienām. Diemžēl, lielā pēcdzemdību stresa dēļ, pieniņš pazuda uz 2 dienām. Pēc tam gan parādījās, bet ne tik daudz lai pietiktu pilai ēdienreizei. Patreiz mazajam palika 4 mēn., un visu šo laiku ēdam gan manu pieniņu, gan maisījumu. No sākuma devām Similac Advance. Garšoja labi, bet ļoti daudz atgrūda.
Tad izmēģinājām Aptamil - garšo arī lai, un mazāk atgrūž.

mamma27 mamma27 08. Jan 2010, 16:24

Mans žiperis vispār nedzēra.Visu ko piedāvāju viņš šplāva ārā. Tā ka iztikām ar manu pupu un tējām un sulām .Un pēc gada ar jogurtu, parasto pienu .

mamma27 mamma27 08. Jan 2010, 16:24

Mans žiperis vispār nedzēra.Visu ko piedāvāju viņš šplāva ārā. Tā ka iztikām ar manu pupu un tējām un sulām .Un pēc gada ar jogurtu, parasto pienu .

08. Jan 2010, 09:53

Mūsu meitiņai ir 11 mēneši un šobrīd mēs lietojam "Similac advance" 2 .