Kāda ir Tava pieredze ar Vojta terapiju?

Kāda ir Tava pieredze ar Vojta terapiju?

18. Sep 2010, 13:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribētu uzsākt diskusiju un uzzināt citu māmiņu viedokli un pieredzi par Vojta terapiju.

-         Kādus speciālistus ieteiktu citas māmiņas?

-         Cik tas maksā?

-         Vai sagaidīja gaidīto rezultātu?

 

 

Manam dēliņam tagad ir seši mēneši un jau no divarpus mēnešiem mēs piebarojam, jo ļoti slikti pieņēmās svarā, un ar to arī sākās visas lielās problēmas - trijos mēnešos vispār atteicās no krūts ēšanas, tādēļ pati atslaucu un līdz pieciem mēnešiem devu arī savu pienu, bet bērniņš neēd no pudeles, knupi arī nav ņēmis jau no dzimšanas. Līdz ar to jau no pirmās piebarošanas to darām ar karoti.

 

 

Bērniņam tas ļoti nepatīk - pats process -  ēšana, raud, kliedz, rīstās, visu laiku izdomā kādu veidu kā neēst, saspiež lūpas, nerij, spļauj ārā ēdienu. Un ja būtu tikai tas, vēl vemšana - pamatīga gan ēšanas laikā gan pēc ēšanas, līdz ar to svarā arī švaki pieņemamies. Sešos mēnešos esam 70cm gari un sveram vien 7200grami. Esam jau bijuši pie dažādiem speciālistiem un ejam uz masāžām, Bobata terapiju, pie logopēda izgājām kursu, bet ne kā, rezultāta nav. Tagad ceram uz Voita terapiju.


Patiesībā ceru uz Ziemassvētku brīnumu, ka varbūt jau no rītdienas mums paliks labāk.

Ja Jums ir kāda informācija par Vojta terapiju, par tās efektivitāti , būšu pateicīga, ja sniegsiet to man. Lieki piebilst kaut ko par lielajām izmaksām - ēdienam speciālajam, jo ir aizdomas, ka ir alerģija uz govs pienu, tas mums aiziet ļoti daudz, sakarā ar vemšanu, visi speciālisti, nodarbības, jo ja kaut ko vēlas par valsts naudām tad jāgaida garās rindās, un mēs nevaram gaidīt, bērniņam problēmas ir tagad, viņš tagad mokās un mēs gribam palīdzēt pēc iespējas ātrāk.

 

Māmiņa Ina

 

Iesaki savu tēmu diskusijai arī Tu, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

22. Dec 2009, 15:41

Ina, ja vien Tavs bērniņš piedzimstot nesvēra pāri 5 kg, tad svars viņam ir ideāls. Man liekas, ka ar bērna ārstu nav paveicies, ja tik agri licis sākt piebarot, neņemot vēra, ka katrs ir individuāls - viens pieņemas mēnesī par 400 g, cits par 1,5 kg utt, un nekā slikta tajā ar krūti barotajiem nav.