Kā Tu izmanto produktus ar "notecējušu" termiņu?

Kā Tu izmanto produktus ar "notecējušu" termiņu?

25. Jan 2011, 12:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai Tu izmet vecus produktus? Ja nē- tad kā Tu tos izmanto?

 

Piemēram:

- sakaltušu baltmaizi var izmērcēt pienā un cept uz pannas. Tad apber ar cukuru un sanāk gardumgardas piena maizes;

- siera, desas vai cīsiņu gabaliņus var likt picās vai karstmaizēs;

- desu var izmantot arī omletē.

 

Tātad, ko Tu dari ar vecajiem produktiem? Izmet vai gatavo kaut ko?

19. Apr 2010, 10:45

no baltmaizes taisu rīvmaizi,un no rupjmaizes ķiploku grauzdiņus!!
a ja gadījumā ir gaļa kura steidzami ir jāapēda,piepērku vēl nedaudz klāt un uztaisu pilnu katlu ar soļanku!

19. Apr 2010, 09:37

Sakaltušo maizīti, piemēram baltmaizi var izmērcēt un iecept kotletēs...
Pienu, kefīru, biezpienu liekam pie pankūkām...
Desu un cīsiņus iecepu omletēs....

P.S.Mums rupjmaize nekad nesakalst, jo tā tiek apēsta pirmā = ļoti garšo...baltmaize gan stāv...😃

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

No sakaltušas rupjmaizes sanāk lieliski ķiploku grauzdiņi!