Kā sagaidīt 2010. gadu – metāliskā Tīģera gadu

Kā sagaidīt 2010. gadu – metāliskā Tīģera gadu

16. Jul 2010, 13:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunais 2010. gads ir jāsagaida ar cerībām par gaišu nākotni, tā kā Tīģeris to ciena. Tīģeris vienmēr kustas uz priekšu un ignorē visus nosacītos un konservatīvismu. Dzeltenā metāliskā Tīģera gads būs panākumu un spēcīgu cilvēcisku ambīciju gads.

 

Kā tad pareizi sagaidīt Tīģera gadu?


Pirmkārt parunāsim par to, kā ir labāk ģērbties Jaungada naktī. Protams, pats aktuālākais apģērbā būs jebkas svītrains. Aksesuāriem jābūt no dabiskiem materiāliem – koka, akmeņiem, metāliem. Tā, piemēram, īstajā laikā būs auskari, aproces, kaklarotas un gredzeni no zelta, sudraba vai platīna.

 

Apģērbam tāpat jābūt no dabiskiem materiāliem – kokvilnas, ādas, kažokādas ...


Svētku galdā var likt visus gaļas veidus ar garnējumu no dārzeņiem. Galda centrā var likt dzeltenus augļus metāliskā vāzē. Dzērienus labāks izvēlēties sarkano un dzelteno toņu, piemēram, apelsīnu vai granātu krāsas sulas. Pārcensties ar alkohola dzērieniem nav vērts, jo tiek uzskatīts, ka piedzērušies cilvēki ir līdzīgi tīģeru ienaidniekiem, pērtiķiem.


Labākā vieta svētku galdam būs istabas vidus, bet labs Jaungada greznojums – purpura, zeltainas, sudrabainas vai svītrainas sveces. Svinību laikā vēlams aizstāt mūzikas centru ar dzīvu dziedāšanu.


Nu un visbeidzot, kā tad pareizi izrotāt māju Jaunā 2010. gada sagaidīšanai?


Mājas sagatavošanas laikā svētkiem katram rodas lieliska iespēja parādīt dizainera talantu, tikai nevajag ierobežot savu fantāziju.

 

Istabu rotāšanai būs piemēroti egļu zariņi, kurus var, piemēram, ielikt vāzē, krāsainie baloni, dekoratīvās sveces, kā arī uzjautrinošais uzraksts pie ieejas, kas sagaidīs viesus.


Svētkiem svinēšanai var izrotāt praktiski katru interjera elementu. Pat virtuvē var apsiet ar krāsainu lenti sālstrauku vai maizes trauku, bet pie grāmatplaukta un gleznām piestiprināt smaržīgus egļu zariņus.


Jaungada naktī mājā jābūt lietām no metāla. Tās var būt sudraba karotes un glāzītes, kaparbrūni svečturi, alumīnija riņķi salvetēm. Teicams greznojums eglei būs rotaļlietas, kas ir darinātas pašu rokām. Pie šīs nodarbes pie reizes, var pieaicināt bērnus, jo taču tādas patīkamas nodarbes satuvina un rada svētku garastāvokli.


Laimīgu Jauno gadu!


Avots: Dalinika.ru

09. Nov 2009, 21:29

Noteikti, ka sagaidiisim Jauno gadu, jo manam vīrietim 1.janvārī liela jubileja!!!!!!
😀😀😀

09. Nov 2009, 12:43

šogad musu ģimene būs īpaši svētki jo pirmie ziemassvetki būs manam dēliņam,un pēc ilgiem laikiem mājās būs eglīte un zem eglītes dāvaniņas..

rita123 rita123 09. Nov 2009, 10:19

Interesanti😀