Kā plunčājas Tavs mazulis? Piedalies konkursā un laimē Huggies®Little Swimmers®!

Kā plunčājas Tavs mazulis? Piedalies konkursā un laimē Huggies®Little Swimmers®!

14. Apr 2011, 11:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir sākusies un pilnā sparā var tikt baudīti ūdens prieki! Iesūti savu stāstu ar foto un video, kur mazais plunčājas un laimē Huggies®Little Swimmers®!

 

Kas Tev ir jādara?

Iesūti savu stāstu, bildes un/vai video, kur mazais redzams baudot ūdens priekus! Ja Tavs mazais apgūst peldētprasmi, mini arī to!

Tāpat priecāsimies arī par dalīšanos pieredzē, lietojot Huggies®Little Swimmers® peldbiksītes!

 

Konkurss ilgst līdz 28.jūlijam!

 

Balvas

{smallpic:1}

Balvas, protams, atbilstošas konkursam :) Konkursā tiks laimētas Huggies®Little Swimmers® peldbiksītes. Vienu laimētāju noteiks jūsu balsojums (visvairāk balsu ieguvušais laimēs vienu paku ar šīm peldbiksītēm), savukārt otru simpātiju noteiks Māmiņu Kluba redakcijas balsojums.

 

1

Māmiņ, ja vēlies, lai Tavs mazais šovasar pludmales sezonu atklātu ar stilīgām peldbiksītēm, pielaiko mazajam Huggies Little Swimmers!

Tās ir krāsainas, stilīgas, ar iemīļotajiem Disneja varoņiem rotātas peldbiksītes-autiņbiksītes, ar kurām mazais var droši doties ūdenī – gan jūrā, gan baseinā.

Atšķirībā no parastajām autiņbiksītēm, Little Swimmers ūdenī neuzpūšās. Turklāt, Huggies peldbikses ir īpaši piemērotas peldēm baseinos un akvaparkos – ja mazajam gadās kāds “negadījums”, ūdenī nekas netiek.

taschinka taschinka 28. Jun 2010, 16:17

Tikai,kas man nepatik,peldesana notiek bez drebem,berni bus redzami pliki un sis bildes jebkurs var saglabat sava datora.Konkurss jau forss!

28. Jun 2010, 12:48

Būs kas jānofotogrāfē😀