Kā mazulim izgulēt nakti sausam?

Kā mazulim izgulēt nakti sausam?

16. Feb 2010, 17:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Protams, nevienam bēbītim nepatīk no rīta pamosties slapjā gultiņā. Tāpēc vecākiem jāņem vērā dažas viltības, lai bērniņš pamostos smaidīgs un labā omā.

 

Pirmkārt, autiņbiksītes jāmaina pavisam īsu brīdi pirms tam, kad mazulis dodas tikties ar miega peli. Tā bērniņam dupsis ilgāku laiku būs sauss un iespēja pamosties peļķē – mazāka. Uzmanība noteikti jāpievērš arī autiņbiksīšu uzsūktspējai un gaisa caurlaidībai.

 

Otrkārt, izvēlies sava bērna svaram atbilstošas autiņbiksītes – lai tās nav ne par lielu, ne par mazu, bet tieši laikā. Reizēm vecāki, domājot par mazuļa ērtību, izvēlas lielākas autiņbiksītes, nekā bērnam vajadzīgs. Taču tieši šis ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc mazais var pamosties slapjā gultiņā. Arī autiņbiksītes, kas bērnam jau kļuvušas par mazu, ar savu uzdevumu, iespējams, netiks galā. Turklāt tās var būt mazulim pārāk ciešas, bet līdz ar to – neērtas.

 

Vēl viens iemesls, kāpēc mazuļiem neizdodas nakti izgulēt sausiem, ir nepareizi uzliktas autiņbiksītes. Tām jābūt aiztaisītām tā, lai aiz vidukļa jostiņas brīvi var aizbāzt vienu pirkstu.

 

Ievērojot šīs lietas, jūsu mazajam noteikti izdosies izgulēt nakti sausā gultiņā un pamosties labā omā, lai aktīvi nodotos pasaules izpētes procesam.

 

Māmiņu klubs iesaka: pamēģini viselpojošākās Huggies Premium autiņbiksītes ar elastīgo sānu jostiņu!

{fotoblog:3343}