Kā cīnīties ar rīta nelabumu? Piesakies uz filmēšanos!

Kā cīnīties ar rīta nelabumu? Piesakies uz filmēšanos!

29. Aug 2010, 12:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Topošās māmiņas,

 

Mums top sižets par „rīta” nelabumu grūtniecības laikā! Tāpēc meklējam jauku ģimenīti, kura joprojām ir sava mazuļa gaidībās, taču labi atceras, kā bija pārdzīvot sliktās dūšas no vismazākās nepatīkamās smakas, galvas reiboņus un visas „rīta” nelabumam piedienošās lietas. Mēs brauksim ciemos un uzklausīsim jūsu stāstu, varbūt varēsiet dot kādu labu padomu, kā ar to nelāgo dūšu tikt galā. Jūsu pieteikuma vēstules gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@maminuklubs.lv!

 

Noteikti neaizmirstiet norādīt savu telefona numuru, jo vēlēšos ar jums sazināties! Filmēšana paredzēta 10. decembrī vairāk dienas otrajā pusē!

 

Uz tikšanos!

 

Kristīne

07. Dec 2009, 20:09

Man nelabumi bija pirmajā grūtniecībā,otra pagāja nemanot😀
Man ļoti palīdzēja ingvers-noņēma nelabumu😀

07. Dec 2009, 19:45

nu man soreiz rita nelabumi izpalika it ka nebutu vispar stāvokli

07. Dec 2009, 17:45

ārprāts,pilnīgi atcerēties negribas kā man bija grūtniecības sākumā. Cīnījos ar nelabu dūšu visas dienas garumā,līdz pat gulētiešanai. ''Sveicinājos'' ar podu 5-9 reizes dienā. Spēka vairs nebija. Ar leilu nepacietību gaidīju 12 nedēļu,jo visi teica,ka ap to laiku viss beigsies,bet nē,man tas ilga līdz 16 nedēļai. Tiesa,pēdējās 2 nedēļas nedaudz maigāk...Bieži vien teicu vīram,ak es to nevarēšu.... Bet tagad,paskatoties uz meitiņu,saprotu,ka tas bija to vērts....