Kā atradināt mazuli no knupīša?

Kā atradināt mazuli no knupīša?

25. Aug 2010, 10:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es visu laiku domāju, kā lai to izdara un ka ir jau laiks sākt. Domāju, varbūt labākā metode būtu vienkārši izmest knupīti? Tad nebūtu ko iedot un būtu jāiztiek bez, jo citādi - kā gan atradināt, ja beigu beigās tomēr iedod knupi?

 

- Bet tad atduros pret vienu jautājumu - vai tā nebūtu pārāk nežēlīga metode? Kā jūs domājat?

- Vai jūs atradinājāt palēnām vai ātri?

 

Mums gan knupis ir nepieciešams tikai uz gulētiešanu vakaros. Pārējo dienas daļu esmu noslēpusi, un nerādu. Bet vakaros nevaram aiziet gulēt, kamēr nav knupis.
Skaidrības labad - mums 10 mēneši.
Ilze Lipska
Ierosini arī Tu savu tēmu diskusijai, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!
03. Dec 2009, 22:04

Deliņam tūlīt bus 9'mēneši un jau kā nedēļu mums nav knupītis es vienkārši kada dienā atņēmu un nedevu vairāk,arī pirms tam naktīs man vinš ģulēja bez knupīša bet pa dienu šad un tad iedevu bet vair''ak jau gāja uz to variantu -''Še knupīti un nebļauj''

03. Dec 2009, 14:21

es arī esmu aizdomājusies par knupīša atmešanu,bet pagaidām nesteidzos,jo meitiņa pa dienu neprasa knupi un pa naktīm kā iemieg izspļauj arā😀
Ilze a kā Tu atradinaji vecāko berniņū no knupīša???

03. Dec 2009, 13:33

Es uzskatu,ka mazulis nav jāatradina no knupīša-kad pats grib-vairs nelieto. Tā mums bija ar meitiņu-pusotra gada vecumā pati atteicās lietot un tā bija arī ar dēliņu-2 gadu vecumā pats izspļāva.Zobi veseli,nav šķibi un arī nešļupst. Kārtējo reizi visi tie briesmu stāsti par knupīšiem ir neizglītotu cilvēku izdomājumi.

03. Dec 2009, 12:14

Mūsu meitiņai arī ir 10 mēnesīši un knupītis mums vajadzīgs tikai naktī. Pa dienu es paslēpju un nedodu.