Jautrie un dīvainie iepazīšanās stāsti jeb kā satikt ĪSTO?

Jautrie un dīvainie iepazīšanās stāsti jeb kā satikt ĪSTO?

13. Feb 2011, 09:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien radio raidījumā LR1 no 15 līdz 16 runāsim par randiņiem pēc 30 gadu vecuma. Pastāsti amizantākos iepazīšanās stāstus, kādi Tev ir zināmi!

 

- Kā Tu domā- kur var satikt Īsto un Lielisko vīrieti?

- Vai tas būtu parks vai kāds izklaides pasākums?

- Varbūt Tev ir kādi amizanti piedzīvojumi bijuši ar iepazīšanos? Pastāsti!

05. May 2010, 12:04

Es ar savu vīru iepazinos kursa biedrenes dzimšanas dienā. Tas bija diezgan amizanti, jo mēs abi uz šo dzimšanas dienu negribējām iet, turklāt es ierados ar 2 stundu (apzinātu) nokavēšanos. Pēc kopīgi pavadīta vakara , sākām intensīvi satikties un iet uz randiņiem. Bet, pēc 3 mēnešiem mēs jau dzīvojām kopā.
Nu jau esam 5 gadus kopā un mums aug 1,3 gadiņi veca meitiņa un jūtamies ļoti laimīgi.

taschinka taschinka 05. May 2010, 09:47

Es ar viru iepazinos caur vina draugu.Virs bija diezgan kautrigs,lai uzsaktu ar mani sarunu un aizsutija draugu,lai vins visu noskaidro.ta virs dabuja manu numuru un sutija sms,sakuma pat nezinaju,kas suta,jo vins to neatklaja.Biezi tikamies ar viru un to vina draugu,bet pat nenojautu,ka vins man suta sms.beigas sanaca,ka manai pazinai iepatikas mans virs un vina ludza,lai no drauga uzzinu vina numuru.Draugs iedeva un es skatos,tas tak tas pats,kas man sms suta.Un ta viss aizgaja.Un nu jau 5 gadus esam preceti.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. May 2010, 08:51

Ar savu vīru iepazinos caur klasesbiedreni, kura ir vīra māsa un liktenīgā izrādījās vīra māsas dzimšanas diena, kurā arī sapratām, ka gribam būt kopā. Tā kā vīra māsa bieži brauca pie manis mācīties un viņas brālis veda pie manis ar mašīnu, tad viņš jau zināja, kur es dzīvoju, pirms mēs bijām iepazinušies 😀