Jaunākie tehniskie sasniegumi- robots putekļsūcējs un gudrais ledusskapis

Jaunākie tehniskie sasniegumi- robots putekļsūcējs un gudrais ledusskapis

06. Feb 2011, 21:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc ilgstošas izpētes un modernāko tehnoloģisko atklājumu pielietošanas Samsung Electronics, patērētāju elektronikas tirgus līderis un daudzkārt apbalvotais novators, ir lepns par iespēju globālā līmenī prezentēt savu jauno robotu putekļusūcēju NaviBotTM. Iesoļojot jaunā mājsaimniecības iekārtu laikmetā, šī mazā, bet spēcīgā iekārta ir spējīga pilnīgi autonomi pārvietoties pa visdažādākajām virsmām, nodrošinot efektīvu tīrīšanu pat uz paklājiem.

 

Gudrāka tīrīšana ar robotu putekļsūcēju

{smallpic:1}
{smallpic:2}

Aprīkojumā esot Visionary MappingTM sistēmai, NaviBotTM uz priekšu virza iepriekš vēl nepieredzēta līmeņa intelekts. Iekārtas smadzenes un novatoriski inteliģento navigācijas programmatūru darbina divas procesoru mikroshēmas, ļaujot NaviBotTM jūsu mājokli redzēt un vienmēr apzināties, kur tas atrodas attiecībā pret citiem objektiem un uzlādes bāzes staciju. Visionary MappingTM sistēmas darbību nodrošina maziņa iebūvētā kamera, kas vienā sekundē uzņem 30 apkārtējās telpas attēlus. Izmantojot šos attēlus, NaviBotTM izveido virtuālu mājokļa karti, identificējot mēbeļu vai telpu dekoru atrašanās vietas. Aprēķinot ātrāko un drošāku maršrutu, NaviBotTM ir spējīgs iztīrīt mājokli maksimāli īsā laikā.

 

Neviens uzdevums nav par lielu. Ja ar vienu uzlādes reizi konkrētās zonas iztīrīšanai ir par maz, NaviBotTM automātiski, bez apmaldīšanās atgriežas pie uzlādes bāzes stacijas un pilnībā uzlādējas divu stundu laikā (ātrāk nekā jebkura cita pašlaik tirgū pieejamā šāda veida iekārta). Pateicoties Visionary MappingTM sistēmai, kas darbojas ar iebūvēto kameru, NaviBotTM ir spējīgs turpināt tīrīšanas procesu tieši no tā punkta, kur tas tika pārtraukts. Divas vai desmit istabas – NaviBotTM tas ir pa spēkam.

 

NaviBotTM aprīkojumā ir 38 sensori, kas nodrošina daudz uzticamāku tīrīšanu un palīdz izvairīties no tādiem negadījumiem kā kritieniem no trepēm, spēcīgas saskriešanās ar kādu objektu vai iepīšanās vados un kabeļos.

 

NaviBotTM spēj viegli iekļūt sarežģītās vietās jūsu mājoklī, piemēram, zem kafijas galdiņa, tādējādi tas ir ideāli piemērots ikdienas uzkopšanai. Aprīkojuma klāstā esot 5 dažādām programmām – Auto, Punkts, Max, Malu tīrīšana vai Manuālais režīms –, NaviBotTM ir spējīgs nodrošināt tīrīšanu ar atlikto laika režīmu, tādējādi lietotāji var iztīrīt savus mājokļus, tajos pat neatrodoties.

 

Kompakts, elegants un izveicīgs – jaunais NaviBotTM robots putekļusūcējs revolucionizē mājokļa uzkopšanas iespējas.

 

 

Jaunākā virtuves zvaigzne- ledusskapis

{smallpic:3}

{smallpic:4}

Samsung Electronics laidis klajā savu premium kategorijas ledusskapi Samsung RL52/55. Jaunais ledusskapis apvieno divas galvenās Samsung īpašības – dizaina novatorismu un modernākās tehnoloģijas, lai radītu jaunāko virtuves iekārtu, kas lieliski papildinās ikvienu modernu mājokli. RL52/55 ir aprīkots ar jaunāko videi draudzīgo dzesēšanas tehnoloģiju, kā arī ar LCD skārienekrānu, parocīgu saliekamu plauktu un CoolSelect Zone™ atvilktni precīzai temperatūras kontrolei.

 

Lai spētu iekļauties teju ikvienas virtuves interjera dizainā, RL52/55 ir pieejams gan ar nerūsējoša tērauda, gan arī ar melnu stikla apdari. Katrs no šiem variantiem ir aprīkots arī ar Samsung unikālo zili izgaismoto rokturi, kas ne tikai atvieglo ledusskapja atrašanu tumsā, bet arī piepilda virtuvi ar maigi zilganu blāzmu. Savukārt ledusskapja iekšpusi izgaismo LED Tower apgaismojums, kas piedāvā spožāku gaismu bez papildu siltuma izstarošanas.

 

RL52/55 ir aprīkots arī ar 7’’ LCD skārienekrānu, kas ļauj jums viegli piekļūt tā plašajam iebūvēto papildfunkciju klāstam, kuras ievērojami atvieglos jūsu ikdienu – „Temperatūras kontrole”, „Personīgais kalendārs” ikdienas plānošanai, „Ziņojumu dēlis” personīgu zīmīšu un atgādinājumu atstāšanai, kā arī „Foto bibliotēka”, kuru var izmantot kā fotogrāfiju krātuvi vai digitālo fotorāmi. 

 

Kā galveno RL52/55 priekšrocību var minēt plašo iebūvēto moderno funkciju klāstu. Piemēram, CoolSelect Zone ir unikāla atvilktne, kas ļauj kontrolēt temperatūru tiesi pašā atvilktnē. Tas nozīmē, ka jūs varat uzglabāt jebkura veida pārtikas produktus, kam ir nepieciešami īpaši glabāšanas apstākļi. RL52/55 ir aprīkots arī ar saliekamiem plauktiem, kas sniedz daudz vairāk vietas lielu katlu, trauku un produktu uzglabāšanai, kā arī ar neaizsalšanas tehnoloģiju, kas novērš sasaluma veidošanos saldētavā un kondensāta uzkrāšanos ledusskapja iekšpusē. Visas šīs funkcijas ir draudzīgas apkārtējai videi, jo RL52/55 darbojas energoefektīvi, patērējot mazāk enerģijas kā citi ledusskapji.

 

Kāds ledusskapis un putekļusūcējs ir Tavās mājās?