Jaunākais bērna aprūpē!

Jaunākais bērna aprūpē!

04. Nov 2009, 10:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Māmiņu Kluba Videožurnāla DVD varēsi noskatīties 5 videofilmiņas ar interesantu un daudzpusīgu saturu, kas atspoguļo pašu jaunāko bērna aprūpē. Lasi tālāk un skaties šeit:

http://veikals.maminuklubs.lv/lat/start/

Jaunajā DVD ir iekļautas 5 izglītojošas filmas:

Latvijas dzemdību nodaļu videoapskats – videoekskursija 17 dzemdību iestādēs, ar jaunāko informāciju par dzemdību iespējām un palātām. Esi dzirdējusi atsauksmes par dažādām dzemdību nodaļām, bet gribi arī redzēt, kā tur izskatās? Šī filmiņa ļaus ieskatīties 17 dzemdību iestādēs un izraudzīties sev piemērotāko, savukārt drukātajā pielikumā varēsi izlasīt par līgumu un epidurālas anestēzijas cenām katrā nodaļā. Tāpat bukletā iekļautas cenas par ķeizargrieziena operāciju, ja tā notiek pēc sievietes vēlēšanās, par ģimenes dzemdībām un palātu izmaksām.

Bērns mācās sēdēt, rāpot, staigāt – fizioterapeite Vita Lakša kliedēs visbiežāk izplatītos vecāku stereotipus par bērnu fizisko sagatavotību sēdēšanai, rāpošanai un pirmajiem soļiem, kā arī par vecumu, kad mazulis apgūst attiecīgās prasmes. Filmiņā fizioterapeite pastāstīs un arī parādīs, kādus vingrojumus un palīglīdzekļus vecāki var izmantot, lai nostiprinātu sēdēšanai, rāpošanai un staigāšanai nepieciešamās muskuļu grupas, kā arī, kas jāzina, lai mazulis veicinātu līdzsvara izjūtu. Protams, filmiņa sniegs atbildes arī uz vecāku izplatītākajiem jautājumiem par pirmajiem apaviem, kāpēc mazuļi staigā uz pirkstgaliņiem un vai patiešām bērni mēdz rāpot arī atmuguriski?

Mazuļa ēdināšana no 4 līdz 12 mēnešiem - filma sniegs atbildes uz visizplatītākajiem jautājumiem par bērna ēdināšanu pirmajā dzīves gadā un sniegs rekomendācijas pilnvērtīgas un sabalansētas bērna ēdienkartes veidošanā. Bērnu ārste un diētas speciāliste Diāna Zagorska izstāstīs, kādā vecumā un kādus ēdienu mazulim var piedāvāt kā pirmo piebarojumu, un kā pakāpeniski paplašināt bērna ēdienkartes klāstu. Tāpat uzzināsi, kādas pazīmes var liecināt par alerģisku reakciju uz ēdienu, kādu daudzumu ēdiena mazulis var apēst, kā arī atradīsi atbildi uz mūžseno jautājumu: ko dot vispirms – putru vai dārzeņus, un kāpēc līdz gada vecumam govs piens mazuļa veselībai ir pat bīstams. Noskatoties šo filmu, uzzināsi arī receptes un varēsi pagatavot savam mazulim veselīgus ēdienus!

Vingrošana kopā ar bērnu – filma noderēs ikvienai māmiņai, kura ikdienu pavada mājās ar mazuli, bet lielajā aizņemtībā nevar atlicināt laiku un līdzekļus sporta klubu apmeklēšanai. Fitnesa treneres Lauras Ozolas un viņas mazās meitiņas vingrošanas paraugdemonstrējumi kļūs par ceļvedi jaunajām māmiņām lieliskas fiziskās formas atgūšanai un saglabāšanai. Uzzināsi, kā sagatavoties jeb iesildīties pirms vingrošanas, kādi vingrojumi palīdz nostiprināt vēderpreses, roku un sēžas muskulatūru, kā arī, kurā laikā vielmaiņa notiek visintensīvāk un iespējams zaudēt vairāk visa liekā!

Rotaļāšanās ar mazuli vecumā no 1 līdz 2 gadiem – filma ar praktiskiem padomiem, kā spēlēties ar mazuli šajā vecumā. Pirktās rotaļlietas jau apnikušas un virsū sāk mākties garlaicība? Filmiņa noderēs vecākiem, auklēm un ikvienam, kas kopā ar mazuli pavada dienu un vēlas to veidot interesantu un jautru. Uzzināsi, cik daudzveidīgi mazuļa ikdienas rotaļās var izmantot ūdeni, kā jauki pavadot kopā laiku var veicināt arī mazuļa valodas attīstību, kāpēc tik ļoti noderīgi ir skaitāmpanti un kāpēc ir svarīgi, ļaut mazulim iesaistīties dažādos mājas darbos?


Pasūti Māmiņu kluba jauno DVD (marta numuru) šeit:

http://veikals.maminuklubs.lv/lat/order/?p=2


Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Nesatraucies! Tas, ka Tev tādai jābūt, ir pašas galvā. Vai tad kāds no Tevis to patiešām prasa? Cik es zinu, vairāk par siltām pusdienām katru dienu vīriešiem ir svarīgs mīļais miers mājās😀

Starp citu, vai drīkstam tavu blogu izmantot kā tēmu MK pirmajā lapā? Baigi labais temats, par ko parunāties😀

20. Mar 2008, 18:20

man skiet ka tas bus interesants